2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

O kadar kek kalıbı aldım çeyizime. Bir tanesini bile denemedim. Keki sevmesem de kek yapmak istiyorum :halay:

Hahah bi de moda sokuyorum kendimi Nilin kek yaptım şarkısıyla ama keki bi çıkarıyorum fırından göbeği kocaman kenarları inik töbe bismillah bişey :KK71:

Çalışmıyor normalde :) çok ekstrem durumlar ortaya çıkıp eşim gitmeye mecbur kalmadıkça haftasonu tatil.
Bazen uyuyoruz,bazen erkenden hortluyoruz kafamıza göre geçiyor hafta sonları:)) Bunun hep böyle olmayacağının farkında olarak tadını çıkarıyorum. Kahvaltı da çoook uzun uzun yapılır bizim evde.
lord gibi yaşıyonuz
yaşayın böyle . bakalım nereye kadar . :KK75::KK75::KK75::KK75::KK75::KK75:
bi çocuğunuz olsun da görürüm o zaman :confused::confused::confused::confused:

biz de aynı moddayız ya. cincikli sözleri ben de eşim de sevmez. böyle iyi .

Ben sevmem pek, eşim konusunda bir şey diyemiyorum. O sevebilir,davranışları uygun. Aksine ben sevmem sırnaşılmasını ve uzatılmasını. Bizim sonu tartışmaya, uyuzluğa dönmeyen muhabbetlerimiz azdır. Mutlaka bi tartışırız, severek gülerek başlasak da konuşmaya. :) yani bilemedim. Pompili lafını benden beklemez, küfür zanneder işte.

2 bucuk yaşındaki bir oglan cocuğu ile nasıl verimli vakit geçirilir bacım ne yapmak lazım akşamları
hani şu internette anneler bloglarda cocuklarına etkinlik felan yaptırıyor paylaşıyor vs
kendimi çok eksik hissediyorum ben kötü annemiyim cogu zaman yatsa da bizde uzansak yahut eşimle iki sohbet etsek diyorum çogu zaman kendi halinde oynasa ya diyorum
kesin ben kötü bir anneyim ona hiç birşey katamadığım için

Söz, test edicem ama muhtemelen " Ne diyon sen, iyi misin, ağzını topla" diyecek. Küfür sanabilir kuvvetle muhtemel. :KK70:

Ama elbette evliliğimizin ilk zamanları sevgi hitapları konusunda coştuğumuz bir dönemi yaşadık ama uzun sürmedi :)

Ay aşk olsun pompişkoş kötü bişey demedim sevdim diye sündürmek lazım o noktada bozulmadan :halay: İnsan zaten ciddi kalamıyor ki söylerken kahkahayı basınca karşı taraf da aynı reaksiyonu veriyor:KK71:

benim sorum sanada gelsin bacım
bebişinle evde gün boyu neler yapıyorsun nasıl ilgileniyorsun onunla ?
çok genel olmuş . yapmadığımız şey yok .

senin yeni doğacak .
yeni doğan ile bi şey yapamazsın . bol emzir . o uyuduğunde sen de uyu.
ilk 4-5 ay hatta 6 ay bunu yapmaya çalış . sonra gel yine konuşalım.
benimkiler artık o dönemleri geçti.

yeni kinetik kum , parmak boyası, yüz boyama kalemi aldım .
bisküvi makinası , yeni kek kalıpları aldım . çünkü birlikte yapıyoruz .
kış geldiği için mümkün olduğunca beni bunaltmayacak şeyler .

yüz boyama kalemleriyle beni abilerini kaç kez boyadı bilemem . ama gerçekten dinlenme molası oluyor . sen yatıyorsun o yüzünü boyuyor gibi
ama hele yürüsün . hele konuşşusn . öyle .

Ay aşk olsun pompişkoş kötü bişey demedim sevdim diye sündürmek lazım o noktada bozulmadan :halay: İnsan zaten ciddi kalamıyor ki söylerken kahkahayı basınca karşı taraf da aynı reaksiyonu veriyor:KK71:
ben direk kucağına atlıyorum mesela . ya da arkası dönük mutfakta bi şey alıyorsa sırtına atlıyorum .
maymun gibi tırmanıyorum falan . zayıf olduğumdan ses etmiyor ama kilolu dönemlerimde , emzirirken, biraz inliyordu yazık.

çok genel olmuş . yapmadığımız şey yok .

senin yeni doğacak .
yeni doğan ile bi şey yapamazsın . bol emzir . o uyuduğunde sen de uyu.
ilk 4-5 ay hatta 6 ay bunu yapmaya çalış . sonra gel yine konuşalım.
benimkiler artık o dönemleri geçti.

yeni kinetik kum , parmak boyası, yüz boyama kalemi aldım .
bisküvi makinası , yeni kek kalıpları aldım . çünkü birlikte yapıyoruz .
kış geldiği için mümkün olduğunca beni bunaltmayacak şeyler .

yüz boyama kalemleriyle beni abilerini kaç kez boyadı bilemem . ama gerçekten dinlenme molası oluyor . sen yatıyorsun o yüzünü boyuyor gibi
ama hele yürüsün . hele konuşşusn . öyle .
benim oglum 2 bucuk yaşında :halay: ona göre öneri var deneyimli anne oyunlar beni çok bunaltıyor :KK14: hatlar karıştı senin herhalde :KK70: :KK70: :KK70:

Ben sevmem pek, eşim konusunda bir şey diyemiyorum. O sevebilir,davranışları uygun. Aksine ben sevmem sırnaşılmasını ve uzatılmasını. Bizim sonu tartışmaya, uyuzluğa dönmeyen muhabbetlerimiz azdır. Mutlaka bi tartışırız, severek gülerek başlasak da konuşmaya. :) yani bilemedim. Pompili lafını benden beklemez, küfür zanneder işte.

Biz de güzel güzel konuşurken bi yere takılırım sabah da ondan bahsediyordum burada tribi yer zavallı kocam ama pompiliden sonra yemin ediyorum tartışamıyorum:KK45:

X