yok anacim naber pompilim yazdim adam okudu geri çıktı olmaz bundan olmazzzz
evet kayınvalıde kaçırır kocayı bağlar.okadar tatliş bır kelımeee
Selam cicişler nasilsiniz,?hamile varmi aranizda?
hahahah oda pompişgillerden demekki..ruhu genç kalmış .Benim kayınvalidem bi tuhaf eşime yanında pompilii desem ay bi daha desene diye gülerHadi sarılın da bi göreyim diyip duruyor.
hahahah oda pompişgillerden demekki..ruhu genç kalmış .kp yaşıyor hayatı
Ne guzel kaynanan varmis.gule gule kullan .Benim kayınvalidem bi tuhaf eşime yanında pompilii desem ay bi daha desene diye gülerHadi sarılın da bi göreyim diyip duruyor.
Gibi gibiümitsiz vaka yaniii
Canim Qaliba hamile olan sensiz.kac aylik bebisin?Bir pompilim her şeyi düzeltebilir belki
Ne guzel kaynanan varmis.gule gule kullan .benim kv o kadar kotu degilde kp cok zor
Benimde oyle kaymanam olsa bas taci yaparim.hayir bizimki her bir ise karisirSağolsun bazen çok konuşsa da acayip tatlı kadındır. Benim kayınbabam etlimize sütlümüze karışmaz ama zordur o dayani ne bileyim biraz sert bi baba. Çekinirim kendisinden
daha sevimlileri senin olsun canım.Ay çok sevimliymiş termos:)) Valla çok yağışlı günler gelene kadar size bi çözüm bulmamız lazım o zaman
öğle arası dolandım.geldimGeyiğe devam. Sen ne yaptın?
ne güzel vallahı.bızde bunu dedı şunu dedı dıye okuz altında buzağı arıyoruz.Genç zaten küçük evlenmiş kayınvalidemBana diyor ki git kocanı öp de uyandırsana bak ben uyandırdım. X aşkıııım diye sesleniyor eşine vallahi bu hayat kayınpederime güzel. Çok da çalışkandır gelsin çay gitsin meyve modunda eşine
Ayni benim kvBenim kayınvalidem bi tuhaf eşime yanında pompilii desem ay bi daha desene diye gülerHadi sarılın da bi göreyim diyip duruyor.
isterler kv ler . sonra da çoook karışırlar . gelirler torun onların torunu olur . sütün mü az ? çocuğa bakamıyor gibi yorumlara ya da bakışlara maruz kalırsın .İstiyorum da hemen değil :) En az 1 yıl daha düşünmüyorum ben.Eşime kıyamıyorum öyle arkadaşlarından filan bahsederken ama o da hemen demiyor zaten. Konuşanlara ben de çok kızıyorum.Şakayı bi tarafa bırakırsak özellikle yaşça büyüklerin (anne,kayınvalide vb) böyle söylemesi beni utandırıyor ama çok takmıyorum da :))
ya onu bende yapamıyorum cılve ,naz .donuk kalıyorum.eşimde oyle.Gibi gibi
Aslinda %80 kütük taraf benim
Cok useniyorum cilveye naza