- 21 Şubat 2017
- 3.816
- 7.459
- 32
Canım 37. Haftamdayım son ayımdayım.Canim Qaliba hamile olan sensiz.kac aylik bebisin?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım 37. Haftamdayım son ayımdayım.Canim Qaliba hamile olan sensiz.kac aylik bebisin?
Cok fitsin cidden 41 durmuyosunşuraya bi resmimi bırakayım da gideyim .
Yok kuzum hastanedeydim sonra alışveriş yaptım yeni geldim eve doğuracak olursam buraya ilan koyacamQQ NERDESİN doğum yapmadın demi kıı
Çok iyi ya eşime ben de hep derim seni seçtim pikaçu çok şanslısın diyeKocacığıma pompilim naptın diye msj attım bana pikachu dedi
şuraya bi resmimi bırakayım da gideyim .
Çok iyi ya eşime ben de hep derim seni seçtim pikaçu çok şanslısın diye
Darisi basimaNe kadar da fit bir anne
Kendimde uyguladığım yegane yöntem şuDarisi basima
:)Kendimde uyguladığım yegane yöntem şu
"Eppek yeme"
Mide bulantin kacinci ayda gecti?Canım 37. Haftamdayım son ayımdayım.
:)
Ama eppeksiz de bi yere kadar gidiyo
Annemlere gidicez bi yere ugrama tmm mi poncikom yazdim kocaya
Tmm pop yazmis
Ahahahaa hic mi yadirgamazsin bu kelimeyi
Aslında yontulmamış odun gibiyim ama bilemedimValla Queenciğim sen de az cilveli değilsin ha
Canım baya çektim ben ya ilk ayın bitimi başladı 2 aya yakın çektim bir anda kesildi. Çok kusardım.Mide bulantin kacinci ayda gecti?
Ahahah yazık adam üstüne bile alınmamışSabah ablamla kahvelerimizi yudumlarken ablama bu "pompili" mubabettinden bahsettim hafiften püskürttü "kizzz o ne demek öyle! " dedi.
"Enisteme bir seslen bakalim o karar versin ne demek olduguna" dedim.
Gülüsürken enistem mutfaga girdi ablam seslendi "Pompilimm su getirir misin? " duyduguna eminiz ama cit yok.
Ablam tekrar seslendi "Pompilikom sana diyorum" :)) yine ses yok.Bir dakika sonra "Hayatim su getirir misin? " Sonunda enistemden ses geldi :))
"Hatun pompili derken cocuga seslendin sandim pompi ne demek yaggvv tombi,tombilikom desen anlarim" :))
Pompiliyi bize kazandiran arkadasa tesekkürlerimizi sunuyoruz keyifli bir sabah gecirmemize vesile oldugu icin :)
Bu erkekler bir alem ya manyaklarAnnemlere gidicez bi yere ugrama tmm mi poncikom yazdim kocaya
Tmm pop yazmis
Ahahahaa hic mi yadirgamazsin bu kelimeyi
Vayy maşaALLAH. Fit anne darısı bana Eski resimlerime bakıp ağlayooorooommmmşuraya bi resmimi bırakayım da gideyim .