2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

peki eşin ne yapar o arada canm ? onlar uyuduktan sonra ne yapıyorsunuz eşin le ?

anladm canım senin işin daha çok zor birde hani kv sagolsun bakıyor cocuklarına hakkı ödenmez ama işte insan rahat edemez.. rahat davranamaz.. eşinle rahat rahat bir konuşamassn mesela özel hayatınız kısıtlı olur oda seni illaki bunaltır

merhaba...bencede kreş en iyisi diye dusunuyorum benimde oglum var 2.5 yasinda ben ilgileniyorum onunla calismadigim icin tabi herseyi ogretmeye calisiyorum suan 5 aylik hamileyim 3 yasinda krese gondermeyi dusunuyoruz ama kararsiziz renkleri sayilari sekilleri hepsini biliyor renklerin ingilizcelerini bile biliyor ama paylasmayi sevmiyor onun icin gondermeyi dusunuyoruz paylasmayi ogrensin diye bide fazla anneci olmasin arkamdan aglamasin diye bakalim artik...

canım gayet güzel ilgileniyorsun . sıkılman normal . ben de ilk çocukta bütün bunları yapıyordum ama gel de bana sor . çok bıkkınlık gelmişti. yapmak istemiyordum
varsa kreş yazdır canım . çocuk her bir aktiviteyi öğretmen ile ya da arkadaşları ile yapsın . konuşması da açılır

konuşmasında sıkıntı varsa şarkı söylemelisiniz .
çocuk şarkısı söyleyor musunuz . birlikte söyleyin . konuşması akıcı olacaktır .

beraber oyun oynuyormu.eğer oynuyorsa oyuncaklarını zeka geliştirici etkinlik olabilecek şeylerden seç.

beraber oyun oynuyormu.eğer oynuyorsa oyuncaklarını zeka geliştirici etkinlik olabilecek şeylerden seç.
oynuyorlar da bakıcı ile genelde arabaları ile oynamayı tercih ediyor benim oglan yada saklambaç yakalamaç..
zaten yazın vakit kalmıyor çok evde durmuyorlar kış için dediğin gibi yapayım belki işe yarar..

evet yetti. benim de oğlan kolikti.
aynen ben de ilaç kullanmak zorunda kaldım . 8 buçuk aylıkken doz arttırmak gerekti ve emzirmeyi bıraktırdı doktor.
bazen annenin durumu riske girdiğinde böyle kararlar verebiliyorlarmış . biz de emzirmeyi bıraktık . ilaca doz arttırarak devam ettik .
kolik zor . şükür ikinci ve üçüncü çocuğumda olmadı kolik

fış fış kayıkçıyı söylüyorum kaç gündür oda bana eşlik ediyor dediğin gibi biraz işe yaradı
bizim burada 3 yaş öncesi kreşe almıyorlar.. özelde almıyor seneye vereceğim inşallah biraz daha sabır bakalım
allahtan bakcııdan yana yüzüm güldü..
bende bundan sonra o uyuyana kadar kendime ve eşime vakit ayırmayı bir kajve içmeyi unutuyum en iyisi =)

Anneliğin laneti gibi bir şey zaten hissettiklerin. En iyisini de yapsan yine de kendini en ufak durumda deşecek bir yön bulursun. :)

Sadece kendin için değil, zaten çocuğuna belli bir imkan, standart sağlamak için de çalışıyorsun. Üstüne geliyor evi döndürüyorsun, gerekli temizliği, düzeni, yemeği elinden geldiğince rutinde tutmaya çalışıyorsun.
Yaşı uygunsa bu ev rutininin içine evladını ufaktan katmaya, dahil etmeye başlayarak da etkinlik yaratabilirsin. Birlikte yardımlaşır, aile ve sorumluluk bilincini daha iyi kavranmasına da destek olursun. Kendine yüklenme. Ben evdeyim misal, bazen öyle berbat bi zamana denk gelirim ki ne işim biter ne çocuğun nazı. Eh ben de derim bi uyusa ya, bi dursa bi gitse başımdan diye. Her günümüz bir mi? Anneyiz diye insan değil miyiz?

İnternettekileri belli bir doz üzerinde izlesem takip etsem, bir aya kalmaz affedersin de hepsinin pembe mçtığına ikna olurum :) Bakma çok oralara seni kötü hissettiriyorsa. Kimse bktan anlarını fotoğraflayıp da koymuyor öyle full süper bi durum yok yani, tamam? :)

çocuğun sevmesi çok önemli . sevgi çocuğu bunlar çünkü şimdi. mutlu olmadıkları insanla olmalılar .

daha erken olduğunu düşünüyorum canm bende çok küçük çok hastalanıyorlar
benim oglumda bilmiyordu paylaşmayı
bu sene parka çok cıktığı için başka cocuklardan gördü ben konuştum babası konuştu öyle öyle ögrendi şimdi herkesle herşeyini paylaşıyor emin ol zamanı gelince ögrenirler

Ben tövbe ettim ya ikinci çocuğa
Artık ileride hayırlısı diyelim.
Sekiz aylık biz de kestik sütten mecburi. Anlıyorum.

gerçekten bu acıdan hiç bakmadığım için kendimi çok daralttım sanırım iyiki burda açmışım bu konuyu içimi ferahlattınız çok teşekkür ederim sizlere =) tamamdır anlaştık =)

peki eşin ne yapar o arada canm ? onlar uyuduktan sonra ne yapıyorsunuz eşin le ?
eşim veteriner hekim.
genelde işleri uzar . geç gelir .
kız çok babacı . babam babam diye uyuturum . baba evdeyse mutlaka baba uyutur.
çocukları yatırırsak yapacağımız şey malum yani
yorgunsa ben ahtapot gibi sarılır uzanırım yanına tv izleriz .
geç geldiği için ben yemeğimi çoktan yemiş kahvemi içmiş olurum .
vakitli gelirse kahveyi birlikte içeriz

eşim malesef sigara içiyor .
balkona çıkar yemek sonrası . ben peşine . muhabbet ederiz . naptın ne ettin . günün muhakemesi.
kız abilerle odada.
neyse kız hemen gelir balkona çıkmak ister . muhabbette turp sıkar . balkona gelmesin diye ben içeri geçmek zorunda kalırım .
çocuklu olunca eş ile baş başa kalmak zor .
tv izlerken de ben mutlaka eşime gider sarılırım . ya da kucağına otururum . hep çocuklar mı oturcak be . ben de oturcam diye.

o kısımları geçtim .erken uyuyor zaten kv.ama illaki evin içinde biri olunca rahat edemiyorsun.mesela ayaklarımı kanepenin üst kısmına atmayı çek severim yapamıyorum mesela en basitihatta duvara falan attırırım bacaklarımı.siz hayal edin ne demek istediğimi.çok rahat ediyorum napim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…