bir istanbul bir ankara yapasım var bakalım inş sonuçlanırda gezerimgünaydınlar olsun..
beferim sen çık buraya gel accayip mutive ederim ben.. onca şeyle sınanıyorum ben de yıkılmadım ayaktayım hesabı dolanıyorum bir gör benden mutlusu yok
suhan anam sen bari iyilerle dön de bize de morallar olsun
ben de uyuyamadım gece.. sanırım en son gördüğümde saat 2,5 du.. sonrası sızdım galiba..
bir uyandım saat 9
müsürüm arıyor bakmadım..
arabaya bindim aradım tlfnu evde unutmuşum yoksam erkenlerden geldim geri dönüp telefonumu aldım gelmek üzereyim dedim.. aman hızlı gelme, kaza yaparsın şimdi tmm sorun yok didi.. oh yaa didim ben de
kimseler uyuyamamış dün.. kimi sorduysam uyuyamadım diyor.. hayır olsun ://
gel beferim gel bir buluşma gerçekleştirelim
neden çağırmış hava değil mi?bi nane yok
kolay gelsiniş vardı onu sormaya.arkadaş yok imzası lazımdı vs işte aman neyse.yoğunum yine görüşürüz
bende işleri toparladım gibi takılıyorumben pc de takılıyorum amesia
ALEYKÜM SELAM ABLA :)Selamın hellolar hanımlar
ALEYKÜM SELAM ABLA :)
tekrar konuştuk emin misin filan dedi evet dedim. çıkış için haber edecekcanlar naptınız
tekrar konuştuk emin misin filan dedi evet dedim. çıkış için haber edecek
çok hafifledim tüy gibi oldum sanki
AY NOLSUN AKŞAMA NE PİŞİREYİM DÜŞÜNCESİNDEYİM ÖNDEN HAZIRLIĞIM YOK EVDE DE SEBZE FALAN YOK ÖNERİN VAR MI HANIM ABLANe habersin nasılsın:))
AY NOLSUN AKŞAMA NE PİŞİREYİM DÜŞÜNCESİNDEYİM ÖNDEN HAZIRLIĞIM YOK EVDE DE SEBZE FALAN YOK ÖNERİN VAR MI HANIM ABLA
AYY CANIM BÖYLE HİSSETMEN GÜZEL AMA AKLINDA Bİ ACABA KALMAZ EN AZINDANtekrar konuştuk emin misin filan dedi evet dedim. çıkış için haber edecek
çok hafifledim tüy gibi oldum sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?