Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Görüsürüüüüzbende kaçıyorum pompişkolor görüşmek üzere
AYYY YOĞUNUM ÇOKKKK ŞİŞTİMMMMMM
hiç acele etme .oy maşallah =) benim 2. bile gözüm yemiyor
tabi canm orası öyle ssk yatıyor ayriyeten.. bu sene gireceim ama çalışmadım bu seneden sonra bende atanmak istiyorum hazırlanmak istiyorum belki olur be canm kısmet nasip.. ben evde olmaktan gocunduğumdan değil yoksa inan bu eime kalan paraya felan calısmazdım ama mecburum işte.. eşimin maaşı yüksek olaymış keşkeküçük yearlerde öyleymiş
burasıda küçük bi yer aslında ama bakıcılar birbirlerini gazlıyor . şu kadar iste bu kadar iste. hepsi birlik olunca fiyat yükseliyor .
canım kpss ye hazırlanamaz mısın . bak ben de 5 yıl oldu atandım . 2. çocuktan sonra kpss ye girmeye karar verdim . ilk girişimdi oldu şükür. Allah nasip etti.
aslında evde olmak zor . hani sana 11oo lira kalıyor . evde oturmaktan iyidir .
QQ NERDESİN doğum yapmadın demi kııyeter erken doğuracam gülmekten
yook bekleyeceğim zaten 2 bucuk yaşında şu an dursun bakalım zaten yeni yeni kendime geldim.. bu sene nefes aldımhiç acele etme .
bekle.
benim çocukların arası hep 4,5 yaş .
bilmiyorum senin çocuk kaç yaşında ama bekle sen . yaşın da gençse bekle.
amin . aman dikkat et . 4. gelirse keçiler kaçar sonra.Evde olunca adamda çok çocuk sevince oldu bitti şükür artık son rabbim rabbim guzel ömür versin bunlara isteyen herkese nasip etsin :))
kuzum benim koca maşallah masajlar vs ler yapıyor . kahveler çaylar . hepsini yapar .
çünkü ben 3. çocuktan sonra keçileri seçince bana acıdı. baya baya keçileri kaçırdım yani.
evde bi şeyleri kırdım döktüm . istemsizce elime geçeni. yeniden almak zorunda kaldı. masrafı da arttı. çocukları da uyardı . ananızı kızdırmayın evde sağlam bi şey kalamayacak , diye.
3. doğduğunda oğlanlar 9 ve 4. buçuk yaşındaydı . ve ben yeni doğan bebekle ve 2 oğlanla keçileri kaçırdım arkaaşım . tavsiyem iyice hazır ol öyle yap çocuğu . vallahi bak .
komşular acıdı halime . çık gel Allah aşkına daralma ,diye kapıma geldiler . sesim apartmanın dışına çıktı zaar.
sen diyebilirsin sıkıntı yok .
doğuştan pompili çıktı seninkiçok mu normal gelmiş acaba
Evet ustune ustluk senin ev islerine yardimci bi bakicin varmisaynen aynen şimdi bak çok tembel gibi gördüm kendimi
yani ben de kendime inanamıyorum ya.Helal olsun @demirleke ben tek cocukla yetisemiyorum
Hahahah :)) ama uğra arada
Bim bam bommmçok mu normal gelmiş acaba
Yok yok cok guzel. Keske benim de o kadar olsa hatta 4yani ben de kendime inanamıyorum ya.
bazen soruyorlar kaç çocuğun var .
üç , diyorum ya
duruyorum . çüş diyorum kendime. çüş .
yani bana da söyleyince çok geliyor .
kolay gelsin .AYYY YOĞUNUM ÇOKKKK ŞİŞTİMMMMMM
evet yaEvet ustune ustluk senin ev islerine yardimci bi bakicin varmis
Tembel sey
ama demeyin öyle bide eşim yardım ediyor dersem herhalde taşlanırım leynnnEvet ustune ustluk senin ev islerine yardimci bi bakicin varmis
Tembel sey
ben taşlanmadan kaçıyorumkolay gelsin .
bugün burda durgun . her zaman böyle olmaz .
evet ya
temizlik ütü her şey bizde.
sabah mutlaka kahvaltı hazırlıyorum çocuklara. bi de öğlen yemeleri için yemek de pişiriyorum her sabah .
6 da kalkıyorum mecburen
radyo 7 öneririm dinle pişman olmassın hele ki gölgeyi dinle adam resmen bağımlılık yaptı he..slow türk eşliğinde