şşşş noluyo öyle özeller falanbukadar olur aynı saniyeler aynı cümleler özele gel
aynı mesajı özelden yazdım befere yeni kitap çıkmış diye.sayfaya döndüm aynı şeyi oda yazmışşşşş noluyo öyle özeller falan
1,5ta uyandım. 5,5 kadar gözüme uyku girmedi sonra dalmışımdün akşm misafirler 1,5 ta gittiler.uykusuzum
aynı mesajı özelden yazdım befere yeni kitap çıkmış diye.sayfaya döndüm aynı şeyi oda yazmış
inş canım bende öyle düşünüyorum.kuzum beferim hakkında hayırlısı
planların çok güzel biraz kendini dinle bakalım kendine vakit ayır daha mutlu olacağını düşünüyorum nedense
ben de bu adamı sevemedim ya. bazı saçma fikirleri aile çocuk üzerinebide adem güneşin bırak ve rahatla kitabı var onuda alıcam galiba.yalıtım süreci vs.daha önce araştıran oldumu hatunlar
kıs-kan-dımkıskanmayalım lütfen
canım onun bikaç kitabını almıştım oğlum bebekkenbide adem güneşin bırak ve rahatla kitabı var onuda alıcam galiba.yalıtım süreci vs.daha önce araştıran oldumu hatunlar
ooyyyy minnoşuumm yumuşadım pamık gibi oldumyapma kuzucan senin yerin ayrı
hadi hayırlı haberlerle gel yavruamir çağırıyor beni.hadi bakalım ne dücek bahalım
güzel haberler ile gel hayatımamir çağırıyor beni.hadi bakalım ne dücek bahalım
merhaba herkese yine sıkıntılarım var iş yerinde sabah büyük bir tartışma yaşandı.çıkışım konuşuldu.bende okeyledim. sorun çözülmüyor bu iş yerinde hep erteleniyor. artık çok sıkıldım enerjim sıfıra düştü.4.5 sene oldu çalışırken motivasyon filan koymuyorlar.
en iyisi ayrılmak çok daha rahat ederim
valide sultan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?