2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

Bakın işte ne güzel eşlerinizde potansiyel varmış :) Şimdi sıra kendi kelimenizi uydurmakta :KK70:

Ya ben eşime dedim ki ya pompiriğim sen de bana bişey söyle böyle bişey uydur. Güzel bir şey olsun dedim. Tam o sırada patates kavurması yiyordu. Patateeees dedi :KK48: Bozuntuya vermedim ama patates de hoş olmadı hani.

Demin napiyomus benim pompilimmmm diyip sarıldim :KK70: o da hicc napiiim diyo
Lugatimizda aşkım dan baska kelime yok ama sanki hergun pompilim diyormusum gibi normal karsiladi sadece gulumsemesi farkliydı arsiz arsiz guldu
Bence hosuna gittio_O :KK70:

Aynı şoku yaşadık hepimiz:KK48: Adeta her gün duyuyor gibi yaklaşıyolar ya resmen:KK45:

Bakın işte ne güzel eşlerinizde potansiyel varmış :) Şimdi sıra kendi kelimenizi uydurmakta :KK70:
Ben her hafta bir tane yeni deneyeceğim :-) enerji bozulmasın. Aaa en yaratıcı olduğum anımı anlatmak istiyorum :-)

Bir gün aynada boynuma yapışan siyah kolyemi takacaktım, hani tasma gibi olanlardan :-) aşkım bu sana çok yakışır gel deneyelim dedim oturdu önüme :-) boynuna taktım :-) Aaa pofu oldun gel kuçu kuçu yaptım :-) evcil hayvanım dedim :-)
Sonra o pofu kaldı bizde :-) sinirlenince pofu diyorum :-) ben de hamileyim kilo aldım o da bana sen kilolu değilsin pofuduksun diyor :-)

X