- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.295
eve geçince bakayım duruyorsa yazarımLütfen hatırla ya lütfen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eve geçince bakayım duruyorsa yazarımLütfen hatırla ya lütfen
canm dogru emzirmen lazım doğru emzirmessen eğer ne yapsan kar etmez ben 3 ay çektim onu çok kötüydü kabus gibiydim inşallah senin ki yara olmazYara oldu gibi canım çok ağrıyor ama krem vermişti doktor sürüyorum ne kadar işe yararsa artık dün çok ağrımıştı. Annem de kuru soğanı bölüp onla ovduruyor uçlarını o iyi geliyor ama başka önerilerisi olan varsa iyi olur kremi daha memişler emmeden rahatlamadan bebiş memişleri emiyor
yiyon yiyon sonrada inkar ediyorsun hınzır
bende de iki tane ama ben niyeyse şişip duruyorum
içime kurt düştü birde kaza ile hamile kalıyormuşum yemin ederim bayılır düşer bir daha kendime gelememinan hap konusunda hiç bir bilgim yok
nerde okudun.doktor bişey demedimi nasıl kullanman gerektiği hakkında yada ebeiçime kurt düştü birde kaza ile hamile kalıyormuşum yemin ederim bayılır düşer bir daha kendime gelemem
Doğru emzirmeye çalışıyorum canım umarım beceriyorumdurcanm dogru emzirmen lazım doğru emzirmessen eğer ne yapsan kar etmez ben 3 ay çektim onu çok kötüydü kabus gibiydim inşallah senin ki yara olmaz
çok fazla bilgi vermediler ki canm burada okudum ama sonra uzman videolarına felan baktımda her kafadan bir ses çıkıyor nasıl emin olacaım ben şimdi yanerde okudun.doktor bişey demedimi nasıl kullanman gerektiği hakkında yada ebe
ilk çocuk mu senin =) inşallah gazlı değildir benim oglum bana çok çektirdi =)Doğru emzirmeye çalışıyorum canım umarım beceriyorumdur
Canım ilk iki gün gazını zor çıkardı, baya ağladı sesi kısılana kadar. Zor çiş yaptı. Ben kayısı hoşafı yaptırdım anneme sabah öğlen akşam içiyorum baya rahatlattı çocuğu bugün rahat bakalım inşaALLAH çok çektirmez. Evet ilk şükürilk çocuk mu senin =) inşallah gazlı değildir benim oglum bana çok çektirdi =)
sen yediklerini dikkat et rezene çayi iç bol bol canm gazı olursa bana seslen bizi kurtaran damlayı söyleyim sana =)Canım ilk iki gün gazını zor çıkardı, baya ağladı sesi kısılana kadar. Zor çiş yaptı. Ben kayısı hoşafı yaptırdım anneme sabah öğlen akşam içiyorum baya rahatlattı çocuğu bugün rahat bakalım inşaALLAH çok çektirmez. Evet ilk şükür
Kefir, hoşaf içiyorum. Eşime dedim rezene alacak. Bir de kimyon çayı dediler. Çok sağ ol aklımda olsunsen yediklerini dikkat et rezene çayi iç bol bol canm gazı olursa bana seslen bizi kurtaran damlayı söyleyim sana =)
gaz yapan yiyeceklerden uzak dur.bol iç kimyon çayını.pamuk gibi yapar hem seni hem pompiliyiKefir, hoşaf içiyorum. Eşime dedim rezene alacak. Bir de kimyon çayı dediler. Çok sağ ol aklımda olsun
yumurtlama günlerine denk gelmediysen sıkıntı yoktur.tahmin edebiliyormusun o günleriçok fazla bilgi vermediler ki canm burada okudum ama sonra uzman videolarına felan baktımda her kafadan bir ses çıkıyor nasıl emin olacaım ben şimdi ya
evet canm o günler değildi zaten regil bitimimden hemen sonra olmuştu .. biraz o yüzden rahatladım snradan geldi aklıma en iyisi ilk kutu bitene kadar tedbir alym ben ne olur ne olmaz.. senin 2. kazayla mı olmuştuyumurtlama günlerine denk gelmediysen sıkıntı yoktur.tahmin edebiliyormusun o günleri
evet her yemeğe kimyon at acaip işe yarıyor .. gerçi ben damla kullandım ama benim oğlum kolikti hiç susmazdıgaz yapan yiyeceklerden uzak dur.bol iç kimyon çayını.pamuk gibi yapar hem seni hem pompiliyi
ilkte hep öyle oluyor.bizde damla kullanıyorduk.ama ikincide tıpış tıpış büyüklerin dediklerini yaptım.sonuç mikemmelevet her yemeğe kimyon at acaip işe yarıyor .. gerçi ben damla kullandım ama benim oğlum kolikti hiç susmazdı
komşular gelirdi .. en son baş gelemez arabada da gezdirirdk öyle uyurdu cingene beşşiği bile kurdum
bende 2. allah nasip ederse asla bu yaptığım hataları yapmcm tecrübe edindim artkilkte hep öyle oluyor.bizde damla kullanıyorduk.ama ikincide tıpış tıpış büyüklerin dediklerini yaptım.sonuç mikemmel
evet canım.kaza ama şöyleki.benim ilk tedaviyle oldu yumurtalama için ilaç ,çatlatma için ilaç vs olunca.bide eşimle ayrıydık o dönem.(iş için) bir gün gece pat diye geldi.saat baya geç.aklıma gelmedi bile korunmak.hani zaten zor hamile kalmışım akıl bile etmedik.evet canm o günler değildi zaten regil bitimimden hemen sonra olmuştu .. biraz o yüzden rahatladım snradan geldi aklıma en iyisi ilk kutu bitene kadar tedbir alym ben ne olur ne olmaz.. senin 2. kazayla mı olmuştu
öyle birşey mi demiştin sanki
inan daha rahat oluyor insan ilkine göre.tecrübesizlik sıfır .neyi ne zaman yapman gerekiyor biliyorsun.bende 2. allah nasip ederse asla bu yaptığım hataları yapmcm tecrübe edindim artk
Ayy inşaALLAH ya.gaz yapan yiyeceklerden uzak dur.bol iç kimyon çayını.pamuk gibi yapar hem seni hem pompiliyi