- 30 Aralık 2013
- 10.762
- 11.404
- 37
Ne olsun canım dün ile yeni bir işe başladım alışmaya çalışıyorum çok şükür iyiyim canım sen nasılsın keyifler nasılgünaydınlar olsun kızlar, işe geldim.. normale dönünce inşaallah kolay adapte olabilirim...
SUHAN nerede hep evde galiba artık.. kurum çalışanlarının geneli evde.. asıl onlara güzel oldu bence...
biz özellerde çalışanlar, bir gel... gelme... arada gel .... hop yasak kal evde.. aman bulandık valla...
Ne olsun canım dün ile yeni bir işe başladım alışmaya çalışıyorum çok şükür iyiyim canım sen nasılsın keyifler nasıl
İYİ ol tatlım hep giremiyorum çok yorgun geliyorum alışmam zaman alacakHanimKelesimiGetir ablacığım ben de durumlar syabil, adliyelerin açılmasını bekliyorum.. nasip olursa önce şiddetli sonra sessizce bitirmek niyetim.. tüm haklarımı talep etcem önce baktım hır gür çıkarıyor ondan sonra başımın gözümün sadakası olsun deyip çekileceğim.. sırf an olsun derdim onun canını acıtmak.. onun maneviyatla işi yok ama maddiyat deyince aklı çıkıyo.. ben de maddi anlamda vurayım kısa bir süre de olsa diyorum bakalım.. çünkü çok fena kandırıldım ve rezil oldum ablam yaa ( yanın kalsın istemiyorum ://
@beferim hayırlı olsun ne güzel hadi gözünaydın.. daim ve huzurlu olsun :*
yukarıda bahsi geçen düşünce durumlardan dışında sonsuz şükürler olsun Rabbim'e..
Teşekkür ederimHayırlı olsun yeni işin,alışmak mutlaka zaman alacaktır.
HanimKelesimiGetir ablacığım ben de durumlar syabil, adliyelerin açılmasını bekliyorum.. nasip olursa önce şiddetli sonra sessizce bitirmek niyetim.. tüm haklarımı talep etcem önce baktım hır gür çıkarıyor ondan sonra başımın gözümün sadakası olsun deyip çekileceğim.. sırf an olsun derdim onun canını acıtmak.. onun maneviyatla işi yok ama maddiyat deyince aklı çıkıyo.. ben de maddi anlamda vurayım kısa bir süre de olsa diyorum bakalım.. çünkü çok fena kandırıldım ve rezil oldum ablam yaa ( yanın kalsın istemiyorum ://
@beferim hayırlı olsun ne güzel hadi gözünaydın.. daim ve huzurlu olsun :*
yukarıda bahsi geçen düşünce durumlardan dışında sonsuz şükürler olsun Rabbim'e..
Teşekkür ederim
Evet abla zaman alacak extra vitamin alıyorum daha iyi oluyor o zaman
Merhaba abla nasılsın keyfin nasılGünaydınlar hanımlar.
Merhaba abla nasılsın keyfin nasıl
bayanlaar nasılsınız bayadır görüşemedik kim var kim yok
herkese selam olsun
HanimKelesimiGetir ablacığım senin de dediğin gibi baya sessiz kalmış..
herkesler toplansın.. hayat bile normale döndü.. biz de bool sıhbetli günlerimize dönelim mi artık ?
en suhan ne yaptı yaa ? korona ile yok oldu gitti.. umarım iyisindirSUHAN
Neysesakinim sen nasılsın ? yeni işin alıştın mı ?
amesia sen de yok oldun.. iyi misin ?
ne var ne yok ?
ben de durumlar aynı değişik hiç bir şey yok..
dün temizlik vardı evde valla meccaalım yok :// :)
fıstık çikeletammmmbayanlaar nasılsınız bayadır görüşemedik kim var kim yok