2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

geçen gün tahlil verdim.protein kaçağı görüldü.3 gün sonra tekrarladık testleri.kaçak gözükmedi.bir ay sonra tekrar gideceğim tekrarlıcaz tahlilleri.tansiyonumda acayip yüksekti.neyseki şimdi iyi.saraçoğlunun kürünü uyguladım o iki günde.faydası oldumu bilemedi.bir haftadırda devam ediyordum dün kestim.maydonoz suyu baya tansiyonumu düşürdü.

canım şimdi gördüm iyi misin
nasıl kür o maydanoz limon karıştırıp içiyorsun o mu
kendinde rahatsızlık mı hissettin de tahlil verdin
ne kadar gözüktü kaçak?
çok geçmiş olsun.

herkese merhaba
bir daha dönmeyi düşünmüyordum ama sizin gibi dostlarım olduğu için geri döndüm. yemek yarışmasında hakkım yendi sözde aynı şekil diye kabul edilmedi tarifim .çok yoğun bir dönemime denk geldiği için lafta yetiştiremedim.
çok büyük hayal kırıklığı oldu benim için.
hep aynı kişilerle hep aynı sohbetleri yapsın dursunlar bir ay birini diğer ay bir başkasını birinci yapsınlar.
sizlerin samimiyeti dostluğu yeter bana
nasılsınız keyfiniz nasıl
haftaya artık tekrar başlayalım mı bir arada olmaya?
gelen göz kırpsın bir saat verelim sonra vuralım sohbetin dibine
çok seviliyorsunuz bilin istedim
öpüyorum hepinizi

slm hanım abla nasılsın

Günaydın suhancım,iyiyim sağol sen nasılsın evdemisin hala iştemisin.

Çok geçmiş olsun,protein kaçağı ne oluyor,maydonoz kürünü k.validede yapmıştı bir ara.

Günaydınlar befercim,ben iyiyim çok şükür.
Salgından dolayıda çok toplanıp sohbette edemedik zaten.

canım şimdi gördüm iyi misin
nasıl kür o maydanoz limon karıştırıp içiyorsun o mu
kendinde rahatsızlık mı hissettin de tahlil verdin
ne kadar gözüktü kaçak?
çok geçmiş olsun.
+2 gözüktü iki gün sonra yaptırdığımda 0 çıktı.normal sağlık ocağına gittim bikaç soru sormak danışmak için. o arada ara ara tansiyonum yükseliyordu.bilemedim.doktor hadi bir tahlil ver bakalım dedi.senin ara ara vermen lazım dedi.bende baya olmuştu vermeyeli.verdim.yüksek çıkınca hafta sonuna denk geldi uzmana gitmek için .pazartesiyi bekledim regli vs olunca bikaç gün beklemek zorunda kaldım.saraçoğlunun protein kçağı kürü var.sabah aç karnına maydanoz suyu ,akşamda yemekten iki saat sonra dağ kekiği suyu içiyorsun.maydanoz suyu tansiyonumu baya toparladı.tekrar yaptırınca kaçak göükmedi.bikaç gün sonra tekrar gideceğim

anlık bir şeyde olabilir ama kür kısa süreli bu kadar etkili olmaz. idrarda köpürme vs var mıydı ve tahlilden önceki 3 günde et ve protein tüketimin nasıldı.bunlar da çok etkiliyor. ben en sın mayısta gittim +1 idi bitmedi gitmedi. diyete dikkat ediyorum ama artık çok yoruldum ve sıkıldım

bu arada herkesi çok özledim

diyet miyet hak getire yine baya almaya başladım sinir oluyorum kedime.bu ara tansiyon sıkıntılı bende.bende özledim kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…