- 20 Mart 2008
- 140.600
- 210.759
- 60
Günaydın abla nasılsınGünaydınlar hanımlar
Günaydın abla nasılsın
Aynı bizdede durum öyle abla değişiklik yok benim eşimde geç gidip erken geliyor ve yasak zamanı evde patlıyor.Günaydın berfercim,iyiyim sğol sen nasılsın evde takılmaca işte eşimde bu aralar hep evde oluyor fırsat bulup gelemiyorum bende.
Aynı bizdede durum öyle abla değişiklik yok benim eşimde geç gidip erken geliyor ve yasak zamanı evde patlıyor.
Ya ben çok mutluyum evde olmaktan hiç rahatsız etmiyor beni millet patlıyor çatlıyor bende mi sorun var yoksa millettemi çözemedim
Tamam o kısımdan da baktım ocak ayında ayrıldım işten onun öncesinde 10yıl çalıştım benim de sıkılmam lazım normal şartlardaBende genelde evde olduğum için o sıkıntılı dönem beni vurmuyor hiç.
Tamam o kısımdan da baktım ocak ayında ayrıldım işten onun öncesinde 10yıl çalıştım benim de sıkılmam lazım normal şartlarda
Valla olabilir abla iyiki de öyle böyle bir durumda depresyon hiç çekemem en iyisi bu o zamanİş hayatında olanlar genelde ev ortamını özlerler ya sendeki tam bbu durum işte.
Valla olabilir abla iyiki de öyle böyle bir durumda depresyon hiç çekemem en iyisi bu o zaman
Senin torun nasıl büyüyor mu
Ayy Canım çok zor bir dönem çocuklar için havada güzel her gün bahçeye çıkarsalar çok iyi olur kardeşim de hamile 40günü geçti galiba oda evdeBide depresyon olsa napacaz bu durumda,artık iyicene kafayı yeriz herhalde.
Büyüdü artık 22 aylık olacak mayısta,oda evde bunaldı bahçeye çıkarıyorlar onuda ağlayarak eve geliyormuş kafayı duvara vuruyormuş sonra:))
Ayy Canım çok zor bir dönem çocuklar için havada güzel her gün bahçeye çıkarsalar çok iyi olur kardeşim de hamile 40günü geçti galiba oda evde
Abla başın sağ olsun acını en derinden paylaşıyorum bu dönemde çok zor zamanlar geçirdiniz hiç kolay olmadı nurlar içinde uyusun seni çok seviyoruzÇocuklar için zor elbette yasaklar bitsede gene önlem almak lazım yinede.
Kardeşinde inşallah sağlıklı bir hamileik geçirir .
Abla başın sağ olsun acını en derinden paylaşıyorum bu dönemde çok zor zamanlar geçirdiniz hiç kolay olmadı nurlar içinde uyusun seni çok seviyoruz
Ahh ablacım ya ne iyi etmişsin nurlar içinde uyusun..Çok sağol befercim amin inşallah evet zor zamanlardı ızdırabı çoktu hayata küs gibiydi sanki.Yıkadım sevdim elini öpüp hakkını helal et dedim..
günaydın canımGünaydın herkese hayırlı haftalar olsun
Ahh ablacım ya ne iyi etmişsin nurlar içinde uyusun..
HanimKelesimiGetir ablacım başın sağolsun Allah rahmet eylesin. ağrıları sıkıntıları son buldu inşallah. sen de güzel uğurlamışsın. abin de sen de elinizden geleni yaptınız Allah sizden de razı olsun