2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

kendini hazır hissetiğinde ve yaşında otuzu geçmeden düşün derim

:KK70::KK70::KK70::KK70:

Bi de kaç çocuk meselesi var :eğlence: Bana göre 1 çocuk ideal her şeyiyle ilgilenirim diye eşimse en az 2 istiyor Allahım inşallah da ikiz olur da tek doğumda ikimizin de dilediği olur:deli:

Kızlar ben kaçıyorum,benim pompiliyi kandırdım dışarda buluşacağız yemek derdinden kurtuldum :KK45:
Yarın şehir dışına çıkıyoruz bir arkadaşımızın düğününe katılmak için gece uğrayamazsam bir süre uğrayamayabilirim buraya :KK3: görüşmek üzereee:KK73:

Töbe töbe anne ne anladın mübarek cuma günü ben sana tatlı bi sıfatla seslendim kötü kötü konuşma evlatla deseydin :KK45:
:confused:

ah ah rahmetli babam olsa oda öle anlardı çok severlerdi pompeli işleri onlar severek mektuplaşaıp flört ederek evlenmişlerdi

ah ah rahmetli babam olsa oda öle anlardı çok severlerdi pompeli işleri onlar severek mektuplaşaıp flört ederek evlenmişlerdi

Ay gitmeden gördüm cevap vermesem olmazdı :KK36:
Allah nur içinde yatırsın babanızı. Sabrınız çok olsun.. Evet bizimkilerin mektuplarını da annem genç kız olunca okuyacaksınız diye köşe bucak saklardı.
Bundan 1 ya da 2 yıl önce okudum.
Ama okumaz olaydım insan anneye babaya bazı şeyleri konduramıyor. Bi de bizimkiler bizim yanımızda çok sevgi gösterisi yapmazdı. Mektuplar deli dehşet:confused: Bi de doldurulmuş kasetler var,onlardan bahsetmiyorum bile:KK22:

Ay gitmeden gördüm cevap vermesem olmazdı :KK36:
Allah nur içinde yatırsın babanızı. Sabrınız çok olsun.. Evet bizimkilerin mektuplarını da annem genç kız olunca okuyacaksınız diye köşe bucak saklardı.
Bundan 1 ya da 2 yıl önce okudum.
Ama okumaz olaydım insan anneye babaya bazı şeyleri konduramıyor. Bi de bizimkiler bizim yanımızda çok sevgi gösterisi yapmazdı. Mektuplar deli dehşet:confused: Bi de doldurulmuş kasetler var,onlardan bahsetmiyorum bile:KK22:
ahahhaaa süper benim babam çok şakacı esprili biriydi o bize masal anlatır gibi anlatırdı tanışma hikayelerini canım babam sevgisini çok gösterirdi hep nurlar içinde yatsın çok teşekkür ederim

pompili kızlar nasıl gidiyor?
bu konulardaki nokta virgül olmaması durumu sizi de çok rahatsız ediyor mu?
açıyorum anlamak için bin kalori yakıyor beynim resmen.
ben henüz pompili' yi kullanmaya cesaret edemedim, nerden duydun diyecek :)

Kizlar moralim cok bozuldu bu saatte minicik bir kiz cocugu 50 yasinda bir adamla bizim evin altindaki parkta bir seyler yapiyorlardi. Aradim polisi 10 dakika sonra geldiler kizjn yasi 13 14 aldilar kizi gittiler. Moralim oyle bozulduki elim ayagim titriyor

quenn naptıki acep.doğuma girmişmidir

Aklım onda valla bence girmiştir

Kızlar bebek kimden geliyor,kaçırmışım ben o_O

QUEENofTURKEY QUEENofTURKEY den geliyooor bir kızçe bebişş :emir_bebek:

Aminn inşallah:KK36: Aklım kaldı ama queende inşallah çok rahat bi doğum yapmıştır.

inşallah,gece yazar belki

Evet :) Artık bebekten fırsat bulursa yazar.

QUEENofTURKEY QUEENofTURKEY müsait olduğunda katılmaya çalışacak kızlar.
Bebeği kucağında gayet iyiler, merakta kalmayın. ^_^

Kizlar moralim cok bozuldu bu saatte minicik bir kiz cocugu 50 yasinda bir adamla bizim evin altindaki parkta bir seyler yapiyorlardi. Aradim polisi 10 dakika sonra geldiler kizjn yasi 13 14 aldilar kizi gittiler. Moralim oyle bozulduki elim ayagim titriyor
Tüh Allah cezasını versin,iyi yapmışsınız:KK43:

pompili kızlar nasıl gidiyor?
bu konulardaki nokta virgül olmaması durumu sizi de çok rahatsız ediyor mu?
açıyorum anlamak için bin kalori yakıyor beynim resmen.
ben henüz pompili' yi kullanmaya cesaret edemedim, nerden duydun diyecek :)

Anlayamıyorum öyle olunca ben ama telefondan yazınca bazen kaçabiliyor imla kuralları :))
Hadi bi cesaret,en çok ne olabilir ki:KK45:

Yok artık :KK17: İyi ki aradın polisi. İyice çivisi çıktı dünyanın yahu

X