2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

ahhaha. aferin kız .
ben de yasak delmeyi severim de . beyaz pantolon ben de kullanamıyorum . çocuklu olunca . genelde kız kucak ister . ayakkabılar sürekli üstüme sürülür . her birini büyütürken böyle oldu.pantolonlar batar. son numara kız . o da sanıyorum 4-5 aya artık kucak istemez .
o zaman 4 5 ay sonra çiğne yasağı gitsin yasaklar çiğnemmek için miş :KK53:
yasasın kötülük En Büyük KK

mümkün olduğunca at kendini dışarı.
iyi gelecektir .
hiç durma evde.
tavsiyemdir.
kışın dışarı çıkmak mümkün olmaz . bu günleri değerlendir
kışın bizimde gittiğimiz bir avm var malesef.. başka bir yer yok burda çocukla gidilebilecek kışın bende çok daralıyorum

o zaman 4 5 ay sonra çiğne yasağı gitsin yasaklar çiğnemmek için miş :KK53:
yasasın kötülük En Büyük KK
hahahah.
ablam kendine bi pantolon almıştı. küçük geldi diye bana verdi. genelde küçük gelenler bana gelir .
gömlek kaza vs .
ama o pantolon bile bana büyük geldi. beyaz . kot . kapri. çok hoştu .
neyse verdim gitti.
6-7 yıl kadar durdu bende. doğum sonrası kilo alınca giymiştim . ama kilolar geri gitti. ve büyük geldi.

yasaklar delinmek için . o bi gerçek .:KK53:

kışın bizimde gittiğimiz bir avm var malesef.. başka bir yer yok burda çocukla gidilebilecek kışın bende çok daralıyorum
kışın avm lere gitmiyoruz pek .
yani bolu dağındaki ve çok büyükler hariç
bulunduğumuz ildeki avm 4 katlı dar , tıkış tıkış bi avm .
kimi ararsan orada.
o yüzden kışın genelde evdeyiz kuzum biz .
suriyeli çok var .
ortanca şu oyun havuzlarından el ayak hastalığı kapmıştı 4 yaşında falandı.
avm den kapmış . o hafta kim avm de top havuzunda oynamışsa el ayak hastalığına yakalanmış .
oradan çok soğudum o zaman . gitmem pek .
gidersem bi yere ellemek istemem . yüüyen merdivenlerde de tutunmam , tutmam . kaç kişi ellemiştir diye. :KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:

genel bi durum benim sanırım

Niye ki SUHAN SUHAN
Seni komşunun taşınması konusunda çok iyi anlıyorum. Benim apartmanda gidip geldiğim bir komşum var onlarla da baya samimiyiz. Başka şehire taşınma planları var ve çok üzülüyorum ben de.
Ama senin genel mod düşüklüğünün başka bi nedeni yoktur inşallah?

kimi ararsan orada.
suriyeli çok var .
avm den kapmış . o hafta kim avm de top havuzunda oynamışsa el ayak hastalığına yakalanmış .
gidersem bi yere ellemek istemem . yüüyen merdivenlerde de tutunmam , tutmam . kaç kişi ellemiştir diye. :KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:
El ayak hastalığı nasıl bişey ki:KK57:

kimi ararsan orada.
suriyeli çok var .
Ay o ne yaaa gerçekten bende olsam gitmem nasıl mikrop bi yerse aslında toplu olan her yerde var

Niye ki SUHAN SUHAN
Seni komşunun taşınması konusunda çok iyi anlıyorum. Benim apartmanda gidip geldiğim bir komşum var onlarla da baya samimiyiz. Başka şehire taşınma planları var ve çok üzülüyorum ben de.
Ama senin genel mod düşüklüğünün başka bi nedeni yoktur inşallah?
normalde girip çıkmam zaten çok.kendime gelirim öğleye kadar.:ukala::ukala::ukala:

senin nasıl geçti pompilim

Hızlandırılmış kurs gibi hızlı ve yorucuydu :))
Cuma gecesi geç yattık
Cumartesi sabah 6da kalkıp düğüne gideceğimiz kıyafetleri ayakkabıları va toparlayıp çantaya koydum,hızlı trenle istanbula gittik.

Önce eşimin üniversiteden arkadaşının evine gittik. Eşiyle tanıştım ve çok güzel bir kahvaltı yaptık. 1 saat diye gidip muhabbet çok tatlı gelip sarınca 4 saat kaldık ve arkadaşımın nikahına neredeyse geç kalacaktım.

Kuaför saçlarımı görümceye çevirdi :KK71: Arkadaşım beni arayıp olive şahit olduğun için seni bekliyoruz neredesin dediğinde ben makyaj yaptırıyordum ama sonunda yetiştik.

Önce nikah-sonra tangonun havada uçuştuğu mükemmel organize edilmiş bir düğün ve aynı gece eve dönüş. Pert olduk pert :KK71:

Pazar da piknikteydik. O da güzeldi :KK6:

Haftasonu böyle geçti.:confused:

Hızlandırılmış kurs gibi hızlı ve yorucuydu :))
Cuma gecesi geç yattık
Cumartesi sabah 6da kalkıp düğüne gideceğimiz kıyafetleri ayakkabıları va toparlayıp çantaya koydum,hızlı trenle istanbula gittik.

Önce eşimin üniversiteden arkadaşının evine gittik. Eşiyle tanıştım ve çok güzel bir kahvaltı yaptık. 1 saat diye gidip muhabbet çok tatlı gelip sarınca 4 saat kaldık ve arkadaşımın nikahına neredeyse geç kalacaktım.

Kuaför saçlarımı görümceye çevirdi :KK71: Arkadaşım beni arayıp olive şahit olduğun için seni bekliyoruz neredesin dediğinde ben makyaj yaptırıyordum ama sonunda yetiştik.

Önce nikah-sonra tangonun havada uçuştuğu mükemmel organize edilmiş bir düğün ve aynı gece eve dönüş. Pert olduk pert :KK71:

Pazar da piknikteydik. O da güzeldi :KK6:

Haftasonu böyle geçti.:confused:
seninde baya yoğun geçmiş..yoğun ve eğlenceli

X