2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

merhaba tatlım benim
sanki içime doğdu bir bakayım dedim sen yazmışsın.

çok şükür iyiyim aynen daha hasta olmadık iş yerinde her gün biri oluyor çok yakın arkadaşım oldu ama daha uğramadı bana.

beni işe başladım 4 ay oldu kırık düzen idare ediyoruz.
arada amesia ile konuşuyoruz öyle
sen nasılsın neler yapıyorsun

HanimKelesimiGetir hanım ablacım işte dediğim gibi hayat telaşı gün yetmiyor. Sağlığımıza şükredip düzenin çarkında un ufak oluyoruz

SUHAN gün belirleyelim denk gelemiyoruz, toplanalım valla çok özledim.

Neysesakinim kuzum Allah kolaylık versin iş ortamı insanı geriyor ama maksimum dikkatle devam ediyoruz.

Bana artık küfredeceksiniz hem mızlıyorsun hem herbokologluk yapıyorsun die ama yeniden ünv. Sınavına girip güzel Sanatlar fakültesi kazandım. Şimdi birde bu var bakalım hangisine yeteceğim

Gnaydınlar hepimiz öyleyiz artık bir telaş içinde yaşayıp gidiyoruz.
Çok sevindim sınavı kazandığına herşey gönlünce olsun canım benim,sevdiğin şeyleri yapmak dahada güzel olur.

tatlım çok iyi yapmışsın senin yeteneğin var kesinlikle bunu geliştirip ilerletmen lazım.
ne üzerine uzmanlaşacaksın tatlım

buralardayım ben.cuma bulaşalımmı

len sen naptın.hayırlı olsun .bi ara bahsetmiştin.özel yetenek sınavına falan girecektin.heyyyyttt be yürüüüü.hacıt özledim be

Aynen daha dün doğmuş gibi geliyor.
Ben genelde yemek topiğindeyim gelsene sende oraya gırgır şamata gidiyor sürekli.
yemek topiğiyle çok aram yok abla ya dicektimki mapısa düşmüşsün.Allah kurtarsın kaç gün yedin acaba.cigara fanila temiz çarşaf gönderem ben sana

babysii

ahh tatlım bir koşuşturmaca bir stres sorma diğer iş yerim yayla imiş valla burada daha yeni yeni düzeni oturttum ama kafam rahat değil şimdilik idare ediyorum.sen nasılsın çocuklar nasıl
iyiyiz kuzum biz.ciddimisin.yorucumu.kişilermi sıkıntılı.hayırdır

iyiyiz kuzum biz.ciddimisin.yorucumu.kişilermi sıkıntılı.hayırdır
sevdiğim iş esasında ama patronlar zor insanlar çalışma arkadaşlarım iyi biri hariç
patronların mizacı sert . gelen 3 ay çalışıp bırakıp gitmiş kaçmış benim 4 ay oldu işsizlik var sürekli bakıyorum ilanlara bu işi evde 100 günde buldum başladım. ama şartları eski işyerime göre iyi şimdilik idare edeceğim. çünkü bu virüs hiçte iyi gelmiyor ekonomiye
.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…