2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

Kız adamlar hoşlanıyormuş ya bundan:deli:

Bende bugün ne haber pompilim yazdım...
Çay içiyorum gülüm diye cevap verdi...
Hiç yadırgamadı,pompilim ne diye sormadı :KK64:

Meğerse yanlış hitap etmişiz bu zamana kadar:KK70:
Ahahahab aynen kız boşuna canm cicim diyormusuz bir pompi dedm.kahve geldi popililkom desem neler gelecek acaba :deli:

Merhaba ben konunun açıklamacıbaşısıyım :KK50: Bir üye kocasına türlü değişik lakaplar takıyormuş ve eşini öyle seviyormuş. Pompili de bu lakaplardan birisi. Sonra olur mu öyle şey ne tuhaf derken bunu sosyal bir deneye çevirip kocalarımıza pompiliiim yazdık :KK48: Çoğumuz eşimizin bundan hoşlanmayacağından emindik. Ama adamlar yadırgamak şöyle dursun hemen kabullendiler. Evlerde bol kahkahalı,muzur,biraz da cilveli bi hava yarattı. Meğer yanlış yapıyormuşuz. Ağırbaşlı olduklarını varsayıp evde de klasik aşkım,hayatım laflarını kullanırken böyle şeylere ihtiyaçları varmış,şımarıyor ve mutlu oluyorlarmış :)))
Pompili diye başlayan bu olay çeşitli değişik versiyonlarıyla sürüyor. Birbirimize şımarıp,birbirimizi şımartıp,çocuklaşıp eğleniyoruz.

Ay ne iğrenç demeyin. Kim bilir belki sizin de eşinizin içinden ponçik bir pompili çıkabilir.

Not:pompili kelimesinin bir anlamı yok :)) kafadan uydurulmuş ponçik türevi bir kelime ama Queen imiz ona erosa güçlerini veren asıl tanrının adı diyor. Yanlış da sayılmaz kelimenin sihri büyük:KK48::KK45:
Ayy:KK70: cok hos bunu bizde kullaniriz. Ama cocuklar yokken:KK70: ne guzel egleniyorsaniz bizimkine pompili desem waowwww yapar gozleri doner soyle bir:KK53:
Cok fesattirda kendisi :halay: guzel seyler olsunda gulelim aglamayalim hic. Pompili yazsam kizim salakmisin isteyim der:KK70::KK70:

Ayy:KK70: cok hos bunu bizde kullaniriz. Ama cocuklar yokken:KK70: ne guzel egleniyorsaniz bizimkine pompili desem waowwww yapar gozleri doner soyle bir:KK53:
Cok fesattirda kendisi :halay: guzel seyler olsunda gulelim aglamayalim hic. Pompili yazsam kizim salakmisin isteyim der:KK70::KK70:

Dene canım...
Çok işe yarıyor...
Şaşırtıcı sonuçlar elde ettik:KK48:

:KK70: benmko birşey dedi de soypemeyeyim şimdi :KK70: :KK70: arada değişik şeyler bende soylerdm hep ama pompili kadar etkilisini görmedim :KK70: artik pompiden ne anliyorlarsa :KK70:

Amann sus söyleme :KK8:

Onu bunu bilmem...
Ben artik pompiliden şaşmam :KK70::KK70::KK70:

Tatlı bir pompili yılanı deliğinden çıkarır:confused:

X