- 6 Kasım 2014
- 6.012
- 16.247
Aynen. Pompilik yarısından çekiliyorum artık mecburen
Daha soft bişeyler deneseydiniz mesela tostiri
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen. Pompilik yarısından çekiliyorum artık mecburen
Adamın ayarlarıyla oynamayayım ben en iyisi. Bizden pompili bir çift falan olmazYazık ne bilsin bızım kk hatunları coştuuu adamların kafasını kurcalamayın
Ama terbıyesızee cıdden koptumAdamın ayarlarıyla oynamayayım ben en iyisi. Bizden pompili bir çift falan olmaz
Öyle olması daha iyi degıl mı
Valla ayıp bişi dememişem deseydiniz
Adam küfür zannetti galiba. Öyle deyince gulemedimKufur mu sandi acaba :)
Gulmediniz mi
Bugün ağır gelir benim adama onu da yarın deniyeyimDaha soft bişeyler deneseydiniz mesela tostiri
Bwn fena bozulurdum galiba. Ben kufur etmedimki terbiyesiz diyorsun deseudimAdam küfür zannetti galiba. Öyle deyince gulemedim
Bugün ağır gelir benim adama onu da yarın deniyeyim
Neyse kı konudan sadece pompamıydı pompalıskomuydu neyse onu almışsınız dötünü yerimler geride kalmıs
Ayyy çok fena bozuldum zaten. Resmen pompili hevesimi kursağımda bıraktı.Bwn fena bozulurdum galiba. Ben kufur etmedimki terbiyesiz diyorsun deseudim
Ayyy çok fena bozuldum zaten. Resmen pompili hevesimi kursağımda bıraktı.
Hahahahah ne demek istediğimi anladın sen@ParteMoralll o mertebeye bi tek o konunun sahibi çıktı Öyle bişey denebilemez bence. Yani ben diyemem,zaten niye diyeyim ki
Hahahahah ne demek istediğimi anladın sen
Pompişşşş masum kaldı hanı yesende bizene yanı dmı
Sizi gidi pompişiklerAynen öyle cılkını da çıkarmamak lazım o kadar da değil
Sizi gidi pompişikler
Demek kı neymişHiç sorma "O ne ya" diye okuduğum şeyler dilime dolandı.Daha da bir şeyi böyle yargılamam,yadırgamam. Girdaba yakalandım,çıkamıyorum Ama bizde güzel sonuç verdi.
Kıyamam ya