- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.295
ya harikoyu bende çok merak ediyorum.naptı netti.eşiyle sorunlar ne aşamada@harikamo naptın kuzucum durumlar nasıl sende
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya harikoyu bende çok merak ediyorum.naptı netti.eşiyle sorunlar ne aşamada@harikamo naptın kuzucum durumlar nasıl sende
ya zaman nasıl geçiyor..sen buralardasın galiba hangi topiklere takılıyorsunKimseler yok artık burada,hep koşturmaca halleri işte.
Torun büyüdü 26 aylık oldu,bayramda bizdelerdi kocaman ve yaramaz bir kız oldu arrtık hiç durmuyor sürekli ayakta.
ya zaman nasıl geçiyor..sen buralardasın galiba hangi topiklere takılıyorsun
merhaba tatlım benimArada bir girip sağlık haberi verelim bari. Ben en azından henüz covid olmadım çok şükür. Tek mutluluk kaynağı sağlığımız. Haricinde hayat telaşı tam gaz devam ediyor. iyi misiniz kuzular Neysesakinim @harikamo @Zipzip- SUHAN HanimKelesimiGetir
HanimKelesimiGetir hanım ablacım işte dediğim gibi hayat telaşı gün yetmiyor. Sağlığımıza şükredip düzenin çarkında un ufak oluyoruz
SUHAN gün belirleyelim denk gelemiyoruz, toplanalım valla çok özledim.
Neysesakinim kuzum Allah kolaylık versin iş ortamı insanı geriyor ama maksimum dikkatle devam ediyoruz.
Bana artık küfredeceksiniz hem mızlıyorsun hem herbokologluk yapıyorsun die ama yeniden ünv. Sınavına girip güzel Sanatlar fakültesi kazandım. Şimdi birde bu var bakalım hangisine yeteceğim
HanimKelesimiGetir hanım ablacım işte dediğim gibi hayat telaşı gün yetmiyor. Sağlığımıza şükredip düzenin çarkında un ufak oluyoruz
Neysesakinim kuzum Allah kolaylık versin iş ortamı insanı geriyor ama maksimum dikkatle devam ediyoruz.
Bana artık küfredeceksiniz hem mızlıyorsun hem herbokologluk yapıyorsun die ama yeniden ünv. Sınavına girip güzel Sanatlar fakültesi kazandım. Şimdi birde bu var bakalım hangisine yeteceğim
buralardayım ben.cuma bulaşalımmıHanimKelesimiGetir hanım ablacım işte dediğim gibi hayat telaşı gün yetmiyor. Sağlığımıza şükredip düzenin çarkında un ufak oluyoruz
yemek topiğiyle çok aram yok abla ya dicektimki mapısa düşmüşsün.Allah kurtarsın kaç gün yedin acaba.cigara fanila temiz çarşaf gönderem ben sanaAynen daha dün doğmuş gibi geliyor.
Ben genelde yemek topiğindeyim gelsene sende oraya gırgır şamata gidiyor sürekli.
babysiimerhaba tatlım benim
sanki içime doğdu bir bakayım dedim sen yazmışsın.
çok şükür iyiyim aynen daha hasta olmadık iş yerinde her gün biri oluyor çok yakın arkadaşım oldu ama daha uğramadı bana.
beni işe başladım 4 ay oldu kırık düzen idare ediyoruz.
arada amesia ile konuşuyoruz öyle
sen nasılsın neler yapıyorsun
selamlar bluem nasılsın görüşmeyeli yemek topiğinin gülüGünaydın canlar❤yine aklıma esti uzun aradan sonra yazayım dedim☺
tatlımmmm nasılsın keyfin nasıl çok özledim çokbabysii
iyi diyelim iyi olalım beferim.sen nasılsıntatlımmmm nasılsın keyfin nasıl çok özledim çok
ahh tatlım bir koşuşturmaca bir stres sorma diğer iş yerim yayla imiş valla burada daha yeni yeni düzeni oturttum ama kafam rahat değil şimdilik idare ediyorum.sen nasılsın çocuklar nasıliyi diyelim iyi olalım beferim.sen nasılsın
İyiyim kuzucum bildigin gibi hep ordayımsen nasılsın bakimselamlar bluem nasılsın görüşmeyeli yemek topiğinin gülü
iyiyiz kuzum biz.ciddimisin.yorucumu.kişilermi sıkıntılı.hayırdırahh tatlım bir koşuşturmaca bir stres sorma diğer iş yerim yayla imiş valla burada daha yeni yeni düzeni oturttum ama kafam rahat değil şimdilik idare ediyorum.sen nasılsın çocuklar nasıl
bende iyi ya hayat telaşı başka bişey yok hep aynıİyiyim kuzucum bildigin gibi hep ordayım☺sen nasılsın bakim
sevdiğim iş esasında ama patronlar zor insanlar çalışma arkadaşlarım iyi biri hariçiyiyiz kuzum biz.ciddimisin.yorucumu.kişilermi sıkıntılı.hayırdır