Ahahhahahahahahha kız yazık eczaneye gidip bir adet pompilim ahahahah
bizim oglana pisik kremi sanmıs :))))) eczanedeki çocukda hiç duymadım depoya sordurayim varsa getirtilmesi falan demiş. ..
yazık akillarini aldık adamların :)))))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahahhahahahahahha kız yazık eczaneye gidip bir adet pompilim ahahahah
tabiki dün bizim kızlar resmen efsaneydi anlattıklarına göre.akşama tam pompili yani :)
eczacı bile uçmuşbizim oglana pisik kremi sanmıs :))))) eczanedeki çocukda hiç duymadım depoya sordurayim varsa getirtilmesi falan demiş. ..
yazık akillarini aldık adamların :)))))
Pompili pompili gel bili bili
Konuyu kacirdim ben bikac sayfa anca okudum...epey séy dönmüş anlaşılan
İlk 30 sayfayı tavsiye ederim böyle 9 gibi kaynıyor konuPompili pompili gel bili bili
kısaca anlatıyorum eşine pompilim diye mesaj atıyorsun beş dakika sonra gelişmelerden bizi haberdar ediyorsunPompili pompili gel bili bili
Ama benim ki su an yanımda ...yarin atayım :))kısaca anlatıyorum eşine pompilim diye mesaj atıyorsun beş dakika sonra gelişmelerden bizi haberdar ediyorsun
Pompilim de sarılAma benim ki su an yanımda ...yarin atayım :))
Ama benim ki su an yanımda ...yarin atayım :))
bak sözmü yarın mutlaka yazacan valllaha bırakmamAma benim ki su an yanımda ...yarin atayım :))
...Ben akşam eve gelince hoş geldin pompilimmm diye boynuna atladım
ben dün bir defa mesajda demiştim.daha da demedim.akşam bende diyeyimBen akşam eve gelince hoş geldin pompilimmm diye boynuna atladım
afiyet bal olsun.popili popili iç tamammı kuzumBen kendime pompilitellali bir kahve yapayım en iyisi, 2 gündür karnim agridi gülmekten.
gelin kızlar hep beraber pompili pompili hupurdetelim kahvelerimizi
Akşam ben çok söyledim. İkinci tabak çorbayı isteyince bile ooooy benim pompilettam bu gün çok acıkmış diye her söyleyişimde kahkaha attıkben dün bir defa mesajda demiştim.daha da demedim.akşam bende diyeyim
her erkegin icinde bir pompili mi var yoksaAz önce de aradım sesini duymak istedim sadece diye kocacığımın sesi gülüyordu vallahi
her erkegin icinde bir pompili mi var yoksa