Eşle ya da yalnız yasak bizimki tam bir rtük o konudaBazen evden çıkmadan arkanı dön de bi yürü diyor bana yürüyorum ne o kıyafetime de sansür mü koyacaksın diyorum
fi izlemedik .Herkes konuştu ya fi yi biz izlemesek de kocacığım direkt veto ettiDeli ya. Biz bu kore dizisini izlerken de diyor ki ay ne güzel ya gönül rahatlığıyla izledik bi de çok güldük di mi aşkım hiç kötü sahnesi yok
of Allah pişman etmesin tabi.
şöyle ki. evliliğinin 5. senesinden sonra çocuk yapanları da gördüm . diyor ki . çok acele etmişim .
az daha bekleseydim .
o kadar beklemeye gerek yok belki ama sen yine de acele etme.
eninde sonunda koca kişisi ile birbirine biniyorsun çocuk yüzünden . ya hemen doğursan da , ya da 5 yıl sonra doğursan da. hiç farketmiyor .sen acele etme. tadına var evliliğinin .
sağlıkla kucaklasın inşallah .Benim bir arkadaşım da 5. Yılında ve 30 yaşında hamile kaldı. Çok mutlu :) bi dahaki ay doğuracak iyi ki bekledim tam zamanı diyor
fi izlemedik .
türk dizilerinden belli başlı diziler var .
çocuklar izliyor .
biz de seviyoruz . bi zamanlar seksenler vardı. yalaza vardı.
bitti.
şimdi , kalk gidelim , izliyoruz .
tek izlediğimiz dizi bu.
genelde d max , trt belgesel , tlc , fil tv açılır bize.
çocuklu ev olunca zaten başka bi şey izlenmez .
mecbur yalnız izliyorum çoğu diziyi. söylemiyorum ve . niye söyliiim . altı üstü dizi. her şeyime karışamaz zati.
geçmiş olsun . Allah şifa versin .Dün annemi hastahaneden çıkardık çok şükür eve geçince evine hoşgeldin pompilişkom dedim her zamanki hitler bakışıyla bakıp terbiyesiz terbiyesiz konuşma dedi artık ne anladıysa anamın kızı olduğum çok belli canımmm
Dün annemi hastahaneden çıkardık çok şükür eve geçince evine hoşgeldin pompilişkom dedim her zamanki hitler bakışıyla bakıp terbiyesiz terbiyesiz konuşma dedi artık ne anladıysa anamın kızı olduğum çok belli canımmm
geçmiş olsun . Allah şifa versin .
analar öyle kim bilir ne anladı.
ben de anneme minnoş diyordum . çok kızıyordu. bana minnoş demeyin ben sizin ananızım ayıp!!!
ya kesin benim anladığım gibi anladı pompa işleri işteKızdırmayın tontişiKötü bir şey sandı muhtemelen. Çok çok geçmiş olsun
ya kesin benim anladığım gibi anladı pompa işleri işteDDDDDDDDDDDDD
geçmiş olsun . Allah şifa versin .
analar öyle kim bilir ne anladı.
ben de anneme minnoş diyordum . çok kızıyordu. bana minnoş demeyin ben sizin ananızım ayıp!!!
Ooy bak seen,yakındı onun tabi,buranın enerjisine de dayanamadı,sağlıkla alsın popişini kucağına
Ooy bak seen,yakındı onun tabi,buranın enerjisine de dayanamadı,sağlıkla alsın popişini kucağına
inşallah,gece yazar belkiAminn inşallahAklım kaldı ama queende inşallah çok rahat bi doğum yapmıştır.
inşallah,gece yazar belki
kendini hazır hissetiğinde ve yaşında otuzu geçmeden düşün derimEvet 1 yıl 1 aylık evliyim. Ama işin şakası benimle beraber evlenenler hatta benden sonrakiler pat diye bebek sahibi oldu kimi hamile kimi doğurdu. Kardeş napıyosunuz diye kaldım böyle
ya kesin benim anladığım gibi anladı pompa işleri işteDDDDDDDDDDDDD