• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

günaydınlar olsun..
beferim sen çık buraya gel accayip mutive ederim ben.. onca şeyle sınanıyorum ben de yıkılmadım ayaktayım hesabı dolanıyorum bir gör benden mutlusu yok :D

suhan anam sen bari iyilerle dön de bize de morallar olsun

ben de uyuyamadım gece.. sanırım en son gördüğümde saat 2,5 du.. sonrası sızdım galiba..
bir uyandım saat 9
müsürüm arıyor bakmadım..
arabaya bindim aradım tlfnu evde unutmuşum yoksam erkenlerden geldim geri dönüp telefonumu aldım gelmek üzereyim dedim.. aman hızlı gelme, kaza yaparsın şimdi tmm sorun yok didi.. oh yaa didim ben de :D

günaydınlar olsun..
beferim sen çık buraya gel accayip mutive ederim ben.. onca şeyle sınanıyorum ben de yıkılmadım ayaktayım hesabı dolanıyorum bir gör benden mutlusu yok :KK70:

suhan anam sen bari iyilerle dön de bize de morallar olsun

ben de uyuyamadım gece.. sanırım en son gördüğümde saat 2,5 du.. sonrası sızdım galiba..
bir uyandım saat 9
müsürüm arıyor bakmadım..
arabaya bindim aradım tlfnu evde unutmuşum yoksam erkenlerden geldim geri dönüp telefonumu aldım gelmek üzereyim dedim.. aman hızlı gelme, kaza yaparsın şimdi tmm sorun yok didi.. oh yaa didim ben de :KK70:
bir istanbul bir ankara yapasım var bakalım inş sonuçlanırda gezerim :KK68:
dün gece benide bastılar uyuyamadım

kimseler uyuyamamış dün.. kimi sorduysam uyuyamadım diyor.. hayır olsun ://
gel beferim gel bir buluşma gerçekleştirelim :KK36:

iş vardı onu sormaya.arkadaş yok imzası lazımdı vs işte aman neyse.yoğunum yine görüşürüz

Back