- 21 Şubat 2017
- 3.816
- 7.459
- 32
Ahahha yok bu hepsinde tutmayabilir henüz hazır değilizg.tunu yerim diye devam mi etseydim acaba belki o tutardi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahahha yok bu hepsinde tutmayabilir henüz hazır değilizg.tunu yerim diye devam mi etseydim acaba belki o tutardi
Güzel aşk sözcükümü heba ettin dedim cevap versin pompişko diye devam edeceğim
evet canım tamda böyle devam ediyorsunGüzel aşk sözcükümü heba ettin dedim cevap versin pompişko diye devam edeceğim
çok sevindim.maşallah diyeyim.hep taze kalsın ilişkiniz.görüyormusun sen şu popiyiii neler etti neler
ş..... demezsen hatrım kalır amag.tunu yerim diye devam mi etseydim acaba belki o tutardi
Onu dersem bekle geliyorum der ve hazin sonum olurAhahha yok bu hepsinde tutmayabilir henüz hazır değiliz
son mesajım olur o zamanş..... demezsen hatrım kalır ama
Trip yok Aynen devam türevlerine
Hahaha konu mükemmel hayırlı olsun pompililer
hoşgeldin...Hahaha konu mükemmel hayırlı olsun pompililer
Puhahahhahaha orjinali bozmayın lütfenş..... demezsen hatrım kalır ama
yavaş yavaş itinayla ilerliyoruz.taktik bu.kimse bunun dışına çıkmasın.yoksa büyü bozulur aman ha diyimde benAhahha yok bu hepsinde tutmayabilir henüz hazır değiliz
amin canım inşHepimizin ilişkisi hep çok eğlenceli hep çok güzel hep çok pompili olsun
Bakın işte ne güzel eşlerinizde potansiyel varmış :) Şimdi sıra kendi kelimenizi uydurmakta
Demin napiyomus benim pompilimmmm diyip sarıldim o da hicc napiiim diyo
Lugatimizda aşkım dan baska kelime yok ama sanki hergun pompilim diyormusum gibi normal karsiladi sadece gulumsemesi farkliydı arsiz arsiz guldu
Bence hosuna gitti
Ben her hafta bir tane yeni deneyeceğim enerji bozulmasın. Aaa en yaratıcı olduğum anımı anlatmak istiyorumBakın işte ne güzel eşlerinizde potansiyel varmış :) Şimdi sıra kendi kelimenizi uydurmakta
okadar geliştiremedik kendimizi.pompilikle ilerliyoruz şimdilikBakın işte ne güzel eşlerinizde potansiyel varmış :) Şimdi sıra kendi kelimenizi uydurmakta