2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

ooo bakıcı yemeğini yapıyor . vallahi kontes olmuşun sen .
yine kıskandım bak .

ben de düşünüyorum . şu çocuklara verdiğim paralarla (kreş , bakıcı ) eve yemek yapmaya kadın alsam . arada temizliğe kadın alsam . manyak rahat ederdim .
biz 1700 tl gibi bi rakam ödüyoruz bakıcı ve kreşe.
senn maaşın yüksekdir ama canm.. o yüzden eline kalan miktar yine iyidir..
sagolsun ben rica ettim oda seve seve yapıyor hiçde gocunmaz cogu zaman çamaşır sermeyi felan yetiştiremem ben demeden serer oglumun çamaşırlarını evi hep derli toplu tutar balkonumuz batar siler yıkar.. içinden geldiği için yapıyor bende hiç kırmamaya çalışıyorum iyiyiz bakalım şimdilik bende 1800 tl alıyorum 700 tl veriyorum gerisi bana kalıyor..
burda bakıcı fiyatları 500 ile 800 arasında değişiyor ilçe olduğu için hiç birşey yapmayan 500 tl bakıyor ben birazda elimden tutsun diye yüksek verdim.

Ama bize de söyle nolduğunu olur mu:KK45: Nice babayiğitler,ağır abilerin özünden pompiliş çıktı bi bilsen.(Sen dememin sakıncası yoktur umarım)
Evlere servis edilen kahveler,ayak masajları,istediğin her şeyi alabilirsin demeler,neler neler:KK53: Bi pompili çok şeye kadir oldu pek çok evde..

Benimkini şımarttıkça gözlerinin içi güldü. İşten gelince yorgun ve stresli bi gündü diyen adamdan eser kalmadı:KK53: Ev kıkır kıkır
kuzum benim koca maşallah masajlar vs ler yapıyor . kahveler çaylar . hepsini yapar .

çünkü ben 3. çocuktan sonra keçileri seçince bana acıdı. baya baya keçileri kaçırdım yani.
evde bi şeyleri kırdım döktüm . istemsizce elime geçeni. yeniden almak zorunda kaldı. masrafı da arttı. çocukları da uyardı . ananızı kızdırmayın evde sağlam bi şey kalamayacak , diye.

3. doğduğunda oğlanlar 9 ve 4. buçuk yaşındaydı . ve ben yeni doğan bebekle ve 2 oğlanla keçileri kaçırdım arkaaşım . tavsiyem iyice hazır ol öyle yap çocuğu . vallahi bak . :KK53::KK53:
komşular acıdı halime . çık gel Allah aşkına daralma ,diye kapıma geldiler . sesim apartmanın dışına çıktı zaar.

sen diyebilirsin sıkıntı yok . :KK200::KK200:

çok mu normal gelmiş acaba :KK45:

Eklentiler

• 80EA2DF5-703B-440C-BC1E-A65159C4826C.jpeg
    80EA2DF5-703B-440C-BC1E-A65159C4826C.jpeg
    64,1 KB · Görüntüleme: 50
senn maaşın yüksekdir ama canm.. o yüzden eline kalan miktar yine iyidir..
sagolsun ben rica ettim oda seve seve yapıyor hiçde gocunmaz cogu zaman çamaşır sermeyi felan yetiştiremem ben demeden serer oglumun çamaşırlarını evi hep derli toplu tutar balkonumuz batar siler yıkar.. içinden geldiği için yapıyor bende hiç kırmamaya çalışıyorum iyiyiz bakalım şimdilik bende 1800 tl alıyorum 700 tl veriyorum gerisi bana kalıyor..
burda bakıcı fiyatları 500 ile 800 arasında değişiyor ilçe olduğu için hiç birşey yapmayan 500 tl bakıyor ben birazda elimden tutsun diye yüksek verdim.
küçük yearlerde öyleymiş
burasıda küçük bi yer aslında ama bakıcılar birbirlerini gazlıyor . şu kadar iste bu kadar iste. hepsi birlik olunca fiyat yükseliyor .
canım kpss ye hazırlanamaz mısın . bak ben de 5 yıl oldu atandım . 2. çocuktan sonra kpss ye girmeye karar verdim . ilk girişimdi oldu şükür. Allah nasip etti.
aslında evde olmak zor . hani sana 11oo lira kalıyor . evde oturmaktan iyidir .

X