2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

merhaba herkese yine sıkıntılarım var iş yerinde sabah büyük bir tartışma yaşandı.çıkışım konuşuldu.bende okeyledim. sorun çözülmüyor bu iş yerinde hep erteleniyor. artık çok sıkıldım enerjim sıfıra düştü.4.5 sene oldu çalışırken motivasyon filan koymuyorlar.
en iyisi ayrılmak çok daha rahat ederim

başka yerde olsam bu kadar emek versem karışılığı çoktan almıştım. ama burası öyle biyer sandım yok yaşım 32-33 oldu bir ilerleme yok. akşamda şirketin yemeği sözde yılbaşı yemeği ama gitmeyeceğim tüm gün zor sabrettim. akşamda çekemem onları.

kuzuuummm canım belki daha iyi olur ayrılman dışardan konuşmak bilmiyorum ne kadar doğru ama içinden geldiği gibi davran sen baya sabrettin

oy beferim
ben de 5 yıldır çekiyorum
iş yeri sıkıntısı korkunç
ALLAH senin için ne hayırlısı ise onu nasip etsin
üzüldüm valla yaa

kuzuuummm canım belki daha iyi olur ayrılman dışardan konuşmak bilmiyorum ne kadar doğru ama içinden geldiği gibi davran sen baya sabrettin
benim dünkü bugünkü sorunum değil girdiğim günden beri sorun her daim sorun.
aşağı indim değişmez kafa biliyorum. zihniyet farklı sözde kurumsal yer kurumsallığın k sı yok
bir maaş zamanında yatar bir brüt üzerinden yatar

ah işte mevzu o ya iş bileni atarlar iş bilmeyen afedersin ama nerede yalaka k..ı başı oynayan fingir fingir etrafta dolanmaktan dedikodudan odalarda kulisler yapmaktan başka işleri olmayanlar maalesef senden üstte olur sen de azminle bilginle çalışmak için çırpınırken onlar gibi olamadığın için ekart edilir sonra da yok edilirsin..
bilmiyorum ama düzen böyle.

bu dünya onlara da kalmaz.elbet çıkar bir yerden benim ahımı çok aldılar.
bu sefer kırıldı.
onlar beni çıkarmazsa ben çıkarım dava ederim
hep derim ya
iyi ki hak var Allah var, O nun sabrı biz kulların gibi değil.. doğru yerde öyle bir tecelli ettiriyor ki..

ne yazıkkı anlattığın gibi

kim var kahvaltıya . kv sende mi hala.
küçük kreşe başlamadı mı.
büyük oğlan başladı kreşe.yarım gün gidiyordu.bir hafta araları oldu şimdi tüm güne verdim.tüm gün gidiyor.küçüğüde yaz sonu vereceğim allah nasip ederse

noldu kuzu hayırdır yaa.neyin tartışması

valla harika özetlemişsin harikom

ık ya mail atmış müdür bey.çıkış işlemini başlatmış.bende destekledim.
dün şirket yemeği yapıldı(yılbaşında her sene geleneksel saçma sapan yemek) gitmedim.çok sasırdılar. eve gittim çok rahat ettim . azıcık aşım ağırısız başım nasıl mutlu oldum ya kendi içimde.
diğer beni sevmeyen müdür sever oldu gitme diyor.
yok dedim artık sanslar tükendi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…