2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

küçük yearlerde öyleymiş
burasıda küçük bi yer aslında ama bakıcılar birbirlerini gazlıyor . şu kadar iste bu kadar iste. hepsi birlik olunca fiyat yükseliyor .
canım kpss ye hazırlanamaz mısın . bak ben de 5 yıl oldu atandım . 2. çocuktan sonra kpss ye girmeye karar verdim . ilk girişimdi oldu şükür. Allah nasip etti.
aslında evde olmak zor . hani sana 11oo lira kalıyor . evde oturmaktan iyidir .
tabi canm orası öyle ssk yatıyor ayriyeten.. bu sene gireceim ama çalışmadım bu seneden sonra bende atanmak istiyorum hazırlanmak istiyorum belki olur be canm kısmet nasip.. ben evde olmaktan gocunduğumdan değil yoksa inan bu eime kalan paraya felan calısmazdım ama mecburum işte.. eşimin maaşı yüksek olaymış keşke
keşkelerle geçiyor ömrümüz

kuzum benim koca maşallah masajlar vs ler yapıyor . kahveler çaylar . hepsini yapar .

çünkü ben 3. çocuktan sonra keçileri seçince bana acıdı. baya baya keçileri kaçırdım yani.
evde bi şeyleri kırdım döktüm . istemsizce elime geçeni. yeniden almak zorunda kaldı. masrafı da arttı. çocukları da uyardı . ananızı kızdırmayın evde sağlam bi şey kalamayacak , diye.

3. doğduğunda oğlanlar 9 ve 4. buçuk yaşındaydı . ve ben yeni doğan bebekle ve 2 oğlanla keçileri kaçırdım arkaaşım . tavsiyem iyice hazır ol öyle yap çocuğu . vallahi bak . :KK53::KK53:
komşular acıdı halime . çık gel Allah aşkına daralma ,diye kapıma geldiler . sesim apartmanın dışına çıktı zaar.

sen diyebilirsin sıkıntı yok . :KK200::KK200:

Aaaa bu şey değil mi bir derdim varda diyorlardı bazen bir cinnet herşeyi çözer diye:KK48:

AYYY YOĞUNUM ÇOKKKK ŞİŞTİMMMMMM:KK69::KK69::KK69::KK69:
kolay gelsin .
bugün burda durgun . her zaman böyle olmaz .
Evet ustune ustluk senin ev islerine yardimci bi bakicin varmis
Tembel sey :sinirli:
:KK48:
evet ya
temizlik ütü her şey bizde.
sabah mutlaka kahvaltı hazırlıyorum çocuklara. bi de öğlen yemeleri için yemek de pişiriyorum her sabah .
6 da kalkıyorum mecburen

X