- 6 Kasım 2014
- 6.012
- 16.247
kendini hazır hissetiğinde ve yaşında otuzu geçmeden düşün derim
Aşk olsun ben kaçırılacak insanmıyım
Töbe töbe anne ne anladın mübarek cuma günü ben sana tatlı bi sıfatla seslendim kötü kötü konuşma evlatla deseydin
ah ah rahmetli babam olsa oda öle anlardı çok severlerdi pompeli işleri onlar severek mektuplaşaıp flört ederek evlenmişlerdi
ahahhaaa süper benim babam çok şakacı esprili biriydi o bize masal anlatır gibi anlatırdı tanışma hikayelerini canım babam sevgisini çok gösterirdi hep nurlar içinde yatsın çok teşekkür ederimAy gitmeden gördüm cevap vermesem olmazdı
Allah nur içinde yatırsın babanızı. Sabrınız çok olsun.. Evet bizimkilerin mektuplarını da annem genç kız olunca okuyacaksınız diye köşe bucak saklardı.
Bundan 1 ya da 2 yıl önce okudum.
Ama okumaz olaydım insan anneye babaya bazı şeyleri konduramıyor. Bi de bizimkiler bizim yanımızda çok sevgi gösterisi yapmazdı. Mektuplar deli dehşetBi de doldurulmuş kasetler var,onlardan bahsetmiyorum bile
quenn naptıki acep.doğuma girmişmidir
Aklım onda valla bence girmiştir
Kızlar bebek kimden geliyor,kaçırmışım ben
Aminn inşallahAklım kaldı ama queende inşallah çok rahat bi doğum yapmıştır.
inşallah,gece yazar belki
Evet :) Artık bebekten fırsat bulursa yazar.
Vaaayyy maşallah,anası pompili diye diye doğuma gitti,bebişin ilk sözü "pompili"olmasa bariQUEENofTURKEY müsait olduğunda katılmaya çalışacak kızlar.
Bebeği kucağında gayet iyiler, merakta kalmayın. ^_^
Tüh Allah cezasını versin,iyi yapmışsınızKizlar moralim cok bozuldu bu saatte minicik bir kiz cocugu 50 yasinda bir adamla bizim evin altindaki parkta bir seyler yapiyorlardi. Aradim polisi 10 dakika sonra geldiler kizjn yasi 13 14 aldilar kizi gittiler. Moralim oyle bozulduki elim ayagim titriyor
Hala etkisindeyim canim yaaTüh Allah cezasını versin,iyi yapmışsınız
pompili kızlar nasıl gidiyor?
bu konulardaki nokta virgül olmaması durumu sizi de çok rahatsız ediyor mu?
açıyorum anlamak için bin kalori yakıyor beynim resmen.
ben henüz pompili' yi kullanmaya cesaret edemedim, nerden duydun diyecek :)
Belki de normal gelmiştir :))Yok anam yok benim adam pompiş falan değil iki kere yazdım ikisini de görmezlikten geldi
Yok artıkKizlar moralim cok bozuldu bu saatte minicik bir kiz cocugu 50 yasinda bir adamla bizim evin altindaki parkta bir seyler yapiyorlardi. Aradim polisi 10 dakika sonra geldiler kizjn yasi 13 14 aldilar kizi gittiler. Moralim oyle bozulduki elim ayagim titriyor
Ayyy çok sevindim bunu merak ettiğimden kaçamak yapıp geldim :)) Çok şükür her şey yolundaymışşQUEENofTURKEY müsait olduğunda katılmaya çalışacak kızlar.
Bebeği kucağında gayet iyiler, merakta kalmayın. ^_^
Ya ne diyor bu hatun diyor yada rezil oldum umursamıyor hiçBelki de normal gelmiştir :))