2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

hahahah oda pompişgillerden demekki..ruhu genç kalmış .:KK48::KK48:kp yaşıyor hayatı :21::KK53::sus:

Genç zaten küçük evlenmiş kayınvalidem:KK45: Bana diyor ki git kocanı öp de uyandırsana bak ben uyandırdım. X aşkıııım diye sesleniyor eşine vallahi bu hayat kayınpederime güzel. Çok da çalışkandır gelsin çay gitsin meyve modunda eşine:KK45:

Ne guzel kaynanan varmis.gule gule kullan .:halay: benim kv o kadar kotu degilde kp cok zor :KK12:

Sağolsun bazen çok konuşsa da acayip tatlı kadındır. Benim kayınbabam etlimize sütlümüze karışmaz ama zordur o da o_O yani ne bileyim biraz sert bi baba. Çekinirim kendisinden:KK45:

Genç zaten küçük evlenmiş kayınvalidem:KK45: Bana diyor ki git kocanı öp de uyandırsana bak ben uyandırdım. X aşkıııım diye sesleniyor eşine vallahi bu hayat kayınpederime güzel. Çok da çalışkandır gelsin çay gitsin meyve modunda eşine:KK45:
ne güzel vallahı.bızde bunu dedı şunu dedı dıye okuz altında buzağı arıyoruz.:KK67:

İstiyorum da hemen değil :) En az 1 yıl daha düşünmüyorum ben.Eşime kıyamıyorum öyle arkadaşlarından filan bahsederken ama o da hemen demiyor zaten. Konuşanlara ben de çok kızıyorum.Şakayı bi tarafa bırakırsak özellikle yaşça büyüklerin (anne,kayınvalide vb) böyle söylemesi beni utandırıyor ama çok takmıyorum da :))
isterler kv ler . sonra da çoook karışırlar . gelirler torun onların torunu olur . sütün mü az ? çocuğa bakamıyor gibi yorumlara ya da bakışlara maruz kalırsın .
bunları yaşamak zor gelebilir . hele ki kv nin ilk torununu doğuruyorsan .
o zaman işin yaş .

X