hiç deme kadın kadının en büyük düşmanıooww işte o çok fena bişey olsa gerek
inş kolay ve güzel geçer abla
DÜN arkadaş ortamındayız ben 32 dedim biri çok şaşırdı ayyy hiç göstermiyorsun dedi.ama aynı ortamda başka bir hatunda 32 imiş öncesinde o konuşuldu ve bana verdikleri o tepkiye çok bozuldu
yok abla minyon değilim pek hatta bir hatuna göre iri sayılırım babayiğitMinyon tiplisin herhalde,bende hiç göstermem yaşımı.
Diğer kadının yüreğine inmiş belli baksana bozulmuş.
çekim aşaması biraz ağrılı oluyor diye duydum bastırıyormuş makine gögüsleriİnşalalh befercim sağol.
ama beferim yüzüne bakınca hakkaten minnoşsun küçük tahmin etmesi normal yaniyok abla minyon değilim pek hatta bir hatuna göre iri sayılırım babayiğit
hatun gerçketen çok bozuldu yapacak birşey yok
çekim aşaması biraz ağrılı oluyor diye duydum bastırıyormuş makine gögüsleri
yok abla minyon değilim pek hatta bir hatuna göre iri sayılırım babayiğit
hatun gerçketen çok bozuldu yapacak birşey yok
pardon abla bilmedim farkıMamografilerde öyle oluyor,benim MR çekimi olacak.
işte tek yüzümama beferim yüzüne bakınca hakkaten minnoşsun küçük tahmin etmesi normal yani
pardon abla bilmedim farkı
85li falanmısınhadi bakalım benide tahmin edin
biri 4 yaşında diğer 2,5 83 doğumluyumseninde minnoşlar 3-2 yaşında .
max sende 31-32 bence
88 li falanmısın seneveet bu soruya senin bir tahmininle başlayalım mı ne dersin
85li falanmısın
güzel haberler inşallah ablaGünaydınlar hanımlar,yarın hastanede olacam meme mr çekimi olacak eşimde gelecek yarın olamam herhalde.
güzel haberler inşallah abla
aa abla tarif versene ıslak keki çok sverim benDün ıslak kek yaptım tencerede ocak üzerinde pişti çokta güzel oldu.
İşk defa denedim bunu sümger gibi yumuşacık oldu tavsiye ederim hanımlar deneyin derim.
ay benim aklım hala yıllara göre hesaplamada yani şoyleki 85 li olanı 32 ben 83 lüyüm ya kendimide 35 sanıyorum iyimi32 yaşındaymış beferde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?