2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

göndermelisin .
eğer çalışmıyorsan yarım gün olsun yollamalısın .
paylaşmayı arkadaşlığı öğrenir . yarım gün yollayabilirsin . tam gün ev hanımı için çok gelebilir .
çocuk şöyle düşünür . annem yeni bebek doğurdu. beni evden tamamen yolladı .
o yüzden yarım gün .

paylaşma duygusu 4 yaşında gelişiyor diye biliyorum ben.eşyasını paylaşmamak o yaştaki çocuk için çok normal

evet şarkılar ile kelimeleri rahatlıkla öğrenir söyler .
mini mini bir kuş
kırmızı balık
inatçı keçi
bir gün bir gün bir çocuk
gibi netten bi çok çocuk şarkısı bulabilirsin
ben de ilk çocuk kreşe gittiğinde bi sürü öğrenmiştim . eve gelince bana da öğretti. ne güzel şarkılar var bi bilsen

şu kışı atlatalım belki bende şubattan sonra vermeyi düşünüyorum büyüğü kreşe

hmm insallah mesela evimize cocuklu misafir gelince oyuncaklariyla oynayinca neyi ellese bagiriyor ve agliyor sadece o konuda inat yoksa cok sukur inat degil yapma alma hayir dedigim zaman tamam der o konuda uzlasamiyoruz ve tuvalet konusunda bebek gelmeden tuvaletini biraktirmayi dusunuyorum 2 hafta boyunca ugrastim tuvalette oturuyor yapmiyor afedersiniz altina isiyor gidelim dedigimde gitmemek icin anne pipim agriyor diyor yoksa cok sukur bi sikintisi yok doktora goturuyoruz kontrole bende siyorum demmwki hazir dwgil kendisini ne zaman hazir hissederse o zaman baslariz

evet ben de öyle otururum . benim çocuklar da öyle oturuyor .

kesinlikle kelimesi kelimesine katılıyorum

Ben tövbe ettim ya ikinci çocuğa
Artık ileride hayırlısı diyelim.
Sekiz aylık biz de kestik sütten mecburi. Anlıyorum.
ben de ikinciyi 4 buçuk yaşındaydı doğurdum .
ama ne cesaret dedi arkadaşlar . böyle bi çocuktan sonra.
ilk çocuk da baya mutlu oldu. yeni doğanken çocuğum abisi onu kedi gibi severdi. evin kedisiydi yani.
büyüdükçe abisine arkadaş . böyle .
aslında ikinci çocuğu yap kurtul birinciden .

Evet dogru benim hic aklima gelmemisti o fikir bakalim artik
paylaşma duygusu 4 yaşında gelişiyor diye biliyorum ben.eşyasını paylaşmamak o yaştaki çocuk için çok normal
evet herkes oyle diyor ileride bu sorunuda yenebilecegini

zorlama. hazır hissettiğinde işin daha kolay olacak.

biz yaz başında öğrettik tuvaleti.ik haftada çözdük.gece altı kuru kalkıyorsa öğretmeye başlanmalıymış.oyuncakları paylaşmaması çok normal.çünkü o onun oyuncağı ve zaten öyle bir duygu henüz gelişmemiş.ben öyle bi durumda direk oyuncağı alıp kaldırıyorum yapacak bişey yok

olive_bluto kuzum bukadar çocuk mevzusundan sonra yaparsan ha bi tane

hahahahhahah Ay okul bitsin de hemen işe gireyim. O zaman yapayım diyorum ama bu işler belli de olmaz. Şimdilik sınıfımdaki minnakları seviyorum Öğletmeniiiiimm dedikçe içimin yağları eriyor. Hem nazını anneleri çekerken enn güzel en eğlenen yanlarını görmek de bana kalıyor Çok kebap bir işim var.

Bazen eşim diyor ki bi bebeğimiz olsa şimdi sevsek. Diyorum ki ben okulda seviyorum

demekki istiyor eşin

Paylaşmayı öğrenmek için okul muazzam bi yer ama 3 yaş çocuğu henüz ben merkezci dönemdedir ve empati yeteneği henüz pek az gelişmiştir. Bu nedenle bizim gibi paylaşımcı olmasını bekleyemeyiz. Paylaşmayınca zorlamak yerine empati çalışması yapılıp paylaştığı zaman pekiştirirsek gelişmeye başlar bu yönü

breakin bad izlediniz mi. izlemediyseniz fırsatınız varsa izleyin .
konuyu değiştirdim ama güzel dizi.
sizin dizi tavsiyeleriniz varsa beklerim.

demekki istiyor eşin

Evet :) bizim aramızda 4 yaş kadar fark var. Onun yaşıtları iş yerinde yavaş yavaş baba olmaya başladı özeniyor arada. Ben de istiyorum ama hazır değilim çocuk ağlar ben ağlarım gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…