2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

Kışın mutlaka her hafta tiyatroya gideriz. Evimin hemen yakınında park var orada soğuk havada yürümek çok hoş gelir bana, sonra burada özel bitki çayları yapan bir kafe var müdavimiyiz,bi kafe daha var edebiyat dergileri ve mizah dergileri var her masada kafa ot uykusuz gibi oraya uğrar kahvemizi içer dergimizi okuruz. Dans kursuna gidiyoruz :)) Okulun senfonileri tiyatrolarına katılıyoruz. Bol bol akşam yemeğine çıkıyoruz. Sıcacık evimize dönünce de çayı demleyip dizi keyfi yapıyoruz. Yağmur yağarken pencere önünde kitap okuyorum. Çok eski evlerin olduğu turistik bi yer var orayı geziyorum,şehrin gitmediğim yerlerini keşfediyorum... Yine bazı haftalar canlı müzik dinlemeye gidiyoruz.Daha bir sürü şey.
ah ah bebek yokken biz de böyle gezerdik işte..şimdi çocuksuz adım atamıyorsun bi yere.
tadını çıkar

dün benim sevgilimin morali bozuktu biraz adam 450₺ kazıklanmıştı :110:

bugün “atladım sanma pompilim, napıyosun” yazmış çıldırıyorum ajdkflflgldldkjffkkd
“o nerden çıktı ya?” dedi. “KK’dan gördüm. bu sihirli sözcük karşısında çiftler tartışamıyormuş, m.ö 1400lü yıllarda kızılderililer bu sözcüğün büyüsüne inanıyorlarmış.” dedim. dedi ki “YA BIRAK TARTIŞALIM DAHA İYİ BU NE BÖYLE” :KK70: :KK70:

Oooh sabahları hemen ayıltıyor,insanın üstündeki uyuşukluğu alıyor kış bence :KK200:
benim yerimde olsan sen de sevmezdin .
sabah 6.55 de evden çıkıyorum.
iki vasıta ile işe gidiyorum
2 vasıta arası 20 dk boşluk var . o boşlukta durakta kardan adam oluyorum. ama bu kış yorganımla işe gitmeyi düşünüyorum. çözümü bulum .

25imi doldurdum :)) Ben de eşime öyle diyorum. Daha çook planımız var şimdilik ikimiz çok keyifli zaman geçiriyoruz diyorum
aynen canım acele etme.
biz evlendikten 2 yıl sonra çocuk düşündük . düşündüğümüz ay oluverdi. evlilik 3 yılı devirdiğinde kucağıma aldım . sonra plansız hamilelikler . 5 kez hamile kaldım . 3 çocuğum var elhamdülillah . ama gel gör ki zor .

dün benim sevgilimin morali bozuktu biraz adam 450₺ kazıklanmıştı :110:

bugün “atladım sanma pompilim, napıyosun” yazmış çıldırıyorum ajdkflflgldldkjffkkd
“o nerden çıktı ya?” dedi. “KK’dan gördüm. bu sihirli sözcük karşısında çiftler tartışamıyormuş, m.ö 1400lü yıllarda kızılderililer bu sözcüğün büyüsüne inanıyorlarmış.” dedim. dedi ki “YA BIRAK TARTIŞALIM DAHA İYİ BU NE BÖYLE” :KK70: :KK70:

Hahahahahahhahahahahaha :KK45: O nerden çıktıdan sonra yine nazlı nazlı devam ettiricektin aslında ama niye ki sevmedin mi pompişkooş seni böyle sevesim gelmişti diye :KK53:

Aksam diyorum ki pompolitom şunu alman lazm al diyo sunu alalım diyorm tamam diyor :KK70: çok şaşırtıcı çünkü illa birşey bulur bahane ne gerek var der :KK70:
Beni en çok sok eden şey su
Sen yarın canları falan silme cuma günü ben silirim:KK57:
:oha: dedm hayırdır içine pompilisko mu kaçtı gülüyor :KK70:
Demekki pompilikoyla her işinizi de yaptırabiliyorsnz bayanlar

benim yerimde olsan sen de sevmezdin .
sabah 6.55 de evden çıkıyorum.
iki vasıta ile işe gidiyorum
2 vasıta arası 20 dk boşluk var . o boşlukta durakta kardan adam oluyorum. ama bu kış yorganımla işe gitmeyi düşünüyorum. çözümü bulum .

Oy kıyamam:) Çantaya termos alıyorum ben okula giderken içine sıcak bişeyler koyup. Biraz ısıtıyor. Öneririm.

İnşallah değişmez :)) Neler değişiyor nasıl oluyor bilmiyorum ama bana kalırsa yıllar geçtikçe daha sağlam daha güzel oluyordur her şey.
çok şükür yıllar geçtikce daha sağlam olur . ilişkiyi yürütenlere bağlı bu.
15 yıllık evliyim . 19 yıl önce tanıştık sevgili olduk . hala daha maşallah sevgili gibi
e zaman zaman dalğalanmalar , kavgalar oldu . onlar da olmayınca kıymetin anlaşılmıyor

Aksam diyorum ki pompolitom şunu alman lazm al diyo sunu alalım diyorm tamam diyor :KK70: çok şaşırtıcı çünkü illa birşey bulur bahane ne gerek var der :KK70:
Beni en çok sok eden şey su
Sen yarın canları falan silme cuma günü ben silirim:KK57:
:oha: dedm hayırdır içine pompilisko mu kaçtı gülüyor :KK70:
Demekki pompilikoyla her işinizi de yaptırabiliyorsnz bayanlar
Vay anasini :KK53:

Bebekle birlikte neler yapıyorsunuz peki :)) bu da benim gelecekteki hayatımın en merak ettiğim kısımlarından biri.
Ben çocukla bile ayağı kirik tazı gbi geziyordum ilk aylar biraz bunaltıcı oluyor ama sonrası ver elini gezme tozma :KK70: yanı benim hayatıma renk katti
Tabi benim coxuklarm usluydu biraz galiba ondan

aynen canım acele etme.
biz evlendikten 2 yıl sonra çocuk düşündük . düşündüğümüz ay oluverdi. evlilik 3 yılı devirdiğinde kucağıma aldım . sonra plansız hamilelikler . 5 kez hamile kaldım . 3 çocuğum var elhamdülillah . ama gel gör ki zor .

Bi de ertele ertele sen sonra olmazsa görürsüncüler var :) Hemen bi ayda olmazmış diyorlar

Teşekkür ederim:KK22: Bizdeki tek sıkıntı şu, planlamadan sorumlu kişi benim. Yani haftasonu ne yapacağız ya da bu gün ne yapacağız diye eşim soruyor şu olur mu diye ben araştırıp fikri buluyorum genelde. Ama geçen gün hazırlan hadi gidiyoruz dedi hadi bismillah acaba planlı mı çıkıyoruz:KK57: diye böyle oldum adeti değildir çünkü. Tüm günümüzü planlamış. Bunu da gördüm ya çok şükür moduna girdim. Çünkü benim eşim resmen " bay farketmez"
O da makul bence
Geziyo ya sen ona bak :)

X