2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

breakin bad izlediniz mi. izlemediyseniz fırsatınız varsa izleyin .
konuyu değiştirdim ama güzel dizi.
sizin dizi tavsiyeleriniz varsa beklerim.

Eulachacha waikiki :deli: kore dizisi diye ön yargılı olmayın katıksız komedi. Bölümleri birer saat ve her dakika güldürüyor. Biz eşimle sonuna yaklaşmak üzereyiz. 20 bölüm bişey olması lazım

breakin bad izlediniz mi. izlemediyseniz fırsatınız varsa izleyin .
konuyu değiştirdim ama güzel dizi.
sizin dizi tavsiyeleriniz varsa beklerim.
ya ben fırsat bulamıyorum.bi ara boşluğum vardı game of thrones bakim dedim yarım kaldı .sonra fi vardı onu bitirdim.

ya ben fırsat bulamıyorum.bi ara boşluğum vardı game of thrones bakim dedim yarım kaldı .sonra fi vardı onu bitirdim.
games of throns cnbs e de bi kaç kez izledim . güzel dizi . sibel kekilli oynuyordu hatta.

ama geç saatte yayınlanıyordu

aklımda . bi arkadaş da hiç izlememiş ama 1 ayda son sezona kadar gelmiş . tüm bölümleri bitirmiş . harika mutlaka izlenmeli diyor .game of thornes için .
ona başlayacağım .

breaking bad zaten son sezondayım son 10 bölüm .

1 yılmı olmuştu evliliğine

Evet 1 yıl 1 aylık evliyim. Ama işin şakası benimle beraber evlenenler hatta benden sonrakiler pat diye bebek sahibi oldu kimi hamile kimi doğurdu. Kardeş napıyosunuz diye kaldım böyle:KK57:

Kızlar game of throns bizde eşimin rtük engeline takılıyor açıklı saçıklı sahneleri olan bölümleri varmış diye kızıyor fi de öyle :deli:

Evet 1 yıl 1 aylık evliyim. Ama işin şakası benimle beraber evlenenler hatta benden sonrakiler pat diye bebek sahibi oldu kimi hamile kimi doğurdu. Kardeş napıyosunuz diye kaldım böyle:KK57:
kaçıyor mu sanki.
anlamıyorum insanları gerçekten .
Allah verirse zaten olacak . acele niye.
evliliğinin ve baş başa olmanın tadını çıkar 2 yıl en az . sonra hamile kal . 3. senende doğurursun . biz öyle yaptık . şimdi başımızı kaldıramıyoruz çocuklardan .

games of throns cnbs e de bi kaç kez izledim . güzel dizi . sibel kekilli oynuyordu hatta.

ama geç saatte yayınlanıyordu

aklımda . bi arkadaş da hiç izlememiş ama 1 ayda son sezona kadar gelmiş . tüm bölümleri bitirmiş . harika mutlaka izlenmeli diyor .game of thornes için .
ona başlayacağım .

breaking bad zaten son sezondayım son 10 bölüm .
netten izliyorsun değilmi

Kızlar game of throns bizde eşimin rtük engeline takılıyor açıklı saçıklı sahneleri olan bölümleri varmış diye kızıyor fi de öyle :deli:
eşinle izleme bebişim .
ben eşimle izlemiyorum böyle dizileri. oturup mis gibi izliyorum . eş ile izlenen diziler ayrı .

fide çok yok aslında.azcık bacak vs var.bişeylr yapılıyor gibi gösteriyorlar ama görüntü yok gibi bişey

kaçıyor mu sanki.
anlamıyorum insanları gerçekten .
Allah verirse zaten olacak . acele niye.
evliliğinin ve baş başa olmanın tadını çıkar 2 yıl en az . sonra hamile kal . 3. senende doğurursun . biz öyle yaptık . şimdi başımızı kaldıramıyoruz çocuklardan .

İş yerinde olanların hayatlarında pek bi zorluk yok çünkü maddi olarak iyi herkes o yüzden evde anneye yardımcı kadın tutmuş çoğu. Ama diğerleri bence evliliklerinin baharında yorgunluktan bişey yaşayıp tadına varmadan birbirlerine bilenecekler. :63:

eşinle izleme bebişim .
ben eşimle izlemiyorum böyle dizileri. oturup mis gibi izliyorum . eş ile izlenen diziler ayrı .

Eşle ya da yalnız yasak bizimki tam bir rtük o konuda :KK48: Bazen evden çıkmadan arkanı dön de bi yürü diyor bana yürüyorum ne o kıyafetime de sansür mü koyacaksın diyorum:KK45:

İş yerinde olanların hayatlarında pek bi zorluk yok çünkü maddi olarak iyi herkes o yüzden evde anneye yardımcı kadın tutmuş çoğu. Ama diğerleri bence evliliklerinin baharında yorgunluktan bişey yaşayıp tadına varmadan birbirlerine bilenecekler. :63:
of Allah pişman etmesin tabi.

şöyle ki. evliliğinin 5. senesinden sonra çocuk yapanları da gördüm . diyor ki . çok acele etmişim .
az daha bekleseydim .
o kadar beklemeye gerek yok belki ama sen yine de acele etme.

eninde sonunda koca kişisi ile birbirine biniyorsun çocuk yüzünden . ya hemen doğursan da , ya da 5 yıl sonra doğursan da. hiç farketmiyor .sen acele etme. tadına var evliliğinin .

fide çok yok aslında.azcık bacak vs var.bişeylr yapılıyor gibi gösteriyorlar ama görüntü yok gibi bişey

Herkes konuştu ya fi yi biz izlemesek de kocacığım direkt veto etti :KK45: Deli ya. Biz bu kore dizisini izlerken de diyor ki ay ne güzel ya gönül rahatlığıyla izledik bi de çok güldük di mi aşkım hiç kötü sahnesi yok :KK53:

X