- 21 Şubat 2017
- 3.816
- 7.459
- 32
He yaabir insan 180 derece nasıl dönerin örneği.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
He yaabir insan 180 derece nasıl dönerin örneği.
hoş geldin populi.mesaj attındamı geldinSelam pompişcikler
olabülüüüüüPompilim bana çook kötü bir kelimeyi çağrıştırdı ya neyse
Adam mesajlaşırken kendini öylesine kasıyor ki şu an elinden gelse birader diyecek
rahat bırak kendini benim ellerime deekran görütüsü almıcam de, bişey de, ikna et adamıAdam mesajlaşırken kendini öylesine kasıyor ki şu an elinden gelse birader diyecek
İnanmıyor ki tuhaf tuhaf şeyler söylüyorrahat bırak kendini benim ellerime deekran görütüsü almıcam de, bişey de, ikna et adamı
Ahahhahahahahahha kız yazık eczaneye gidip bir adet pompilim ahahahahPompilim yazdım ben dun adamıma, eczaneye uğrayıp ateş dudurucu alacaktı sabah konuşmuştuk öğle arası konuşmuştuk vs.
akşam eve gelmiş " o Pompilim mi neyse 2 eczaneye sordum o krem yokmus" demez mi
Pompilim artık bizim için efsane kahkahalar sebebi
devam et bebitom deeşime yazdım pompilim ne yapıosun diye adam şok geçiriyor sanırım sadece iyiyim diyebilmiş:)
Pompilim yazdım ben dun adamıma, eczaneye uğrayıp ateş dudurucu alacaktı sabah konuşmuştuk öğle arası konuşmuştuk vs.
akşam eve gelmiş " o Pompilim mi neyse 2 eczaneye sordum o krem yokmus" demez mi
eşime yazdım pompilim ne yapıosun diye adam şok geçiriyor sanırım sadece iyiyim diyebilmiş:)
bi kutu pompilim alabilirim efsane olmuş yahuuPompilim yazdım ben dun adamıma, eczaneye uğrayıp ateş dudurucu alacaktı sabah konuşmuştuk öğle arası konuşmuştuk vs.
benimkide ilaç sandıydıPompilim yazdım ben dun adamıma, eczaneye uğrayıp ateş dudurucu alacaktı sabah konuşmuştuk öğle arası konuşmuştuk vs.
buda iyi bişey şimdilik sen bide akşama gör onueşime yazdım pompilim ne yapıosun diye adam şok geçiriyor sanırım sadece iyiyim diyebilmiş:)
akşama tam pompili yani :)buda iyi bişey şimdilik sen bide akşama gör onu
hoşgeldin.sende mesaj atangillerdenmisinHayırlı uğurlu olsun