- 5 Nisan 2016
- 7.522
- 15.718
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy valla guzel birsey herkesin evi neseli olsun insallah:)Ben de arkanda yürürüm valla. Bu akşam da pompili sayesinde evlere şenlik bize çünkü
Bdv ye erkek uye geldiii. Kadinlar birbirine giriyoooo. Pompililer hucuuuummm:)))
Aboww namahrem
Ayy valla guzel birsey herkesin evi neseli olsun insallah:)
Ben sabah okurum artik benim pompili gelecek:)Aminn,inşallah Akşam özet geçicem buraya da
Ben sabah okurum artik benim pompili gelecek:)
Tesekkur ederim sizede pompilimli aksamlar canimSize keyifli akşamlar o zaman
Ne yapayım hayat müşterek derlerdi de inanmazdım bazen kendimden beklenmeyen şeyler çıkıyorYok yokk pikachular pofular yakalandın
Aha şuan dedim ve cevap: "pompilim ney la" oldudedinmi bakalım eşine pompolim diye
Ne yapayım hayat müşterek derlerdi de inanmazdım bazen kendimden beklenmeyen şeyler çıkıyor
Aha şuan dedim ve cevap: "pompilim ney la" oldu
Bakalım siz de pompili misiniz?Merhaba hanımlar
Dünden beri denicem deneyemedim bir türlü benimki evde hep yarın işe gidicek denicem bakalım
Anaam Queen sen hamile misin kııız bana dua ediver nolur nolur şu an aşırı mübareksindir sen şimdi hey maşallahNe yapayım hayat müşterek derlerdi de inanmazdım bazen kendimden beklenmeyen şeyler çıkıyor
ALLAH yar ve yardımcın olsun gönlündekini nasip etsin, inşaALLAH baban onaylar hayırlısı olsun :-*Anaam Queen sen hamile misin kııız bana dua ediver nolur nolur şu an aşırı mübareksindir sen şimdi hey maşallah