2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

Günaydın berfercim,iyiyim sğol sen nasılsın evde takılmaca işte eşimde bu aralar hep evde oluyor fırsat bulup gelemiyorum bende.
Aynı bizdede durum öyle abla değişiklik yok benim eşimde geç gidip erken geliyor ve yasak zamanı evde patlıyor.
Ya ben çok mutluyum evde olmaktan hiç rahatsız etmiyor beni millet patlıyor çatlıyor bende mi sorun var yoksa millettemi çözemedim

Bende genelde evde olduğum için o sıkıntılı dönem beni vurmuyor hiç.

Valla olabilir abla iyiki de öyle böyle bir durumda depresyon hiç çekemem en iyisi bu o zaman
Senin torun nasıl büyüyor mu

Bide depresyon olsa napacaz bu durumda,artık iyicene kafayı yeriz herhalde.
Büyüdü artık 22 aylık olacak mayısta,oda evde bunaldı bahçeye çıkarıyorlar onuda ağlayarak eve geliyormuş kafayı duvara vuruyormuş sonra:))

Ayy Canım çok zor bir dönem çocuklar için havada güzel her gün bahçeye çıkarsalar çok iyi olur kardeşim de hamile 40günü geçti galiba oda evde

selam kızlar,
özlenen çok kızlar..
nasılsınız?
ablacığım sen nasılsın ?
hepiniz özlendiniz..
biz de çalışma sistemi değişince ben de çok sık gelemez oldum buralara...

beferim sana katılıyorum bir gram olsun evde sıkılmıyorum.. yapacak o kadar çok şey oluyor ki.. harika bir şey.. biz çalışan olduğumuz için ben de öyle olduğunu sanıyorum, yani bu yüzden ev bize keyifli geliyor..
bu arada hepimizin ramazan ayı da mübarek olsun..
sıkıldığım tek bir şey var sevdiklerimi yakınen görememek kucaklaşamamak yan yana olsak bile bir sarılmak istiyorum..

onun dışında stabil bir hayat içindeyiz.. bugünümüze sonsuz şükür..
tez evvelden şu virüs def olup gider inşaallah

selam olsun herkese :)

Çocuklar için zor elbette yasaklar bitsede gene önlem almak lazım yinede.
Kardeşinde inşallah sağlıklı bir hamileik geçirir .
Abla başın sağ olsun acını en derinden paylaşıyorum bu dönemde çok zor zamanlar geçirdiniz hiç kolay olmadı nurlar içinde uyusun seni çok seviyoruz

Abla başın sağ olsun acını en derinden paylaşıyorum bu dönemde çok zor zamanlar geçirdiniz hiç kolay olmadı nurlar içinde uyusun seni çok seviyoruz

Çok sağol befercim amin inşallah evet zor zamanlardı ızdırabı çoktu hayata küs gibiydi sanki.Yıkadım sevdim elini öpüp hakkını helal et dedim..

Ahh ablacım ya ne iyi etmişsin nurlar içinde uyusun..

Amin inşallah,helallik almak yüreğimi hafifletiyor hiç değilse.

Çok sağol,çok sıkıntısı vardı son dönemde iyi değildi işte.
Elimizden geldiği kadarıyla herşeyi yapmaya gayret ettik bizlerde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…