2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

biz ilçede yaşıyoruz cocukla pek birşey yapmak mümkün değil mi canm..
her yere gidilmiyor malum
siz neler yapıyorsunz peki
ulen güya ben molaya çıkacaktım sen yaz gelince okurum :KK70:

Kışın mutlaka her hafta tiyatroya gideriz. Evimin hemen yakınında park var orada soğuk havada yürümek çok hoş gelir bana, sonra burada özel bitki çayları yapan bir kafe var müdavimiyiz,bi kafe daha var edebiyat dergileri ve mizah dergileri var her masada kafa ot uykusuz gibi oraya uğrar kahvemizi içer dergimizi okuruz. Dans kursuna gidiyoruz :)) Okulun senfonileri tiyatrolarına katılıyoruz. Bol bol akşam yemeğine çıkıyoruz. Sıcacık evimize dönünce de çayı demleyip dizi keyfi yapıyoruz. Yağmur yağarken pencere önünde kitap okuyorum. Çok eski evlerin olduğu turistik bi yer var orayı geziyorum,şehrin gitmediğim yerlerini keşfediyorum... Yine bazı haftalar canlı müzik dinlemeye gidiyoruz.Daha bir sürü şey.

Yok ya ucretsizden vazgectim ablam oyle yapti 1 yasina kadar
Simdi cocugu bakicisina hala alisamamis agliyormus hep
Yillik iznimi de kullanip oyle baslicam ise
6.5 aylik olucak o zmna kismetse
öyle düşünme. eğer imkanın varsa 2 yıl kullan .
2 yıl çocukla birlikte geçirmek daha güzel bence.
2 yıl sonra kreşe verirsin .
her çocuk bir olmaz . bazısı çabuk alışır kreşe.
evdeyken de 2 saatlik oyun guruplarına yollarsan senden bağımsız olmayı öğrenir .
benim imkanım yoktu . 3 buçuk aylıkken işe başladım .
rapor almadım .
yarım gün çalıştım 6 ay
6 ay 3 saat geç geldim işe. süt izni

sonraki dönemde ful gelince zor oldu. bakıcı problemi vs yaşadık . ücretsiz izin hakkımın bitmesine 4 ay kala ayrıldım izne.
4 ayı kullandım . süper iyi geldi.
tavsiye ederim .
mümkünse kullan. kullanamayıp işe başlarsan da sonradan yine dilekçe ile talep edebilirsin .

ay ay çok erken . aman yapma dur . kimseye kulak asma. kendin ne düşünüyorsun ona bak .
1 yıl çok erken . yaşın önemli bu noktada . o_O

25imi doldurdum :)) Ben de eşime öyle diyorum. Daha çook planımız var şimdilik ikimiz çok keyifli zaman geçiriyoruz diyorum

:KK73: kesinlikle
Kisin evlendiğim için galiba romantik geliyor bana:KK23:

Ben yazın evlendim ama sarılıp ısınmak,battaniyenin altına girip beraber film seyretmek,uyumadan hemen önce edilen muhabbete yağmur sesinin fon müziği olması,sabah uyanıp aaa her yer bembeyazz diye keyiflenmek,eşimin küçük bir kar topunu işten gelirken bana getirmesi ve şakalaşmamız,sarı yapraklara basarak yürümek, üşüyüp üşüyüp sıcak bir yere sığınıp mis gibi bir kahve içmekk :KK23:

Mükemmel bence

öyle düşünme. eğer imkanın varsa 2 yıl kullan .
2 yıl çocukla birlikte geçirmek daha güzel bence.
2 yıl sonra kreşe verirsin .
her çocuk bir olmaz . bazısı çabuk alışır kreşe.
evdeyken de 2 saatlik oyun guruplarına yollarsan senden bağımsız olmayı öğrenir .
benim imkanım yoktu . 3 buçuk aylıkken işe başladım .
rapor almadım .
yarım gün çalıştım 6 ay
6 ay 3 saat geç geldim işe. süt izni

sonraki dönemde ful gelince zor oldu. bakıcı problemi vs yaşadık . ücretsiz izin hakkımın bitmesine 4 ay kala ayrıldım izne.
4 ayı kullandım . süper iyi geldi.
tavsiye ederim .
mümkünse kullan. kullanamayıp işe başlarsan da sonradan yine dilekçe ile talep edebilirsin .
Bilmiyom ki ya ztn cok kararsizim hayirlisi artik

Ben yazın evlendim ama sarılıp ısınmak,battaniyenin altına girip beraber film seyretmek,uyumadan hemen önce edilen muhabbete yağmur sesinin fon müziği olması,sabah uyanıp aaa her yer bembeyazz diye keyiflenmek,eşimin küçük bir kar topunu işten gelirken bana getirmesi ve şakalaşmamız,sarı yapraklara basarak yürümek, üşüyüp üşüyüp sıcak bir yere sığınıp mis gibi bir kahve içmekk :KK23:

Mükemmel bence
Umarim hep boyle kalirsiniz
Ama zamanla hersey degisiyor malesef

Kışın mutlaka her hafta tiyatroya gideriz. Evimin hemen yakınında park var orada soğuk havada yürümek çok hoş gelir bana, sonra burada özel bitki çayları yapan bir kafe var müdavimiyiz,bi kafe daha var edebiyat dergileri ve mizah dergileri var her masada kafa ot uykusuz gibi oraya uğrar kahvemizi içer dergimizi okuruz. Dans kursuna gidiyoruz :)) Okulun senfonileri tiyatrolarına katılıyoruz. Bol bol akşam yemeğine çıkıyoruz. Sıcacık evimize dönünce de çayı demleyip dizi keyfi yapıyoruz. Yağmur yağarken pencere önünde kitap okuyorum. Çok eski evlerin olduğu turistik bi yer var orayı geziyorum,şehrin gitmediğim yerlerini keşfediyorum... Yine bazı haftalar canlı müzik dinlemeye gidiyoruz.Daha bir sürü şey.

Sorması ayıp nerede oturuyor sunuz:KK51:

Umarim hep boyle kalirsiniz
Ama zamanla hersey degisiyor malesef

İnşallah değişmez :)) Neler değişiyor nasıl oluyor bilmiyorum ama bana kalırsa yıllar geçtikçe daha sağlam daha güzel oluyordur her şey.

Filmlerde gordugumuz hayatlar gibi masallah

Mükemmel bence
Ay ayni benim gibisin kız:KK50:
Kış gelsin diye dua ediyorum resmen nemden terlemekten nefret ediyorum sonbaharı da seviyorum sarı yapraklar yağmur oh mis :halay:
Benim pompiskoyla sabah atıştık biraz sonra birşey isterken pompiskom verir misin dedim gülerek buzlar eridi biraz :halay::halay:
Sevdim ben bu işi:KK76:
Arada o ne yahu filan yapıyor karizması çizilmesin diye ama hoşuna gidiyor biliyorum :KK48:

Filmlerde gordugumuz hayatlar gibi masallah

Teşekkür ederim:KK22: Bizdeki tek sıkıntı şu, planlamadan sorumlu kişi benim. Yani haftasonu ne yapacağız ya da bu gün ne yapacağız diye eşim soruyor şu olur mu diye ben araştırıp fikri buluyorum genelde. Ama geçen gün hazırlan hadi gidiyoruz dedi hadi bismillah acaba planlı mı çıkıyoruz:KK57: diye böyle oldum adeti değildir çünkü. Tüm günümüzü planlamış. Bunu da gördüm ya çok şükür moduna girdim. Çünkü benim eşim resmen " bay farketmez"

Mükemmel bence

Bencede mükemmel , anlattiklarnz kısa götürdü beni :KK70:

Ay ayni benim gibisin kız:KK50:
Kış gelsin diye dua ediyorum resmen nemden terlemekten nefret ediyorum sonbaharı da seviyorum sarı yapraklar yağmur oh mis :halay:
Benim pompiskoyla sabah atıştık biraz sonra birşey isterken pompiskom verir misin dedim gülerek buzlar eridi biraz :halay::halay:
Sevdim ben bu işi:KK76:
Arada o ne yahu filan yapıyor karizması çizilmesin diye ama hoşuna gidiyor biliyorum :KK48:

Bu pompili bizim hayatımıza girdiğinden beri biz de tartışamıyoruz. Ama niye öyle dedin ki şimdi pompilitom diyince gülme tutuyor çünkü:-) Normalde pek bi kırılganımdır o nedenle çok sürtüşürüz. Devası pompilideymiş

X