2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

Bebekle birlikte neler yapıyorsunuz peki :)) bu da benim gelecekteki hayatımın en merak ettiğim kısımlarından biri.
bebekle ilgili bol bol tartışıyorduk. hele ilkinde
çok giydirdin . az giydirdin . nazarlığını takmadın . öyle tutma . çok gezdin . çok pimpirik yaptın gibi söylemleri oluyordu.
ben de depresyona girdim hemenceciiiik .
sonrakilerde maşallah adam baya baya susmayı öğrendi
yardımcı olur. çok ilgilenir çocuklarla . bakar besler . evi süpürür siler . makina boşaltır . çok iyidir hakkını yemiiim

Aksam diyorum ki pompolitom şunu alman lazm al diyo sunu alalım diyorm tamam diyor :KK70: çok şaşırtıcı çünkü illa birşey bulur bahane ne gerek var der :KK70:
Beni en çok sok eden şey su
Sen yarın canları falan silme cuma günü ben silirim:KK57:
:oha: dedm hayırdır içine pompilisko mu kaçtı gülüyor :KK70:
Demekki pompilikoyla her işinizi de yaptırabiliyorsnz bayanlar

Hahahahahhaha ne güzel işte pompili ile sınırsız alışveriş:KK45:

Hahahahahahhahahahahaha :KK45: O nerden çıktıdan sonra yine nazlı nazlı devam ettiricektin aslında ama niye ki sevmedin mi pompişkooş seni böyle sevesim gelmişti diye :KK53:
ahahahah ya yok üstüme konduramıyor bi türlü sanırım gerçekten yapmacık duruyor:bicak: ben böyle sözcükler değil de daha çok geceleri naif cümlelerle belirtiyorum. onun dışında genelde ismiyle hitap ederim. ya da canımın içi, sevgilim vs. aşkım demem mesela :KK70:

Oy kıyamam:) Çantaya termos alıyorum ben okula giderken içine sıcak bişeyler koyup. Biraz ısıtıyor. Öneririm.
var termos bardağım . ama buralar yer olarak pek öyle duraklarda otobuslerde kaldırmaz elinde bardakla.

ancak işe geldiğimde içiyorum .aha da bu aşağıdaki.
36775519_10156558761873057_1379915778945449984_n.jpg

Bi de ertele ertele sen sonra olmazsa görürsüncüler var :) Hemen bi ayda olmazmış diyorlar
milleti boş ver . nasip kısmet işi . kimseye bakma.
hani eğer istiyorsan dinlersin insanları da . istemezsen takmazsın bile . ama sen istiyor gibisin . öyle hissettim .o_O

çok şükür yıllar geçtikce daha sağlam olur . ilişkiyi yürütenlere bağlı bu.
15 yıllık evliyim . 19 yıl önce tanıştık sevgili olduk . hala daha maşallah sevgili gibi
e zaman zaman dalğalanmalar , kavgalar oldu . onlar da olmayınca kıymetin anlaşılmıyor

Biz de tartışmayan bir çift değiliz ama eşimin huyudur çok çabuk geçer öfkesi ve kırgınlığa dayanamaz bi şekilde ağzımdan girip burnumdan çıkar biz barışırız. Bi kez ben çok kızıp yastığımı alıp oturma odaya geçmiştim. Hemen içeri gel ya da ben de burada yatıcam dedi:) Gelmiyorum dedim sahiden de yastığını aldı koltuğa yanıma yattı. Baktım olmayacak geçtik odamıza.Şakalaştı güldürdü barışıp uyuduk. Kavgalar sürtüşmeler doğal yani. İnşallah 19 yıl sonra biz de sizin gibi mutlu bir evliliğe sahip oluruz:KK5: Mutluluğunuz ömürlük olsun

yanılmışım demek ki :KK53:
kış gelmesini hiç sevmiyorum hele eylü layını
kışın çok monotona bağlıyor herşey gidecek bir avm oluyor sıkılıyorum çok sıkılıyorum
sıkılmaktan sıkıldım yine bak daraldım ruh hastasımıyım neyim :KK70:
Sıkılmak ne beeee,deniz şehrindensen al yemeğini git deniz kenarına:KK73:
Martılara baka baka ye:KK72:
Balık ekmeğin balığını ye ,ekmeğini onlara at:KK68:
Bir çay iç bir de orada,vitrinleri gezin,tanıdık esnafla sohbet et:KK52:
Eşli ya da eşsiz kendine eğlence bul,deniz şart değil,vardır gezinecek yerler,bakmayı bil bulursun:KK49:

O da makul bence
Geziyo ya sen ona bak :)

Hahahhhahah o dinlenmek istediğinde beni ev basıyor bazen yüzüm düşüyor evde olduğumuz için. ooooo sen kesin akşama kadar dolarsın sonra hiç çıkamayacağımız bi saatte sıkıldım diye bana kızarsın kalk kalk gidelim diyor çıkıyoruz. :KK45: Bazen dırdır korkusu ama genellikle gönüllü geziyoruz şükür

bebekle ilgili bol bol tartışıyorduk. hele ilkinde
çok giydirdin . az giydirdin . nazarlığını takmadın . öyle tutma . çok gezdin . çok pimpirik yaptın gibi söylemleri oluyordu.
ben de depresyona girdim hemenceciiiik .
sonrakilerde maşallah adam baya baya susmayı öğrendi
yardımcı olur. çok ilgilenir çocuklarla . bakar besler . evi süpürür siler . makina boşaltır . çok iyidir hakkını yemiiim

Ayyy bizde de karışır kesin çünkü yemek yaparken bile ayy elini kesiceksin o nasıl bıçak tutmak der. Sen evde yokken ben böyle yapıyorum bişey de olmuyor diye susturuyorum ama bebekte çok daha kolay sustururum sanırım. Biz okulda öyle öğrendik çocuk için en sağlıklısı bıdı bıdı diye anlatırsam bişey diyemez herhalde:p

Ben çocukla bile ayağı kirik tazı gbi geziyordum ilk aylar biraz bunaltıcı oluyor ama sonrası ver elini gezme tozma :KK70: yanı benim hayatıma renk katti
Tabi benim coxuklarm usluydu biraz galiba ondan

Ooo sen o bebeği kanguruya atıp kendini yollara vuran yeni nesil süper annelerden çıktın. Tebrik ediyorum :KK45: Ne güzel ya

Ayyy bizde de karışır kesin çünkü yemek yaparken bile ayy elini kesiceksin o nasıl bıçak tutmak der. Sen evde yokken ben böyle yapıyorum bişey de olmuyor diye susturuyorum ama bebekte çok daha kolay sustururum sanırım. Biz okulda öyle öğrendik çocuk için en sağlıklısı bıdı bıdı diye anlatırsam bişey diyemez herhalde:p
ne okudun .
o zaman bi şey diyemez tabi. senin alanın ise çocuk.

ben de ilk çocukta bi zaman sonra " çok karışma ben onun anasıyım , daha iyisini ancak ben düşünürüm " dedim . ve sonsuza kadar sustu.

var termos bardağım . ama buralar yer olarak pek öyle duraklarda otobuslerde kaldırmaz elinde bardakla.

ancak işe geldiğimde içiyorum .aha da bu aşağıdaki.
36775519_10156558761873057_1379915778945449984_n.jpg

Ay çok sevimliymiş termos:)) Valla çok yağışlı günler gelene kadar size bi çözüm bulmamız lazım o zaman

milleti boş ver . nasip kısmet işi . kimseye bakma.
hani eğer istiyorsan dinlersin insanları da . istemezsen takmazsın bile . ama sen istiyor gibisin . öyle hissettim .o_O

İstiyorum da hemen değil :) En az 1 yıl daha düşünmüyorum ben.Eşime kıyamıyorum öyle arkadaşlarından filan bahsederken ama o da hemen demiyor zaten. Konuşanlara ben de çok kızıyorum.Şakayı bi tarafa bırakırsak özellikle yaşça büyüklerin (anne,kayınvalide vb) böyle söylemesi beni utandırıyor ama çok takmıyorum da :))

Sıkılmak ne beeee,deniz şehrindensen al yemeğini git deniz kenarına:KK73:
Martılara baka baka ye:KK72:
Balık ekmeğin balığını ye ,ekmeğini onlara at:KK68:
Bir çay iç bir de orada,vitrinleri gezin,tanıdık esnafla sohbet et:KK52:
Eşli ya da eşsiz kendine eğlence bul,deniz şart değil,vardır gezinecek yerler,bakmayı bil bulursun:KK49:

Oh bee:KK5: Ne güzel bi mesaj

ne okudun .
o zaman bi şey diyemez tabi. senin alanın ise çocuk.

ben de ilk çocukta bi zaman sonra " çok karışma ben onun anasıyım , daha iyisini ancak ben düşünürüm " dedim . ve sonsuza kadar sustu.

Okulöncesi öğretmenliği okuyorum 2. Lisansım bu ve bu sene mezunum inşallah :)) Ama bence annesiyim ben onun temalı bir konuşma çok daha etkileyici olur. Yazdım bunu bir kenara

X