2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

evet.. burda çok haklısın işte önceden hastalandığı zaman hemen hastaneye götürürdük cocuga soguk uygulama yaparlardı zır zır ağlardı daha kötü olurdu birde ilaç başka birşey yapmazlardı
sonra akıllandık =) direk ılık duşa sokuyorum orada oynuyor birde ateş düşürücü veriyorum ateşini düşürüyoruz şimdi asla gitmiyorum acile felan cok zorda kalırsak fitil koyarım mesela .. yşayarak öğreniyorsun herşeyi..
önceden kan alınırken ben duramazdm o ağlar ben ağlardım şimdi kendim tutuyorum mesela serumunu felan kendim taktırabiliyorum.. anne olunca herşey çok zor allah yardımcımız olsun ben daha bu sene biraz nefes alabildim
hemen demezlermi 2. yap.. diye aman yok böyle iyi.. inşallah oglum anaokulna felan başlayınca
evet canımcım .
ben de altıncı hastalık olsun , el ayak hasatlığı olsun . hiç birinde doktora gitmedik .
biraz netten baktım .
bi de bi yer var . deneyimli anneler var . onlara resim attım . dediler ki ilacı yok . tek çare beklemek.
doktora gitme .
onlardan dolayı daha güven geldi

acılı bi süreç değil . o zaman sorduğumda elleri ayakları ağrımadı . ama ilk gün ateşi oldu. dili yüzünden bi şey yiyemedi. dili acıdı .
çocuk olunca vallahi doktor oluyorsun . neler neler.
bi de altıncı hastalık var . onu da benim bütün çocuklarda yaşadım .
6 gün düşmeyen ateş .
vucutta kızarıklık döküntü

bir de bu altıncı hastalığın ateşini ateş düşürücü düşürmüyor .
böyle. ama gelip geçiyor . şükür . atlatıyorsun . artık daha kuvvetleniyorsun . ilk çocuk o yüzden zordur . bütün bunları ilk yaşadığından zor ve yıpratıcı gelir . ama zamanla panik yapmamayı öğreniyorsun

6. Hastalığı derste görmüştük. Yüksek ateş beni hep çok korkutur. Çocukta da büyükte de :KK43:

çok yoruluyorum cumartesi oglumlada ilgilenemiyorum ama sırf pazar günümüz güzel geçsin o güne iş kalmasın diye
temizlikte şart
kuzum evde olunca illa ki ilgi bekliyor üzülüyorum ilgilenemiyorum işler yıgılıyor ama pazar günü telafi ediyoruz =)

Olsunn pazar ,cumartesiyi telafi ediyormuş nasılsa:KK5:

6. Hastalığı derste görmüştük. Yüksek ateş beni hep çok korkutur. Çocukta da büyükte de :KK43:
evet ateş ilaca rağmen 38 i geçerse o zaman doktora gitmen lazım .
yani kusma ishal falan varsa. yazın tatilde kız hastalandı böyle .
sabah 6 da uyandı kustu. ishal de oldu.
doktor ilaç olarak sadece kusma önleyici verdi. sağlık ocağına gitmiştim .

evet ateş ilaca rağmen 38 i geçerse o zaman doktora gitmen lazım .
yani kusma ishal falan varsa. yazın tatilde kız hastalandı böyle .
sabah 6 da uyandı kustu. ishal de oldu.
doktor ilaç olarak sadece kusma önleyici verdi. sağlık ocağına gitmiştim .
Benim kardeşim çok acı eşiği yüksek bir çocuktur. Kolay kolay hasta da olmaz. Bi kaç kez böyle hasta oldu. Ateşlendiğini ben anlamadım annem gelince anladı.(Annelik işte). Hastaneye gittik ki çok ateşi varmış. Anlayamadığım için o tir tir titrerken nasıl ağlamıştım. Kaç gün sadece yemek yemek için uyandı sadece ve tüm gün uyudu. Aramızda yaş farkı yok çok fazla ama benim küçüğüm olduğu için evlat gibi gelmiştir hep..Nasıl korkmuştum..

Benim kardeşim çok acı eşiği yüksek bir çocuktur. Kolay kolay hasta da olmaz. Bi kaç kez böyle hasta oldu. Ateşlendiğini ben anlamadım annem gelince anladı.(Annelik işte). Hastaneye gittik ki çok ateşi varmış. Anlayamadığım için o tir tir titrerken nasıl ağlamıştım. Kaç gün sadece yemek yemek için uyandı sadece ve tüm gün uyudu. Aramızda yaş farkı yok çok fazla ama benim küçüğüm olduğu için evlat gibi gelmiştir hep..Nasıl korkmuştum..
geçmiş olsun . kıyamam . zor işte.
Allah dermansız dert vermesin . diğer hastalıklar gelip geçiyor şükür.

ben de kaçar. öğlen arası. çocukların eksik kırtasiye şeylerini tamamliim.

geçmiş olsun . kıyamam . zor işte.
Allah dermansız dert vermesin . diğer hastalıklar gelip geçiyor şükür.

ben de kaçar. öğlen arası. çocukların eksik kırtasiye şeylerini tamamliim.

Aminn :)
Ben bile bir sürü kırtasiye aldım kendime :sampiyon: Hala bu yaşta okul açılacak diye heyecanlanıyorum:p Kolay gelsin:KK5:

X