2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

ütü mü :KK53: biz ütü de yapmıyoz öyle giyiyoz hiç kırışmıyo vallahi bak
Ütüyü ben de pek yapmam.
Ütü almaya gittiğimizde eşimle bir ütü dikkatimi çekti koştumm, uzay mekiği gibi :-) dikkat çeken şeyleri severim :-) eşim de dedi ki "neden seçtiğin her ürün mağazanın en pahalı ürünü olmak zorunda hem de her yerde, lanet olsun sebebi neydi ki :-)" neyse aldık. Ama çok nadir ütü yaparım :-) aldırıyon yapmıyon diyor :-) ben genelde çok kırışık olursa ütülerim. Bir de bizimkinin gömleklerini ütülersem giyer. Yoksa tişört :-)

yani ben de kendime inanamıyorum ya.
bazen soruyorlar kaç çocuğun var .
üç , diyorum ya
duruyorum . çüş diyorum kendime. çüş .
yani bana da söyleyince çok geliyor .
:skandal::skandal:
Ben de 4 tane istiyorum ama bakalım kısmet :-) tabi aralarında yaş farkı olsun :-) kalabalık aileleri seviyorum :-)

:KK53:Sabah ablamla kahvelerimizi yudumlarken ablama bu "pompili" mubabettinden bahsettim hafiften püskürttü "kizzz o ne demek öyle! " dedi.
"Enisteme bir seslen bakalim o karar versin ne demek olduguna" dedim.
Gülüsürken enistem mutfaga girdi ablam seslendi "Pompilimm su getirir misin? " duyduguna eminiz ama cit yok.
Ablam tekrar seslendi "Pompilikom sana diyorum" :)) yine ses yok.Bir dakika sonra "Hayatim su getirir misin? " Sonunda enistemden ses geldi :))
"Hatun pompili derken cocuga seslendin sandim pompi ne demek yaggvv tombi,tombilikom desen anlarim" :))
Pompiliyi bize kazandiran arkadasa tesekkürlerimizi sunuyoruz keyifli bir sabah gecirmemize vesile oldugu icin :)

En tatlı sabahlarr pompiliyle başşlarrr-pompili:KK45:

X