- 20 Mart 2008
- 140.589
- 210.708
- 60
Günaydın abla nasılsın keyfin nasılGünaydınlar hanımlar
Günaydın abla nasılsın keyfin nasıl
Ne olsun abla yeni işe alışmaya çalışıyorum 2.5"ay oldu iyi kötü idare ediyoruz. Günler ev iş arası gelip geçiyor başka bir şey yapmıyoruz. Sen nasılsın neler yapıyorsunGünaydın befercim iyiyim sağol sen nasılsın nasıl geçiyor günlerin.
Ne olsun abla yeni işe alışmaya çalışıyorum 2.5"ay oldu iyi kötü idare ediyoruz. Günler ev iş arası gelip geçiyor başka bir şey yapmıyoruz. Sen nasılsın neler yapıyorsun
Iyiyim canim buralardayim yine sen nasilsin uzun zamandir karsilasamadikArada bir girip sağlık haberi verelim bari. Ben en azından henüz covid olmadım çok şükür. Tek mutluluk kaynağı sağlığımız. Haricinde hayat telaşı tam gaz devam ediyor. iyi misiniz kuzularNeysesakinim harikamo Zipzip- SUHAN HanimKelesimiGetir
ya senmi geldin.bugün bende geldimmm.doram nasılsın uzun zmanadır yoktunArada bir girip sağlık haberi verelim bari. Ben en azından henüz covid olmadım çok şükür. Tek mutluluk kaynağı sağlığımız. Haricinde hayat telaşı tam gaz devam ediyor. iyi misiniz kuzularNeysesakinim harikamo Zipzip- SUHAN HanimKelesimiGetir
İyidir kuzum ben uzun zamandır bakamadım. Bir slm almak güzelIyiyim canim buralardayim yine sen nasilsin uzun zamandir karsilasamadik
Ya kuzummmmm bugün bı bakayım dedim. Hiç vakit olmuyor kafa kalmadı valla. Sanırım bu pandemi ruhumuzu enerjimizi emcüklediya senmi geldin.bugün bende geldimmm.doram nasılsın uzun zmanadır yoktun
Arada bir girip sağlık haberi verelim bari. Ben en azından henüz covid olmadım çok şükür. Tek mutluluk kaynağı sağlığımız. Haricinde hayat telaşı tam gaz devam ediyor. iyi misiniz kuzularNeysesakinim harikamo Zipzip- SUHAN HanimKelesimiGetir
ya senmi geldin.bugün bende geldimmm.doram nasılsın uzun zmanadır yoktun
toplaşıp geyiğin dibine vursak ya iyice bunaldık dağıldık.enerji toplarız belkiYa kuzummmmm bugün bı bakayım dedim. Hiç vakit olmuyor kafa kalmadı valla. Sanırım bu pandemi ruhumuzu enerjimizi emcükledi
iyidir hanım abla.sen nasılsın.görüşemez olduk.Littecim ben iyiyim sağol sen nasılsın sende yoksun epeydir.
Suhancım sen nasılsın iyimnisin.
iyidir hanım abla.sen nasılsın.görüşemez olduk.
pandemi ,esnek çalışma,yıllık izin derken ben çok giremez oldum.torun napıyor ablaBende iyiyim sağol,çok boş kaldı burasıda kmsecikler kalmadı artık..
pandemi ,esnek çalışma,yıllık izin derken ben çok giremez oldum.torun napıyor abla