2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

Kaliteli zaman geçirmek çok önemli en iyisi haftasonunu aileyle dolu dolu geçirmek gerçekten:KK5:. Eğer eşim dinlenmek için kendi kabuğuna çekilmemişse ben de pek girmiyorum :) Bazen bireysel zamanlarımız oluyor ama evde. Ona çay ve tv,bana kahve ve kitap gibi mesela.. Ama çok sürmüyor :)) oliveee napıyosunn ordaa gelseneee diye çağırır.
bizim dinlenmek gibi bi lüksümüz yok .
ne eşimin ne benim .
şimdiki zamanların kıymetini bilin olive cim.
eşim cumartesi çalışır .
pazar kahvaltısı sonrası 3-4 saatliğine yine işe gider
sonrasını bize ayırır. eskiden daha çok uyuyan bi adamdı ama 10 yıldır öyle değil .

cumartesi çalışıyor mu eşin.

Aminn Allah hepimizin evinim huzuru ve muhabbetini artırsın:KK68:
Hahah evde malzemem yoktu aslında alıp birlikte pişirebilirdik ama kurabiye konusunda başarılı olsam da kek konusunda kabartamayangillerdenim çoğu zaman:süslü:
O kadar kek kalıbı aldım çeyizime. Bir tanesini bile denemedim. Keki sevmesem de kek yapmak istiyorum :halay:

bizim dinlenmek gibi bi lüksümüz yok .
ne eşimin ne benim .
şimdiki zamanların kıymetini bilin olive cim.
eşim cumartesi çalışır .
pazar kahvaltısı sonrası 3-4 saatliğine yine işe gider
sonrasını bize ayırır. eskiden daha çok uyuyan bi adamdı ama 10 yıldır öyle değil .

cumartesi çalışıyor mu eşin.

Çalışmıyor normalde :) çok ekstrem durumlar ortaya çıkıp eşim gitmeye mecbur kalmadıkça haftasonu tatil.
Bazen uyuyoruz,bazen erkenden hortluyoruz kafamıza göre geçiyor hafta sonları:)) Bunun hep böyle olmayacağının farkında olarak tadını çıkarıyorum. Kahvaltı da çoook uzun uzun yapılır bizim evde.

Pompili kelimesinin eşiniz üstünde yaratacağı etkiyi test etmeden karar vermeyin :-)

Söz, test edicem ama muhtemelen " Ne diyon sen, iyi misin, ağzını topla" diyecek. Küfür sanabilir kuvvetle muhtemel. :KK70:

Ama elbette evliliğimizin ilk zamanları sevgi hitapları konusunda coştuğumuz bir dönemi yaşadık ama uzun sürmedi :)

Söz, test edicem ama muhtemelen " Ne diyon sen, iyi misin, ağzını topla" diyecek. Küfür sanabilir kuvvetle muhtemel. :KK70:

Ama elbette evliliğimizin ilk zamanları sevgi hitapları konusunda coştuğumuz bir dönemi yaşadık ama uzun sürmedi :)
aynen evliliğimizin ilk yılı aşkım canım cicim birtanem var mı istediğin birşey diye arardı iş çıkışları
şimdi aloooooooooooooooo var mı alınacak bişey diyor :KK14:

X