2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

Daha iyi misin abla döndün mü eve

Daha iyiyim befercim sağol,pazartesigeldik eve cenaze işlerinde 5 gün süre veriyorlar,biz 6.gün döndük .
Süreyi geçirmişiz aslında,yinede yardımcı oldular bide yasak 1 gün uzamıştıya.
Pazartesi eve gelince eşyaları açınca çok kötü oldum,kendimi o kadar sıkmışım ki eve gelince maalesef.

Daha iyiyim befercim sağol,pazartesigeldik eve cenaze işlerinde 5 gün süre veriyorlar,biz 6.gün döndük .
Süreyi geçirmişiz aslında,yinede yardımcı oldular bide yasak 1 gün uzamıştıya.
Pazartesi eve gelince eşyaları açınca çok kötü oldum,kendimi o kadar sıkmışım ki eve gelince maalesef.
Ahh ablacım ben ağlamadan yanayım içimize atınca daha kötü oluyorum
Bende kötüyüm bugünlerde iki gündür uyku yok babamı kaybedeli 10yıl oldu tam.
Evde olmanında etkisi var galiba geçmedi o ruh hali üzerimden

Ahh ablacım ben ağlamadan yanayım içimize atınca daha kötü oluyorum
Bende kötüyüm bugünlerde iki gündür uyku yok babamı kaybedeli 10yıl oldu tam.
Evde olmanında etkisi var galiba geçmedi o ruh hali üzerimden

Eşyalarını toparlarken anlamıyorsun herhalde işe verdim kendimi,ama eve gelince tokat gibi çarptı yüzüme.
Allah rahmet eylesin babacığınada,beni babamda 6 sene oldu kaybedeli.
Geçecek bu acılarımız ama içimizde her daim olacak.

Eşyalarını toparlarken anlamıyorsun herhalde işe verdim kendimi,ama eve gelince tokat gibi çarptı yüzüme.
Allah rahmet eylesin babacığınada,beni babamda 6 sene oldu kaybedeli.
Geçecek bu acılarımız ama içimizde her daim olacak.
Zaman geçtikçe dahada iyi anlıyorsun kaybın acısını ne diyelim Allah rahmet eylesin

nasıl yaaa HanimKelesimiGetir HanimKelesimiGetir ahhh ahhh :KK43:(
nasıl üzüldüm nasıl şaşkınlık içindeyim.. her ölüm hbri beni derinden yıkıyor.. benim de babacağızımı kaybettikten sonra çok daha beter bir hal aldı duygularım :KK43:(((
nasıl oldu, hastanedeyken mi ? ah ablaamm.. hiç denk gelmedim okumadım.. inan şimdi okuyorum.. ve içim parçalandı..
Allah sabır versin ablacığım :KK43:( sözün bittiği yer dedikleri burası işte :KK43:(Allah ımmmm anacağızına rahmet etsin ve bizim de babalarımıza @beferimmm gani gani rahmet eylesin :KK43:((
bi de kulağımda ahmet kaya şarkıları off yaaa offf :KK43::KK43::KK43::hasta::hasta::hasta::hasta:

nasıl yaaa HanimKelesimiGetir HanimKelesimiGetir ahhh ahhh :KK43:(
nasıl üzüldüm nasıl şaşkınlık içindeyim.. her ölüm hbri beni derinden yıkıyor.. benim de babacağızımı kaybettikten sonra çok daha beter bir hal aldı duygularım :KK43:(((
nasıl oldu, hastanedeyken mi ? ah ablaamm.. hiç denk gelmedim okumadım.. inan şimdi okuyorum.. ve içim parçalandı..
Allah sabır versin ablacığım :KK43:( sözün bittiği yer dedikleri burası işte :KK43:(Allah ımmmm anacağızına rahmet etsin ve bizim de babalarımıza @beferimmm gani gani rahmet eylesin :KK43:((
bi de kulağımda ahmet kaya şarkıları off yaaa offf :KK43::KK43::KK43::hasta::hasta::hasta::hasta:

Evdeydi zaten 1 aydır,sıkıntıları vardı yatak yarası olmuştu bide.
Geçen çarşamba akşamı vefat etti,gece geldik oraya öğlende defnettik.
Son zamanlarda hiçiyi değildi,amin inşalllah zor kaç gün kendimi sıktım eve dönünce daha fena oldum.
Dün 1 hafta oldu yasin okudum dua ettim .

Başınız sağ olsun Rabbim mekanıni cennet eylesin

Çok teşekkürler sağolun.

günaydınlar olsun kızlar, işe geldim.. normale dönünce inşaallah kolay adapte olabilirim...
SUHAN SUHAN nerede hep evde galiba artık.. kurum çalışanlarının geneli evde.. asıl onlara güzel oldu bence...
biz özellerde çalışanlar, bir gel... gelme... arada gel .... hop yasak kal evde.. aman bulandık valla...

Günaydın abla hayırlı haftalar

Günaydınlar befercim sanada güzel haftalar olsun.

günaydınlar olsun kızlar, işe geldim.. normale dönünce inşaallah kolay adapte olabilirim...
SUHAN SUHAN nerede hep evde galiba artık.. kurum çalışanlarının geneli evde.. asıl onlara güzel oldu bence...
biz özellerde çalışanlar, bir gel... gelme... arada gel .... hop yasak kal evde.. aman bulandık valla...

Gümaydın harikocum durumlar nasıl sende.

X