- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
Bende öyle dedm vallaVay anasini
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende öyle dedm vallaVay anasini
bebekle ilgili bol bol tartışıyorduk. hele ilkindeBebekle birlikte neler yapıyorsunuz peki :)) bu da benim gelecekteki hayatımın en merak ettiğim kısımlarından biri.
Aksam diyorum ki pompolitom şunu alman lazm al diyo sunu alalım diyorm tamam diyor çok şaşırtıcı çünkü illa birşey bulur bahane ne gerek var der
Beni en çok sok eden şey su
Sen yarın canları falan silme cuma günü ben silirim
dedm hayırdır içine pompilisko mu kaçtı gülüyor
Demekki pompilikoyla her işinizi de yaptırabiliyorsnz bayanlar
ahahahah ya yok üstüme konduramıyor bi türlü sanırım gerçekten yapmacık duruyor ben böyle sözcükler değil de daha çok geceleri naif cümlelerle belirtiyorum. onun dışında genelde ismiyle hitap ederim. ya da canımın içi, sevgilim vs. aşkım demem meselaHahahahahahhahahahahaha O nerden çıktıdan sonra yine nazlı nazlı devam ettiricektin aslında ama niye ki sevmedin mi pompişkooş seni böyle sevesim gelmişti diye
var termos bardağım . ama buralar yer olarak pek öyle duraklarda otobuslerde kaldırmaz elinde bardakla.Oy kıyamam:) Çantaya termos alıyorum ben okula giderken içine sıcak bişeyler koyup. Biraz ısıtıyor. Öneririm.
Valla yıllardır nerdeymis aklımızHahahahahhaha ne güzel işte pompili ile sınırsız alışveriş
milleti boş ver . nasip kısmet işi . kimseye bakma.Bi de ertele ertele sen sonra olmazsa görürsüncüler var :) Hemen bi ayda olmazmış diyorlar
çok şükür yıllar geçtikce daha sağlam olur . ilişkiyi yürütenlere bağlı bu.
15 yıllık evliyim . 19 yıl önce tanıştık sevgili olduk . hala daha maşallah sevgili gibi
e zaman zaman dalğalanmalar , kavgalar oldu . onlar da olmayınca kıymetin anlaşılmıyor
Sıkılmak ne beeee,deniz şehrindensen al yemeğini git deniz kenarınayanılmışım demek ki
kış gelmesini hiç sevmiyorum hele eylü layını
kışın çok monotona bağlıyor herşey gidecek bir avm oluyor sıkılıyorum çok sıkılıyorum
sıkılmaktan sıkıldım yine bak daraldım ruh hastasımıyım neyim
O da makul bence
Geziyo ya sen ona bak :)
bebekle ilgili bol bol tartışıyorduk. hele ilkinde
çok giydirdin . az giydirdin . nazarlığını takmadın . öyle tutma . çok gezdin . çok pimpirik yaptın gibi söylemleri oluyordu.
ben de depresyona girdim hemenceciiiik .
sonrakilerde maşallah adam baya baya susmayı öğrendi
yardımcı olur. çok ilgilenir çocuklarla . bakar besler . evi süpürür siler . makina boşaltır . çok iyidir hakkını yemiiim
Ben çocukla bile ayağı kirik tazı gbi geziyordum ilk aylar biraz bunaltıcı oluyor ama sonrası ver elini gezme tozma yanı benim hayatıma renk katti
Tabi benim coxuklarm usluydu biraz galiba ondan
ne okudun .Ayyy bizde de karışır kesin çünkü yemek yaparken bile ayy elini kesiceksin o nasıl bıçak tutmak der. Sen evde yokken ben böyle yapıyorum bişey de olmuyor diye susturuyorum ama bebekte çok daha kolay sustururum sanırım. Biz okulda öyle öğrendik çocuk için en sağlıklısı bıdı bıdı diye anlatırsam bişey diyemez herhalde
var termos bardağım . ama buralar yer olarak pek öyle duraklarda otobuslerde kaldırmaz elinde bardakla.
ancak işe geldiğimde içiyorum .aha da bu aşağıdaki.
bebekken gezdiysen iyi .Ooo sen o bebeği kanguruya atıp kendini yollara vuran yeni nesil süper annelerden çıktın. Tebrik ediyorum Ne güzel ya
milleti boş ver . nasip kısmet işi . kimseye bakma.
hani eğer istiyorsan dinlersin insanları da . istemezsen takmazsın bile . ama sen istiyor gibisin . öyle hissettim .
Benim esim de karismaz ama buyukler karisiyorne okudun .
o zaman bi şey diyemez tabi. senin alanın ise çocuk.
ben de ilk çocukta bi zaman sonra " çok karışma ben onun anasıyım , daha iyisini ancak ben düşünürüm " dedim . ve sonsuza kadar sustu.
Sıkılmak ne beeee,deniz şehrindensen al yemeğini git deniz kenarına
Martılara baka baka ye
Balık ekmeğin balığını ye ,ekmeğini onlara at
Bir çay iç bir de orada,vitrinleri gezin,tanıdık esnafla sohbet et
Eşli ya da eşsiz kendine eğlence bul,deniz şart değil,vardır gezinecek yerler,bakmayı bil bulursun
ne okudun .
o zaman bi şey diyemez tabi. senin alanın ise çocuk.
ben de ilk çocukta bi zaman sonra " çok karışma ben onun anasıyım , daha iyisini ancak ben düşünürüm " dedim . ve sonsuza kadar sustu.
evet kayınvalıde kaçırır kocayı bağlar.okadar tatliş bır kelımeeeher türlü gideri var diyorsun