- 20 Mart 2008
- 141.604
- 213.135
- 1.423
- 60
aa abla tarif versene ıslak keki çok sverim ben
ay benim aklım hala yıllara göre hesaplamada yani şoyleki 85 li olanı 32 ben 83 lüyüm ya kendimide 35 sanıyorum iyimi
86 aralık doğum85li falanmısın
EVET abla sempatik tombul yanaklarım varKıskanmış diğer hatunda.
Yüz hatların inceyse oda belli etmez yaşını.
duraklama dönemine girmişsin belliay benim aklım hala yıllara göre hesaplamada yani şoyleki 85 li olanı 32 ben 83 lüyüm ya kendimide 35 sanıyorum iyimi
düşünemiyorum ablaYoutube'dan buldum videolu hemde.
Tencere çapı 26 cm ona göre kullanmış.
Yandın sen anacım bide kırklı yıllara gelince ne olacak
dene bakalım sonrada ben yapayım haftasonudüşünemiyorum abla
keki muhtemelen akşama denicem çocuklara
boyun kaç senin beferimyok abla minyon değilim pek hatta bir hatuna göre iri sayılırım babayiğit
hatun gerçketen çok bozuldu yapacak birşey yok
teşekkür ederim kuzum minnoşum bide benvallahı göstermiyorsun
tamam yaparsam paylaşırım.ben geçen şu kremşantinin içine hindistan cevizi dökülen tarifi denedim altı kakaolu kek üstü bu dediğim karışım üstünede bolca çikolatalı kek enfes oldu.bisküviyle yapılıyormuş normalde. tavsiye ederim onu hem pratiktedene bakalım sonrada ben yapayım haftasonu
BEN BENİ 1,65 sanıyordum ama diyetisyen 1,59 ölçtüboyun kaç senin beferim
ufakta ürünler kullanıyor musun yağlar masajlar filanteşekkür ederim kuzum minnoşum bide benkilo alınca büyük gösteriyorum ama.bide beneim dudak kanarlarımda hafif bi aşağı inme durumu var oda kötü gösteriyor.
ben 1senedir hindistan ceviz yağı kullanıyorum çok güzel nemlendiriyor. masaj yaparım sürünce epeykırışıklık karşıtı bişeyler kullanıyormusunuz kızlar
eline sağlık güzel geliyor kulağa ağır olmadı mı bu kadar malzemetamam yaparsam paylaşırım.ben geçen şu kremşantinin içine hindistan cevizi dökülen tarifi denedim altı kakaolu kek üstü bu dediğim karışım üstünede bolca çikolatalı kek enfes oldu.bisküviyle yapılıyormuş normalde. tavsiye ederim onu hem pratikte
EVET abla sempatik tombul yanaklarım var
düşünemiyorum abla
keki muhtemelen akşama denicem çocuklara
kolejen var ama çok pahalı 3 ay kullanmak sonra ara vermek sonra geri kullanmak gerekiyormuş .çevrende kullanan var mı?kırışıklık karşıtı bişeyler kullanıyormusunuz kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?