- 25 Nisan 2009
- 34.320
- 39.770
girmiştir . 3 gibi girecekti ya da 4 de olabilirquenn naptıki acep.doğuma girmişmidir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
girmiştir . 3 gibi girecekti ya da 4 de olabilirquenn naptıki acep.doğuma girmişmidir
breakin bad izlediniz mi. izlemediyseniz fırsatınız varsa izleyin .
konuyu değiştirdim ama güzel dizi.
sizin dizi tavsiyeleriniz varsa beklerim.
ha kaçırmışım ben saati.girmiştir . 3 gibi girecekti ya da 4 de olabilir
hiç izlemedim kore dizisi . yazıyorum bi kenara.Eulachacha waikiki kore dizisi diye ön yargılı olmayın katıksız komedi. Bölümleri birer saat ve her dakika güldürüyor. Biz eşimle sonuna yaklaşmak üzereyiz. 20 bölüm bişey olması lazım
normal doğum olmazsa 3 yada 4 gibi sezaryene alacak doktor demişti.ha kaçırmışım ben saati.
ya ben fırsat bulamıyorum.bi ara boşluğum vardı game of thrones bakim dedim yarım kaldı .sonra fi vardı onu bitirdim.breakin bad izlediniz mi. izlemediyseniz fırsatınız varsa izleyin .
konuyu değiştirdim ama güzel dizi.
sizin dizi tavsiyeleriniz varsa beklerim.
1 yılmı olmuştu evliliğineEvet :) bizim aramızda 4 yaş kadar fark var. Onun yaşıtları iş yerinde yavaş yavaş baba olmaya başladı özeniyor arada. Ben de istiyorum ama hazır değilim çocuk ağlar ben ağlarım gibi geliyor
not alayım ha fırsat buluram tabiEulachacha waikiki kore dizisi diye ön yargılı olmayın katıksız komedi. Bölümleri birer saat ve her dakika güldürüyor. Biz eşimle sonuna yaklaşmak üzereyiz. 20 bölüm bişey olması lazım
games of throns cnbs e de bi kaç kez izledim . güzel dizi . sibel kekilli oynuyordu hatta.ya ben fırsat bulamıyorum.bi ara boşluğum vardı game of thrones bakim dedim yarım kaldı .sonra fi vardı onu bitirdim.
1 yılmı olmuştu evliliğine
kaçıyor mu sanki.Evet 1 yıl 1 aylık evliyim. Ama işin şakası benimle beraber evlenenler hatta benden sonrakiler pat diye bebek sahibi oldu kimi hamile kimi doğurdu. Kardeş napıyosunuz diye kaldım böyle
netten izliyorsun değilmigames of throns cnbs e de bi kaç kez izledim . güzel dizi . sibel kekilli oynuyordu hatta.
ama geç saatte yayınlanıyordu
aklımda . bi arkadaş da hiç izlememiş ama 1 ayda son sezona kadar gelmiş . tüm bölümleri bitirmiş . harika mutlaka izlenmeli diyor .game of thornes için .
ona başlayacağım .
breaking bad zaten son sezondayım son 10 bölüm .
eşinle izleme bebişim .Kızlar game of throns bizde eşimin rtük engeline takılıyor açıklı saçıklı sahneleri olan bölümleri varmış diye kızıyor fi de öyle
evet .netten izliyorsun değilmi
fide çok yok aslında.azcık bacak vs var.bişeylr yapılıyor gibi gösteriyorlar ama görüntü yok gibi bişeyKızlar game of throns bizde eşimin rtük engeline takılıyor açıklı saçıklı sahneleri olan bölümleri varmış diye kızıyor fi de öyle
kaçıyor mu sanki.
anlamıyorum insanları gerçekten .
Allah verirse zaten olacak . acele niye.
evliliğinin ve baş başa olmanın tadını çıkar 2 yıl en az . sonra hamile kal . 3. senende doğurursun . biz öyle yaptık . şimdi başımızı kaldıramıyoruz çocuklardan .
eşinle izleme bebişim .
ben eşimle izlemiyorum böyle dizileri. oturup mis gibi izliyorum . eş ile izlenen diziler ayrı .
of Allah pişman etmesin tabi.İş yerinde olanların hayatlarında pek bi zorluk yok çünkü maddi olarak iyi herkes o yüzden evde anneye yardımcı kadın tutmuş çoğu. Ama diğerleri bence evliliklerinin baharında yorgunluktan bişey yaşayıp tadına varmadan birbirlerine bilenecekler.
fide çok yok aslında.azcık bacak vs var.bişeylr yapılıyor gibi gösteriyorlar ama görüntü yok gibi bişey