- 21 Şubat 2017
- 3.816
- 7.459
- 32
Adamların kanında varmış pompili olmakBu sabah eşime "Günaydın pompilililim" yazdım, o da bana "Günaydın yavrucumm " yazdı. İlk duymasına rağmen tepkiler normal, ben zaten uyduruk kelimeler kullandığım için alışık
Kız bu şarkı benim düğünde giriş müziğiydi. Faytonla turlarken bunu çaldırmıştım. Ohh sefam olsun. Oldu en sonunda oldu bim bam bom.Bim bam bommm
Artık senin de bir pompilin var
Ütüyü ben de pek yapmam.ütü mübiz ütü de yapmıyoz öyle giyiyoz hiç kırışmıyo vallahi bak
Ben de 4 tane istiyorum ama bakalım kısmetyani ben de kendime inanamıyorum ya.
bazen soruyorlar kaç çocuğun var .
üç , diyorum ya
duruyorum . çüş diyorum kendime. çüş .
yani bana da söyleyince çok geliyor .
çok mu normal gelmiş acaba
Selamlar. Nabersiniz pompililer. Fit anneler ben bugun cok yogundum. Pompilime sarkimida soyledim aksam gulmekten kirildik valla. Sabah benim minnakta soyluyodu
Kaset yapacakmis benim pompili bana
Pompili pili pili pooom poooommmHahahahahahha ya merak ettim şarkını sözleri nasıl?
Sabah ablamla kahvelerimizi yudumlarken ablama bu "pompili" mubabettinden bahsettim hafiften püskürttü "kizzz o ne demek öyle! " dedi.
"Enisteme bir seslen bakalim o karar versin ne demek olduguna" dedim.
Gülüsürken enistem mutfaga girdi ablam seslendi "Pompilimm su getirir misin? " duyduguna eminiz ama cit yok.
Ablam tekrar seslendi "Pompilikom sana diyorum" :)) yine ses yok.Bir dakika sonra "Hayatim su getirir misin? " Sonunda enistemden ses geldi :))
"Hatun pompili derken cocuga seslendin sandim pompi ne demek yaggvv tombi,tombilikom desen anlarim" :))
Pompiliyi bize kazandiran arkadasa tesekkürlerimizi sunuyoruz keyifli bir sabah gecirmemize vesile oldugu icin :)
Aslında yontulmamış odun gibiyim ama bilemedim
En tatlı sabahlarr pompiliyle başşlarrr-pompili
Kız bu şarkı benim düğünde giriş müziğiydi. Faytonla turlarken bunu çaldırmıştım. Ohh sefam olsun. Oldu en sonunda oldu bim bam bom.
...
Çatlasın... Benim de artık bir sevgilim var.
Pompili pili pili pooom poooommm
Oglum cok sevdiiii
Düşünsenize güne katılıyorsunuz çocuk diyor ki anne babama söylediğin pompili şarkısını söylesenee
cok sekermis yarinki sarkimizda bu olsuuunnn
Ben burda pompiliden sarki ureteyim en iyisi adama hitap ise yaramadiHahahahah bence de
buyuge ogretmi sarki soyle dermis
Bizimki cikip bunu soylermis
Ogretmen kimden ogrendin derse annem babama soyluyoooo ayyy ne komik
Pompilini yarattigi cocuk sekli derimÖğretmen sizi arıyormuş "Hanımefendi ne yapıyorsunuz Allah aşkına?" Diye
Pompilini yarattigi cocuk sekli derim
Herkes ilerde bir pompili olacak diye pankart acicammmYeni pompiler kültür çocuklarımızın psikolojisini nasıl etkiliyor konulu bir seminer verip aileleri bilinçlendirmeli
Herkes ilerde bir pompili olacak diye pankart acicammm