- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
Benim sıcacık salep sıcak çikolata geliyorBi de kış diyince havuçlu tarçınlı cevizli kek geliyor aklıma Özlemişim kışı. Geliyor yavaş yavaş.
Bencede gelsin valla artık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim sıcacık salep sıcak çikolata geliyorBi de kış diyince havuçlu tarçınlı cevizli kek geliyor aklıma Özlemişim kışı. Geliyor yavaş yavaş.
ah ah bebek yokken biz de böyle gezerdik işte..şimdi çocuksuz adım atamıyorsun bi yere.Kışın mutlaka her hafta tiyatroya gideriz. Evimin hemen yakınında park var orada soğuk havada yürümek çok hoş gelir bana, sonra burada özel bitki çayları yapan bir kafe var müdavimiyiz,bi kafe daha var edebiyat dergileri ve mizah dergileri var her masada kafa ot uykusuz gibi oraya uğrar kahvemizi içer dergimizi okuruz. Dans kursuna gidiyoruz :)) Okulun senfonileri tiyatrolarına katılıyoruz. Bol bol akşam yemeğine çıkıyoruz. Sıcacık evimize dönünce de çayı demleyip dizi keyfi yapıyoruz. Yağmur yağarken pencere önünde kitap okuyorum. Çok eski evlerin olduğu turistik bi yer var orayı geziyorum,şehrin gitmediğim yerlerini keşfediyorum... Yine bazı haftalar canlı müzik dinlemeye gidiyoruz.Daha bir sürü şey.
Benim sıcacık salep sıcak çikolata geliyor
Bencede gelsin valla artık
benim yerimde olsan sen de sevmezdin .Oooh sabahları hemen ayıltıyor,insanın üstündeki uyuşukluğu alıyor kış bence
EvetAaa bi de boza var
ah ah bebek yokken biz de böyle gezerdik işte..şimdi çocuksuz adım atamıyorsun bi yere.
tadını çıkar
aynen canım acele etme.25imi doldurdum :)) Ben de eşime öyle diyorum. Daha çook planımız var şimdilik ikimiz çok keyifli zaman geçiriyoruz diyorum
dün benim sevgilimin morali bozuktu biraz adam 450₺ kazıklanmıştı
bugün “atladım sanma pompilim, napıyosun” yazmış çıldırıyorum ajdkflflgldldkjffkkd
“o nerden çıktı ya?” dedi. “KK’dan gördüm. bu sihirli sözcük karşısında çiftler tartışamıyormuş, m.ö 1400lü yıllarda kızılderililer bu sözcüğün büyüsüne inanıyorlarmış.” dedim. dedi ki “YA BIRAK TARTIŞALIM DAHA İYİ BU NE BÖYLE”
çok ayıp kız , öyle soru mu olurSorması ayıp nerede oturuyor sunuz
benim yerimde olsan sen de sevmezdin .
sabah 6.55 de evden çıkıyorum.
iki vasıta ile işe gidiyorum
2 vasıta arası 20 dk boşluk var . o boşlukta durakta kardan adam oluyorum. ama bu kış yorganımla işe gitmeyi düşünüyorum. çözümü bulum .
çok şükür yıllar geçtikce daha sağlam olur . ilişkiyi yürütenlere bağlı bu.İnşallah değişmez :)) Neler değişiyor nasıl oluyor bilmiyorum ama bana kalırsa yıllar geçtikçe daha sağlam daha güzel oluyordur her şey.
Evet
Ama onu ben pek icemiyorm
Vay anasiniAksam diyorum ki pompolitom şunu alman lazm al diyo sunu alalım diyorm tamam diyor çok şaşırtıcı çünkü illa birşey bulur bahane ne gerek var der
Beni en çok sok eden şey su
Sen yarın canları falan silme cuma günü ben silirim
dedm hayırdır içine pompilisko mu kaçtı gülüyor
Demekki pompilikoyla her işinizi de yaptırabiliyorsnz bayanlar
Ben çocukla bile ayağı kirik tazı gbi geziyordum ilk aylar biraz bunaltıcı oluyor ama sonrası ver elini gezme tozma yanı benim hayatıma renk kattiBebekle birlikte neler yapıyorsunuz peki :)) bu da benim gelecekteki hayatımın en merak ettiğim kısımlarından biri.
aynen canım acele etme.
biz evlendikten 2 yıl sonra çocuk düşündük . düşündüğümüz ay oluverdi. evlilik 3 yılı devirdiğinde kucağıma aldım . sonra plansız hamilelikler . 5 kez hamile kaldım . 3 çocuğum var elhamdülillah . ama gel gör ki zor .
hahaha ben de ayırt etmem ama boza bi değişikHahah :) biraz değişik bi tadı var kabul ama ben zaten her bişeyi yiyip içebilen bi insan evladıyım nasıl bi midem varsa
Şok olmuştur,soğuk havale filan sanmıştır,olcak,sabıryok anacim naber pompilim yazdim adam okudu geri çıktı olmaz bundan olmazzzz
O da makul benceTeşekkür ederim Bizdeki tek sıkıntı şu, planlamadan sorumlu kişi benim. Yani haftasonu ne yapacağız ya da bu gün ne yapacağız diye eşim soruyor şu olur mu diye ben araştırıp fikri buluyorum genelde. Ama geçen gün hazırlan hadi gidiyoruz dedi hadi bismillah acaba planlı mı çıkıyoruz diye böyle oldum adeti değildir çünkü. Tüm günümüzü planlamış. Bunu da gördüm ya çok şükür moduna girdim. Çünkü benim eşim resmen " bay farketmez"