- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.288
- 798
niye bukadar üzerine geldiler anlamadımkisaçma sapan bir dava işim olmayan bir işi daha üzerime yıkmaya çalıştılar.tepki gösterincede sıkıntı oldu. olsun artık ne olacak ise tatlım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
niye bukadar üzerine geldiler anlamadımkisaçma sapan bir dava işim olmayan bir işi daha üzerime yıkmaya çalıştılar.tepki gösterincede sıkıntı oldu. olsun artık ne olacak ise tatlım
kv ile aranız nasıl . yemekleri hala yapmıyor mu. tek çocuk ile kalıyor evde demibüyük oğlan başladı kreşe.yarım gün gidiyordu.bir hafta araları oldu şimdi tüm güne verdim.tüm gün gidiyor.küçüğüde yaz sonu vereceğim allah nasip ederse
daha güzel olacak emin ol . aynı şeyleri yaşadım 2 ay önce.ık ya mail atmış müdür bey.çıkış işlemini başlatmış.bende destekledim.
dün şirket yemeği yapıldı(yılbaşında her sene geleneksel saçma sapan yemek) gitmedim.çok sasırdılar. eve gittim çok rahat ettim . azıcık aşım ağırısız başım nasıl mutlu oldum ya kendi içimde.
diğer beni sevmeyen müdür sever oldu gitme diyor.
yok dedim artık sanslar tükendi.
hayırlısı olsun kuzucum ya.bilemedim ki.azcık evinin tadını çıkar bakalım.yeni yerlere bakarsın belki.ık ya mail atmış müdür bey.çıkış işlemini başlatmış.bende destekledim.
dün şirket yemeği yapıldı(yılbaşında her sene geleneksel saçma sapan yemek) gitmedim.çok sasırdılar. eve gittim çok rahat ettim . azıcık aşım ağırısız başım nasıl mutlu oldum ya kendi içimde.
diğer beni sevmeyen müdür sever oldu gitme diyor.
yok dedim artık sanslar tükendi.
son damla derler ya öyle oldu. yoksa tolere edilir bir durum idi.niye bukadar üzerine geldiler anlamadımki
değil mi yorulur insan mental olarak tükeniyor.daha güzel olacak emin ol . aynı şeyleri yaşadım 2 ay önce.
sonra sever ve ilgilenir oldular . ama şans tükenmişti. şimdi başka bir yerdeyim .
yaklaşık bir yıldır baya yol kat ettik.sürekli bizde değil.ikimizide rahatlatan değişik güzel bir plan yaptık.kv ile aranız nasıl . yemekleri hala yapmıyor mu. tek çocuk ile kalıyor evde demi
öyle olsun tatlım.hayırlısı olsun kuzucum ya.bilemedim ki.azcık evinin tadını çıkar bakalım.yeni yerlere bakarsın belki.
aa sendemi yerini değiştirdin.şuan bende uğraşıyorum geçen hafta konuştum.dün olumcu cevap gelmedi.çok ciddiye almamış anladığım konuşurken bile kanka gibi konuştu amir benimle naber falan diyor hala idare et azcık daha falan güya gaz veriyor kendince bana.haftaya farklı kişilerle görüşme yapacağımdaha güzel olacak emin ol . aynı şeyleri yaşadım 2 ay önce.
sonra sever ve ilgilenir oldular . ama şans tükenmişti. şimdi başka bir yerdeyim .
daha güzel kapılar açılır inş canım benim.işlemler bitince eve mi geçeceksin.son damla derler ya öyle oldu. yoksa tolere edilir bir durum idi.
oh iyi ya plan vs yapmışsın en azıdan sonrası için.hadi bakalım herşey güzel olacak diyoruzöyle olsun tatlım.
tedavi için Ankara vardı aklımda onu gerçekleştiririm. sonra ufak tefek gezi planlarım vardı onu gerçekleştiririm.
dinlenirim . spor yapmayı planlıyorum kafam bir iki şey var inş güzel uygularım.
süreç başladı dedi.ama sürer daha bir kaç gün. sanş gibi bugünde merkezden müdürler gelecek genel müdür filan. onun telaşındalar. bence pazartesi salıyı bulurdaha güzel kapılar açılır inş canım benim.işlemler bitince eve mi geçeceksin.
işte tarz çok tanıdık ama yıllardır aynısı yapılıyor. sadece gazını alıyorlar. umut verip vakit kazanmak amaçlarıaa sendemi yerini değiştirdin.şuan bende uğraşıyorum geçen hafta konuştum.dün olumcu cevap gelmedi.çok ciddiye almamış anladığım konuşurken bile kanka gibi konuştu amir benimle naber falan diyor hala idare et azcık daha falan güya gaz veriyor kendince bana.haftaya farklı kişilerle görüşme yapacağım
ve öyle oldu diye ekliyoruzoh iyi ya plan vs yapmışsın en azıdan sonrası için.hadi bakalım herşey güzel olacak diyoruz
anladım canımsüreç başladı dedi.ama sürer daha bir kaç gün. sanş gibi bugünde merkezden müdürler gelecek genel müdür filan. onun telaşındalar. bence pazartesi salıyı bulur
kesinlikle.ben dün halledilir diye bekliyorum.onunda konuşacağı kişi vardı baktım tık yok.gelmiş odama boş boş dolanıyo saçma sapan geyikler yapıyor.dellendim.sabah eşimle birlikte çıktık ona analtıypr.bak işte duruma kendince diyor gayet ilgisiz.uyuzzz oldum onadaişte tarz çok tanıdık ama yıllardır aynısı yapılıyor. sadece gazını alıyorlar. umut verip vakit kazanmak amaçları
huhhuwwwwwwwwve öyle oldu diye ekliyoruz![]()
merakla şimdi yeni kitabını bekliyorum. bunda tılsım filanda olacakmış.huhhuwwwwwwwwcek cak yoktu dımı çok sorry
işte hep vakit kazanmak.kaideye almamak. benim tüm süreçte bunlar yaşandı. üzeri hep çizildi ama bir arpa boyu kadar ilerleyemedimkesinlikle.ben dün halledilir diye bekliyorum.onunda konuşacağı kişi vardı baktım tık yok.gelmiş odama boş boş dolanıyo saçma sapan geyikler yapıyor.dellendim.sabah eşimle birlikte çıktık ona analtıypr.bak işte duruma kendince diyor gayet ilgisiz.uyuzzz oldum onada
bukadar olur aynı saniyeler aynı cümleler özele gelmerakla şimdi yeni kitabını bekliyorum. bunda tılsım filanda olacakmış.