Canım hoşgeldin nasılsın evet işe başladım eh işte başladık çalışıyoruzninş iyi olurNeysesakinim beferikom yeni işemi başladın kuzum.nasıl.memnunmusun
geldim baby geldim.nasılsın neler yapıyorsunSUHAN CANIIMM NERELERDESİN SEN YAA
iyi sayılır kuzum snden ne haber.Canım hoşgeldin nasılsın evet işe başladım eh işte başladık çalışıyoruzninş iyi olur
HanimKelesimiGetir abla üzgünüm başın sağolsun profilindeki bayram mesajında gördüm anneni kaybetmişsiniz..çok sıkıtı çekti.sizde aynı şekilde.Rabbim gani gani rahmet eylesin.
cennet olsun mekanı ablacım.üstüne düşen herşeyi yapmışsın.Allah kabul etsin inşallah.Çok teşekkürler suhancım sağol,acıları sıkıntıları bitti cenazesinde yıkadım ellerimle elini öpüp helallik aldım.
2 gün önce 40 mevlitü vardı duasını okuttum.
cennet olsun mekanı ablacım.üstüne düşen herşeyi yapmışsın.Allah kabul etsin inşallah.
günaydın
canım napalımnaparsınız gençlik.
bende esnek çalışmaya geçmiştim.o ara bi rapor almıştım.telefondan girişi yapıp yazmayı beceremiyorum.alışkanlık sanırım yılalrdır pcden giriş yapınca.kuzuya kim bakıyor.kim var yanındacanım napalım
uzun bi dönem dönüşümlü çalıştım geçen hafta normal çalışmaya başladım. git gel bişey yaptığımız yok herşey aynı
asıl sen naptın epey bi dönem haber alamadık senden
babasıyla evdeler canım eşimde evden çalışıyor. ben de öyle evdeyken girip bakamıyorum dediğin gibi alışkanlıkbende esnek çalışmaya geçmiştim.o ara bi rapor almıştım.telefondan girişi yapıp yazmayı beceremiyorum.alışkanlık sanırım yılalrdır pcden giriş yapınca.kuzuya kim bakıyor.kim var yanında
beferiko nerelerdebabasıyla evdeler canım eşimde evden çalışıyor. ben de öyle evdeyken girip bakamıyorum dediğin gibi alışkanlık
o işteyken rahat giremiyormuş canım. dağıldık sankimbeferiko nerelerde