2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

Benim esimde anneci.annem oyle demek istememisdir, annem oyle bir degil annemi yalnis anladin falanda filan :110:
he canım heee .
benim koca da ilk 5 sene öyleydi . keşke hiç söylemeseydim eşime diye düşünüyorum şimdi geçmiş için .

niye söylemişim ki anlamayacak nasılsa. annesi .
annesi hiç öyle laf sokar mı. aslaaa.
o yüzden kendi işini kendin hallet . hiç eşine duyurma.

büyükler çok biliyor .
benim de kv dem çok bi rahatsız edici bakardı. bebek acıkır emzircem vermezdi. acıkmadı daha derdi vs . bebek ciyaklar bi yandan . o bi yandan vermek istemez . benim çocuğum gibi saçma şeyler söyler arada.
ay zor şeylerdi . geldi geçti. ne yaşayacağını bilmediğin için çok hazırlıksız yakalanıyorsun kv ye . ağzı olan konuşuyor o zamanlar .

doğum yaklaştıkça 'hala doğurmadın mı? daha sancın yok mu? sen hala geziyon mu ? gibi komşu yorumları başlar . yani hiç susmazlar .

Ay kime ne de işte malesef susmuyorlar :KK53: Herkes bilirkişi mübarek

Kvmin evli tek çocuğu benim eşim şimdilik :KK45:
o zaman yandın şekerim .
ben de ilk gelindim .
kaynım daha 2 yıl önce evlendi.
yeni gelin eli maşalı çıktı. eli öpülesi eltim . maşallah kıza. hiç . baştan koydu şeysini. tavrini.
xenforo-smilies-kk45.gif

Okulöncesi öğretmenliği okuyorum 2. Lisansım bu ve bu sene mezunum inşallah :)) Ama bence annesiyim ben onun temalı bir konuşma çok daha etkileyici olur. Yazdım bunu bir kenara
ay bende okul öncesi öğretmenliği okudum çalışıyorum şuan. ortak noktamız, hiç bilmediğin diyarda tanıdık birine rastlamış gibi hissediyorum şuan hahaha

o zaman yandın şekerim .
ben de ilk gelindim .
kaynım daha 2 yıl önce evlendi.
yeni gelin eli maşalı çıktı. eli öpülesi eltim . maşallah kıza. hiç . baştan koydu şeysini. tavrini.
xenforo-smilies-kk45.gif

Hahahahah benimkisi kayınvalidelik yapmaz da aile çok geniş diğer kadınlar yeni gelin hadi şunu yap modunda yaklaşayım dediler ben her seferinde yapamam,alışkın değilim,bunlar bizim aile yapımızda yoktu böyle yetişmedim şimdi size uyamam,bu geleneğiniz bana uymuyor vs diye açık açık karşı geldim. Hiç cici kızı oynamadım. Şimdi ben istemedikçe benden hiç bi şey bekleyemeyeceklerini biliyorlar:KK49: Bi de oooo çok akıllı kız. Eşi de her dediğini yapıyor. Biz böyle bi şey görmedik moduna girdiler. Şaşırtıcı ama kıymetli oldum:KK45:

Hahahahah benimkisi kayınvalidelik yapmaz da aile çok geniş diğer kadınlar yeni gelin hadi şunu yap modunda yaklaşayım dediler ben her seferinde yapamam,alışkın değilim,bunlar bizim aile yapımızda yoktu böyle yetişmedim şimdi size uyamam,bu geleneğiniz bana uymuyor vs diye açık açık karşı geldim. Hiç cici kızı oynamadım. Şimdi ben istemedikçe benden hiç bi şey bekleyemeyeceklerini biliyorlar:KK49: Bi de oooo çok akıllı kız. Eşi de her dediğini yapıyor. Biz böyle bi şey görmedik moduna girdiler. Şaşırtıcı ama kıymetli oldum:KK45:
Bukemedigin bilegi opeceksin derler ya
O hesap olmus :-)

X