- 4 Aralık 2017
- 4.661
- 4.576
ahahaha koptum bunayani ben de kendime inanamıyorum ya.
bazen soruyorlar kaç çocuğun var .
üç , diyorum ya
duruyorum . çüş diyorum kendime. çüş .
yani bana da söyleyince çok geliyor .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ahahaha koptum bunayani ben de kendime inanamıyorum ya.
bazen soruyorlar kaç çocuğun var .
üç , diyorum ya
duruyorum . çüş diyorum kendime. çüş .
yani bana da söyleyince çok geliyor .
Neyyyama demeyin öyle bide eşim yardım ediyor dersem herhalde taşlanırım leynnn
ütü mü biz ütü de yapmıyoz öyle giyiyoz hiç kırışmıyo vallahi bakkolay gelsin .
bugün burda durgun . her zaman böyle olmaz .
evet ya
temizlik ütü her şey bizde.
sabah mutlaka kahvaltı hazırlıyorum çocuklara. bi de öğlen yemeleri için yemek de pişiriyorum her sabah .
6 da kalkıyorum mecburen
yok yok demedim ben öyle bişey
Kralicemyok yok demedim ben öyle bişey
yaşım 41 ama göstermiyorum . hahahaha.Yok yok cok guzel. Keske benim de o kadar olsa hatta 4
Senin yas kac
kız vallahi ben çok girmem ama evet bi kaç yere bi cinnet her şeyi çözer yazmışlığım vardı.Aaaa bu şey değil mi bir derdim varda diyorlardı bazen bir cinnet herşeyi çözer diye
nasıl kıyafet kız onlar . nano teknoloji gömlekler vardı bi ara onlardan mı aldın ne ettinütü mü biz ütü de yapmıyoz öyle giyiyoz hiç kırışmıyo vallahi bak
ofiste iki kişiyiz.ortak oda oluncaradyo 7 öneririm dinle pişman olmassın hele ki gölgeyi dinle adam resmen bağımlılık yaptı he..
hayata bakış açımı değiştirdi
güzel cevaplamış .Bu sabah eşime "Günaydın pompilililim " yazdım, o da bana "Günaydın yavrucumm " yazdı. İlk duymasına rağmen tepkiler normal, ben zaten uyduruk kelimeler kullandığım için alışık
seninkide normal çıktı.eşlerden pek tepki gelmedi aşağı yukarıBu sabah eşime "Günaydın pompilililim " yazdım, o da bana "Günaydın yavrucumm " yazdı. İlk duymasına rağmen tepkiler normal, ben zaten uyduruk kelimeler kullandığım için alışık
evvet ben deHahahah onların ağzından çıkan her kelime zaten pompili tatlılığında. Çok güzel bi yaş grubuyla çalışıyoruz ya bayılıyorummm
Evet herkes söylüyor bunu. İşte bunlar hep tecrübekız vallahi ben çok girmem ama evet bi kaç yere bi cinnet her şeyi çözer yazmışlığım vardı.
vayyy kız öyle hatırda kalacak bi cümle kurmuşum yani heee
Bu sabah eşime "Günaydın pompilililim " yazdım, o da bana "Günaydın yavrucumm " yazdı. İlk duymasına rağmen tepkiler normal, ben zaten uyduruk kelimeler kullandığım için alışık
öğleden sonra burası benim için verimsiz geçti.anca işim bitti.toparlanıp çıkacam birazdan..eğlendinizmi naptınız.kaynattınızmı
işlerimi toparlayayım çıkarım .
iyi akşamlar .
kendinize iyi davranın .
şuraya bi resmimi bırakayım da gideyim .Tekrar görüşmek üzeree