- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.295
senin iş tamam. hürrem misali dize getirdin koca sülümanı iki popolim diyerek.aah ahh ne diyeyim darısı başımızaAz önce de aradım sesini duymak istedim sadece diye kocacığımın sesi gülüyordu vallahi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
senin iş tamam. hürrem misali dize getirdin koca sülümanı iki popolim diyerek.aah ahh ne diyeyim darısı başımızaAz önce de aradım sesini duymak istedim sadece diye kocacığımın sesi gülüyordu vallahi
adamın resmen yağlarını eritmişsin olivAkşam ben çok söyledim. İkinci tabak çorbayı isteyince bile ooooy benim pompilettam bu gün çok acıkmış diye her söyleyişimde kahkaha attık
kiminde hızlı ortaya çıktı kiminde yavaş yavaş..yiğitliklerine önce bi konduramadılar tabiher erkegin icinde bir pompili mi var yoksa
senin iş tamam. hürrem misali dize getirdin koca sülümanı iki popolim diyerek.aah ahh ne diyeyim darısı başımıza
hayydeeeeeeeeeeeeeee bekliyorummmSize uydum bende mesaj attım adama
Ne cevap geldiSize uydum bende mesaj attım adama
Ne diyecek çok merak ettimSize uydum bende mesaj attım adama
kuzum yokmu senin pompilin.gel yamacımızaKeşke benim de bi pompilim olsa
Sabreden derviş muradına erermişKeşke benim de bi pompilim olsa
çok sevindim.maşallah diyeyim.hep taze kalsın ilişkiniz.görüyormusun sen şu popiyiii neler etti nelerAminn Ay bir ilgiliyiz ki ikimiz de bu gün Biraz hasta gibiydim yemeğini yedin mi ilacını içtin mi diye soruyor sürekli Flörtümüzün ilk günleri kadar taze her şey
Napıyorsun bebitom yazNe diyon dedi ahh garibim ya=)))
haa gurban diyeydin sendeNe diyon dedi ahh garibim ya=)))
Güzel aşk sözcükümü heba ettin dedim cevap versin pompişko diye devam edeceğimNapıyorsun bebitom yaz
g.tunu yerim diye devam mi etseydim acaba belki o tutardihaa gurban diyeydin sende
Ah pompili ah sen nelere kadirsinAminn Ay bir ilgiliyiz ki ikimiz de bu gün Biraz hasta gibiydim yemeğini yedin mi ilacını içtin mi diye soruyor sürekli Flörtümüzün ilk günleri kadar taze her şey
Bozuntuya verme devamGüzel aşk sözcükümü heba ettin dedim cevap versin pompişko diye devam edeceğim