2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

fi izlemedik .
türk dizilerinden belli başlı diziler var .
çocuklar izliyor .
biz de seviyoruz . bi zamanlar seksenler vardı. yalaza vardı.
bitti.
şimdi , kalk gidelim , izliyoruz .
tek izlediğimiz dizi bu.
genelde d max , trt belgesel , tlc , fil tv açılır bize.
çocuklu ev olunca zaten başka bi şey izlenmez .
mecbur yalnız izliyorum çoğu diziyi. söylemiyorum ve . niye söyliiim . altı üstü dizi. her şeyime karışamaz zati.

Benim bir arkadaşım da 5. Yılında ve 30 yaşında hamile kaldı. Çok mutlu :) bi dahaki ay doğuracak iyi ki bekledim tam zamanı diyor

Napayım benim pompili de böyle. Biz sevgiliyken ilk yılımızda kıskanç değildi,2. Yılımızda biraz biraz başladı. Nişanlıyken level atladık ve evlenince azalması gerekirken arttı her şey. Ben de evlenince bi rahatladım kıskanmıyorum hiç Kıskanır ama bunaltmaz sağolsun. Bazı bazı rtükleşir ben de tolere ederim. Bazen de abartmamasını söyler ve tolere etmem

Acaba bu sihirli pompili sözcüğümüz kıskançlığa da deva olur mu?

geçmiş olsun . Allah şifa versin .

analar öyle kim bilir ne anladı.

ben de anneme minnoş diyordum . çok kızıyordu. bana minnoş demeyin ben sizin ananızım ayıp!!!

Kızdırmayın tontişi Kötü bir şey sandı muhtemelen. Çok çok geçmiş olsun

ben de anneme minnoş diyordum . çok kızıyordu. bana minnoş demeyin ben sizin ananızım ayıp!!!

Sağol ya Allah ömrümden alıp ona versin o olmayınca ev ev değil valla pis bişey dedim sandı annem DDD

ya kesin benim anladığım gibi anladı pompa işleri işte DDDDDDDDDDDDD

Töbe töbe anne ne anladın mübarek cuma günü ben sana tatlı bi sıfatla seslendim kötü kötü konuşma evlatla deseydin

Ben de öyle diyordum br ara,bana demedi de ablama söyletti galiba,o ne kız öyle,annem kedi mi,kırılır bak dedi, mesajı aldım tabi

Evet 1 yıl 1 aylık evliyim. Ama işin şakası benimle beraber evlenenler hatta benden sonrakiler pat diye bebek sahibi oldu kimi hamile kimi doğurdu. Kardeş napıyosunuz diye kaldım böyle
kendini hazır hissetiğinde ve yaşında otuzu geçmeden düşün derim
ya kesin benim anladığım gibi anladı pompa işleri işte DDDDDDDDDDDDD

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…