2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

ah ah bebek yokken biz de böyle gezerdik işte..şimdi çocuksuz adım atamıyorsun bi yere.
tadını çıkar

dün benim sevgilimin morali bozuktu biraz adam 450₺ kazıklanmıştı

bugün “atladım sanma pompilim, napıyosun” yazmış çıldırıyorum ajdkflflgldldkjffkkd
“o nerden çıktı ya?” dedi. “KK’dan gördüm. bu sihirli sözcük karşısında çiftler tartışamıyormuş, m.ö 1400lü yıllarda kızılderililer bu sözcüğün büyüsüne inanıyorlarmış.” dedim. dedi ki “YA BIRAK TARTIŞALIM DAHA İYİ BU NE BÖYLE”

Oooh sabahları hemen ayıltıyor,insanın üstündeki uyuşukluğu alıyor kış bence
benim yerimde olsan sen de sevmezdin .
sabah 6.55 de evden çıkıyorum.
iki vasıta ile işe gidiyorum
2 vasıta arası 20 dk boşluk var . o boşlukta durakta kardan adam oluyorum. ama bu kış yorganımla işe gitmeyi düşünüyorum. çözümü bulum .

ah ah bebek yokken biz de böyle gezerdik işte..şimdi çocuksuz adım atamıyorsun bi yere.
tadını çıkar

Bebekle birlikte neler yapıyorsunuz peki :)) bu da benim gelecekteki hayatımın en merak ettiğim kısımlarından biri.

25imi doldurdum :)) Ben de eşime öyle diyorum. Daha çook planımız var şimdilik ikimiz çok keyifli zaman geçiriyoruz diyorum
aynen canım acele etme.
biz evlendikten 2 yıl sonra çocuk düşündük . düşündüğümüz ay oluverdi. evlilik 3 yılı devirdiğinde kucağıma aldım . sonra plansız hamilelikler . 5 kez hamile kaldım . 3 çocuğum var elhamdülillah . ama gel gör ki zor .

Hahahahahahhahahahahaha O nerden çıktıdan sonra yine nazlı nazlı devam ettiricektin aslında ama niye ki sevmedin mi pompişkooş seni böyle sevesim gelmişti diye

Aksam diyorum ki pompolitom şunu alman lazm al diyo sunu alalım diyorm tamam diyor çok şaşırtıcı çünkü illa birşey bulur bahane ne gerek var der
Beni en çok sok eden şey su
Sen yarın canları falan silme cuma günü ben silirim
dedm hayırdır içine pompilisko mu kaçtı gülüyor
Demekki pompilikoyla her işinizi de yaptırabiliyorsnz bayanlar

Oy kıyamam:) Çantaya termos alıyorum ben okula giderken içine sıcak bişeyler koyup. Biraz ısıtıyor. Öneririm.

İnşallah değişmez :)) Neler değişiyor nasıl oluyor bilmiyorum ama bana kalırsa yıllar geçtikçe daha sağlam daha güzel oluyordur her şey.
çok şükür yıllar geçtikce daha sağlam olur . ilişkiyi yürütenlere bağlı bu.
15 yıllık evliyim . 19 yıl önce tanıştık sevgili olduk . hala daha maşallah sevgili gibi
e zaman zaman dalğalanmalar , kavgalar oldu . onlar da olmayınca kıymetin anlaşılmıyor

Vay anasini

Bebekle birlikte neler yapıyorsunuz peki :)) bu da benim gelecekteki hayatımın en merak ettiğim kısımlarından biri.
Ben çocukla bile ayağı kirik tazı gbi geziyordum ilk aylar biraz bunaltıcı oluyor ama sonrası ver elini gezme tozma yanı benim hayatıma renk katti
Tabi benim coxuklarm usluydu biraz galiba ondan

Bi de ertele ertele sen sonra olmazsa görürsüncüler var :) Hemen bi ayda olmazmış diyorlar

O da makul bence
Geziyo ya sen ona bak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…