- 21 Şubat 2017
- 3.816
- 7.459
- 32
Kızlar selamanca vakit bulabildim bebişten. Çıktığımı arkadaşa haber vermiştim telefondan o buraya yazmıştı sağ olsun. Hatta o dedi seni merak ediyorlar haber veriyorum diye ben hastaneydim. Herkese iyi dileklerinden için teşekkür ediyorum ALLAH razı olsun.
Kızlar selamanca vakit bulabildim bebişten. Çıktığımı arkadaşa haber vermiştim telefondan o buraya yazmıştı sağ olsun. Hatta o dedi seni merak ediyorlar haber veriyorum diye ben hastaneydim. Herkese iyi dileklerinden için teşekkür ediyorum ALLAH razı olsun.
Queencimm seni burada görmek ne kadar güzelNasıl geçti doğumun? Sezaryen oldu di mi? Toparlanabildin mi canım? Bebişimiz nasıl
ilk gün ateş olur .El ayak hastalığı nasıl bişey ki
hoş geldin . sağlıkla büyüt kuzucuğunu.Kızlar selamanca vakit bulabildim bebişten. Çıktığımı arkadaşa haber vermiştim telefondan o buraya yazmıştı sağ olsun. Hatta o dedi seni merak ediyorlar haber veriyorum diye ben hastaneydim. Herkese iyi dileklerinden için teşekkür ediyorum ALLAH razı olsun.
SUHAN
Normalden acil sezeryana dönen bir doğum oldu canım. Doktor elinden geleni yaptı ama başka yapacak bir şey yoktu. Salya sümük anneme beni başka hastaneye götürün dediğimi biliyorum ama ameliyattan korktuğum için.Annem zar zor ikna etti, kızım bak bir şey olursa seni bu halde hatırlarım bana bunu yaşatma dedi Bir de normal olacak diye çocuk hareketlensin diye doktor bana meyve suyu içirmişti, çikolata yedirmişti, çorba falan içirmişti. Ve anestezide bir şey yenmemesi lazım ya ben yedikten 20 dk sonra ameliyata alındım ama bunu o an gözün görmüyor Ağlamalı gülmeli ilginç şeyler yaşadım ara ara anlatırım.
ilk gün ateş olur .
dil kabarır .
el ve ayak tırnakları matlaşır . rengi söner . ve dökülür . daha doğrusu alttan yenisi gelirken kötü tırnaklar uzadıkça değişir
evet biraz öyle olmuş =) zaten benim cumartesi hiç değişmez temizlik günümdür pazara iş bırakmam oglanla dövüş kavga yapıyoruz bakalımooh :)) Haftasonu kimsecikler uğramamış herkes vaktini dolu dolu geçirmiş Ben gelene kadar kaynatılmış bile Süpersiniz
bizim avm de öyle tıkış tıkış herkes orada kışın ilçede yaşadığımz için yapacak birşey yok çünkükışın avm lere gitmiyoruz pek .
yani bolu dağındaki ve çok büyükler hariç
bulunduğumuz ildeki avm 4 katlı dar , tıkış tıkış bi avm .
kimi ararsan orada.
o yüzden kışın genelde evdeyiz kuzum biz .
suriyeli çok var .
ortanca şu oyun havuzlarından el ayak hastalığı kapmıştı 4 yaşında falandı.
avm den kapmış . o hafta kim avm de top havuzunda oynamışsa el ayak hastalığına yakalanmış .
oradan çok soğudum o zaman . gitmem pek .
gidersem bi yere ellemek istemem . yüüyen merdivenlerde de tutunmam , tutmam . kaç kişi ellemiştir diye.
yeni mi duyuyosun evlerden ırak çok kötü ya maffediyor çocukları allah korusunEl ayak hastalığı nasıl bişey ki
hadi gözünüz aydın çok sevindim sağlıcak ile büyütün yavrunuzuKızlar selamanca vakit bulabildim bebişten. Çıktığımı arkadaşa haber vermiştim telefondan o buraya yazmıştı sağ olsun. Hatta o dedi seni merak ediyorlar haber veriyorum diye ben hastaneydim. Herkese iyi dileklerinden için teşekkür ediyorum ALLAH razı olsun.
acılı bi süreç değil . o zaman sorduğumda elleri ayakları ağrımadı . ama ilk gün ateşi oldu. dili yüzünden bi şey yiyemedi. dili acıdı .Tırnak bile değişiyoAy gerçekten çok korkunçmuş. Allah korusun tekrarından
kuzum ben genelde çamaşırları hafta içi yıkarım . cumartesi gaünümü doldurmamak içinevet biraz öyle olmuş =) zaten benim cumartesi hiç değişmez temizlik günümdür pazara iş bırakmam oglanla dövüş kavga yapıyoruz bakalım
evet biraz öyle olmuş =) zaten benim cumartesi hiç değişmez temizlik günümdür pazara iş bırakmam oglanla dövüş kavga yapıyoruz bakalım
evet.. burda çok haklısın işte önceden hastalandığı zaman hemen hastaneye götürürdük cocuga soguk uygulama yaparlardı zır zır ağlardı daha kötü olurdu birde ilaç başka birşey yapmazlardıacılı bi süreç değil . o zaman sorduğumda elleri ayakları ağrımadı . ama ilk gün ateşi oldu. dili yüzünden bi şey yiyemedi. dili acıdı .
çocuk olunca vallahi doktor oluyorsun . neler neler.
bi de altıncı hastalık var . onu da benim bütün çocuklarda yaşadım .
6 gün düşmeyen ateş .
vucutta kızarıklık döküntü
bir de bu altıncı hastalığın ateşini ateş düşürücü düşürmüyor .
böyle. ama gelip geçiyor . şükür . atlatıyorsun . artık daha kuvvetleniyorsun . ilk çocuk o yüzden zordur . bütün bunları ilk yaşadığından zor ve yıpratıcı gelir . ama zamanla panik yapmamayı öğreniyorsun
çok yoruluyorum cumartesi oglumlada ilgilenemiyorum ama sırf pazar günümüz güzel geçsin o güne iş kalmasın diyeBen şu an okula gittiğim için hafta içi yapıyorum ki cumartesi ve pazar gezelim diyeBenim de genelde cumadır.
ben hafta içi yapmıyorum çok zor oluyor birde gelen giden vs oluyor içime sinmiyor ama çamaşırları tozu wc cumadan yıkarım alırım bendekuzum ben genelde çamaşırları hafta içi yıkarım . cumartesi gaünümü doldurmamak için
evi cuma akşamından süpürürüm . silerim
wc leri de .
akşam işten gidince yani.
ve cumartesi yan gelip yatarım .
iş miş yapmam .
yeni mi duyuyosun evlerden ırak çok kötü ya maffediyor çocukları allah korusun