2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

Benim esim de karismaz ama buyukler karisiyor
büyükler çok biliyor .
benim de kv dem çok bi rahatsız edici bakardı. bebek acıkır emzircem vermezdi. acıkmadı daha derdi vs . bebek ciyaklar bi yandan . o bi yandan vermek istemez . benim çocuğum gibi saçma şeyler söyler arada.
ay zor şeylerdi . geldi geçti. ne yaşayacağını bilmediğin için çok hazırlıksız yakalanıyorsun kv ye . ağzı olan konuşuyor o zamanlar .

doğum yaklaştıkça 'hala doğurmadın mı? daha sancın yok mu? sen hala geziyon mu ? gibi komşu yorumları başlar . yani hiç susmazlar .

Benimde oyle kaymanam olsa bas taci yaparim.hayir bizimki her bir ise karisir :KK12:
Benimki de yorum yapar pek çok şeye :))başlarda çok içim şişiyordu.Bazen bozulur bişi demez eşimi yerdim. Şimdi yüzüne söylüyorum o da aa farketmedim öyle olduğunu filan diyor toparlıyoruz.
Yuva kuracak kadar yetişkinsek madem aldığımız kararlara da karışmamaları lazım. Burada iş eşte bitiyor bi de bizim mesafe koyma kabiliyetimizde. Benimki sürekli annemin iyi niyeti minvalinde konuşma yapardı. Tamam iyi niyetli de ama ben rahatsız oluyorum derdim,bozuşurduk. Baktım olmuyor rahatsız olunca söyleyiveriyorum. Altından sahiden iyi niyet çıkıyor ama söylemezsem bilemez ki tekrar yapar. Bu nedenle çekinmeden söylüyorum.Böylece aramız da bozulmuyor ne eşimle ne de onla çok şükür.

Ayni benim kv
Hatta ben cocuklara bakarim siz gidin odaniza bile demisligi vardir :oha:
Bende hic sevmem böyle durumda kalmayi
la havle gelını değil oğullarını düşünuyolar başka bişey değil.bizede eltimle ıkımıze 'doğum yaptık, çocuk var dıye garıp bırakmıyın oğlanlarımı' dedı.hay oğlanın bacağına.

Benimki de yorum yapar pek çok şeye :))başlarda çok içim şişiyordu.Bazen bozulur bişi demez eşimi yerdim. Şimdi yüzüne söylüyorum o da aa farketmedim öyle olduğunu filan diyor toparlıyoruz.
Yuva kuracak kadar yetişkinsek madem aldığımız kararlara da karışmamaları lazım. Burada iş eşte bitiyor bi de bizim mesafe koyma kabiliyetimizde. Benimki sürekli annemin iyi niyeti minvalinde konuşma yapardı. Tamam iyi niyetli de ama ben rahatsız oluyorum derdim,bozuşurduk. Baktım olmuyor rahatsız olunca söyleyiveriyorum. Altından sahiden iyi niyet çıkıyor ama söylemezsem bilemez ki tekrar yapar. Bu nedenle çekinmeden söylüyorum.Böylece aramız da bozulmuyor ne eşimle ne de onla çok şükür.
Benim esimde anneci.annem oyle demek istememisdir, annem oyle bir degil annemi yalnis anladin falanda filan :110:

Ayni benim kv
Hatta ben cocuklara bakarim siz gidin odaniza bile demisligi vardir :oha:
Bende hic sevmem böyle durumda kalmayi
akılları sıra oğlanlarını mutlu edecekler .
git kadınlığını göster oğlumu sevindir , mantığı . çözdüm onu ben .

isterler kv ler . sonra da çoook karışırlar . gelirler torun onların torunu olur . sütün mü az ? çocuğa bakamıyor gibi yorumlara ya da bakışlara maruz kalırsın .
bunları yaşamak zor gelebilir . hele ki kv nin ilk torununu doğuruyorsan .
o zaman işin yaş .
Kvmin evli tek çocuğu benim eşim şimdilik :KK45:

Allah bozmasın canım.
mesafeyi koymuşsan tamamdır . mesafeye dikkat!

X