2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

Ne olsun canım dün ile yeni bir işe başladım alışmaya çalışıyorum çok şükür iyiyim canım sen nasılsın keyifler nasıl

HanimKelesimiGetir ablacığım ben de durumlar syabil, adliyelerin açılmasını bekliyorum.. nasip olursa önce şiddetli sonra sessizce bitirmek niyetim.. tüm haklarımı talep etcem önce baktım hır gür çıkarıyor ondan sonra başımın gözümün sadakası olsun deyip çekileceğim.. sırf an olsun derdim onun canını acıtmak.. onun maneviyatla işi yok ama maddiyat deyince aklı çıkıyo.. ben de maddi anlamda vurayım kısa bir süre de olsa diyorum bakalım.. çünkü çok fena kandırıldım ve rezil oldum ablam yaa ( yanın kalsın istemiyorum ://

@beferim hayırlı olsun ne güzel hadi gözünaydın.. daim ve huzurlu olsun :*
yukarıda bahsi geçen düşünce durumlardan dışında sonsuz şükürler olsun Rabbim'e..

İYİ ol tatlım hep giremiyorum çok yorgun geliyorum alışmam zaman alacak
Hakkınızda hayırlısı olsun

Canımcım hakkında hayırlısı olsun artık,inşallah bu durumu en iyi şartlarda atlatırsın.
Onunda hakkında ne gerekyorsa kat be kat yaşasın artık.

Teşekkür ederim
Evet abla zaman alacak extra vitamin alıyorum daha iyi oluyor o zaman

Yeni bir iş tabi,mutlaka zaman alacaktır alışmak için.

Gnaydınlar hanımlar,şimdiden bayramınız kutlu olsun,daha nice mutlu bayramlara hep berabercene inşallah.
Beyler evde fırsat bulamıyorum gelmeye işe gitti erken gelecek bugün.
Kendinize iyi bakın çok öpüyorum sizleri.

herkese selam olsun

HanimKelesimiGetir ablacığım senin de dediğin gibi baya sessiz kalmış..
herkesler toplansın.. hayat bile normale döndü.. biz de bool sıhbetli günlerimize dönelim mi artık ?

en suhan ne yaptı yaa ? korona ile yok oldu gitti.. umarım iyisindir SUHAN

Neysesakinim sen nasılsın ? yeni işin alıştın mı ?

amesia sen de yok oldun.. iyi misin ?
ne var ne yok ?

ben de durumlar aynı değişik hiç bir şey yok..
dün temizlik vardı evde valla meccaalım yok :// :)

Çok sessiz kaldı buralar toplanırız gene fırsat olmuyor artık.
Dün annemin 40. günüydü komşularım geldi yasin okuyup duasını yaptık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…