ha evet geçen konuşmuştuk dımı.nerden aldınız bende bakayımkahve köpürtücü canım süt köpürtüyor
eveet bu soruya senin bir tahmininle başlayalım mı ne dersinGÜZEL soru bende sormadım hiç
süt köpürtücü canım kahve yaparken kullanıyorum. ben kahvenin zaten şu keyif kısmındayım böyle hazırlarken falan mutlu oluyorumköpürtücü ne bende faydalanayım
yok kuzum ya alet maharetli maşallahyeteneklisin maşallah
zor bela 3,5 çü olarak tarif ettiğimiz mağazadan buldum .ha evet geçen konuşmuştuk dımı.nerden aldınız bende bakayım
bende hafta sonu süpürdüm sildim. çamaşırlar yıkanıyor o kısmı biraz boşladım. haftasonu bazı gezme planlarım var bunlarla uğraşmak istemiyorum. bugün arkadaşa yemeğe yiyeceğim artık yarın yıkama ile ilgili işlemleri yaparımeve geçince bütün ev süprülecek odam çok karışık el atmam lazım
şimdi minnoş 8-9 yaşında 20 de evlensen 29 yapar.eveet bu soruya senin bir tahmininle başlayalım mı ne dersin
hadi bakalım benide tahmin edin
seninde minnoşlar 3-2 yaşında .
yaaa bebeğiiimmm iltifat bile olsa inan iyi geldi yani öylesine bile söylesen iyi hissettim şu an ne yalan söyliyim.şimdi minnoş 8-9 yaşında 20 de evlensen 29 yapar.
22-23 de evlensen 31-32 yapar.
bende bu aralıktasın ama bence hiç göstermiyorsun
öylesine söylemedim amayaaa bebeğiiimmm iltifat bile olsa inan iyi geldi yani öylesine bile söylesen iyi hissettim şu an ne yalan söyliyim.
ben 34 yaşındayım kuzu
günaydın abla hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallahGünaydınlar hanımlar,yarın hastanede olacam meme mr çekimi olacak eşimde gelecek yarın olamam herhalde.
ben seni biliyorum amahadi bakalım benide tahmin edin
günaydın abla hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah
DÜN arkadaş ortamındayız ben 32 dedim biri çok şaşırdı ayyy hiç göstermiyorsun dedi.ama aynı ortamda başka bir hatunda 32 imiş öncesinde o konuşuldu ve bana verdikleri o tepkiye çok bozulduben seni biliyorum ama
inş kolay ve güzel geçer ablaGünaydınlar hanımlar,yarın hastanede olacam meme mr çekimi olacak eşimde gelecek yarın olamam herhalde.
ooww işte o çok fena bişey olsa gerekDÜN arkadaş ortamındayız ben 32 dedim biri çok şaşırdı ayyy hiç göstermiyorsun dedi.ama aynı ortamda başka bir hatunda 32 imiş öncesinde o konuşuldu ve bana verdikleri o tepkiye çok bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?