- 20 Mart 2008
- 141.604
- 213.135
- 1.423
- 60
tamam yaparsam paylaşırım.ben geçen şu kremşantinin içine hindistan cevizi dökülen tarifi denedim altı kakaolu kek üstü bu dediğim karışım üstünede bolca çikolatalı kek enfes oldu.bisküviyle yapılıyormuş normalde. tavsiye ederim onu hem pratikte
çkolu kek demiişim üstede sos olacak o.yok ağır değilde inanılmaz lezzetliydi.her katından ayrı lezzet alıyorsuneline sağlık güzel geliyor kulağa ağır olmadı mı bu kadar malzeme
gece kremim var eczacı hazırlıyor onu.sanırım içinde bepante işte medacassol falan var.sadece tahmin ama.netten bu karışımları gördüm.renk tonunu vs açıyor.nemlendriyor vscildi parlatıyor.ama kırışıklık için iyi bişey istiyorum.sebamet falan kullandım .göz çevresi için ayrı krem falan kullandım.kayısı çekirdeği yağı kullanmak istiyorumufakta ürünler kullanıyor musun yağlar masajlar filan
sudoyu denemek istiyorum unutuyorum sen yazınca aklıma geliyorben 1senedir hindistan ceviz yağı kullanıyorum çok güzel nemlendiriyor. masaj yaparım sürünce epey
ayrıca sudocrem kullanıyorum 1 yıldır oda geriyor ve cilt rengini eşitliyor.
şimdilerde madacosol kullanıyorum 1 aydır filan ama sonuç söyleyebilmem için uzun süre kullanmam gerekiyor.
oyhhhhNe güzel yaa tombul yanaklar filan tam pamuk gibi yani.
Bide 50 yaşları gör bakalım
Sünger gibi oldu keki.
çevereme hiç sormuyorum sorarsam hep buraya.çevrem samimi gelmiyorkolejen var ama çok pahalı 3 ay kullanmak sonra ara vermek sonra geri kullanmak gerekiyormuş .çevrende kullanan var mı?
abla tarifi bulursam atarım biskuviyle dahada pratik olur inanılmaz lezzetliKrem şantide h.cevizi nasıl oluyor hiç denemedim bunları.
oyhhhh
abla tarifi bulursam atarım biskuviyle dahada pratik olur inanılmaz lezzetli
yaa eveett o yanaklar çok tatlı böyle sürekli sıkası geliyo insanınNe güzel yaa tombul yanaklar filan tam pamuk gibi yani.
Bide 50 yaşları gör bakalım
Sünger gibi oldu keki.
yaa eveett o yanaklar çok tatlı böyle sürekli sıkası geliyo insanın
not: bu bir itiraftır
gözlerim yerinden çıktı Allahımmm sana geliyorummmmyaa eveett o yanaklar çok tatlı böyle sürekli sıkası geliyo insanın
valla benim cildime çok iyi geldi doğum lekelerim vardı sarkmalar başladı kilo verme sürecinde filan beni çok toparladı.sudoyu denemek istiyorum unutuyorum sen yazınca aklıma geliyor
evet o kremleri aldım ama karıştırmadım. şimdilik sadece madacosol sürüyorum mini minnacık.gece kremim var eczacı hazırlıyor onu.sanırım içinde bepante işte medacassol falan var.sadece tahmin ama.netten bu karışımları gördüm.renk tonunu vs açıyor.nemlendriyor vscildi parlatıyor.ama kırışıklık için iyi bişey istiyorum.sebamet falan kullandım .göz çevresi için ayrı krem falan kullandım.kayısı çekirdeği yağı kullanmak istiyorum
denemek lazım eline sağlıkçkolu kek demiişim üstede sos olacak o.yok ağır değilde inanılmaz lezzetliydi.her katından ayrı lezzet alıyorsun
teşekkür ederim abla sen de gazlıyorsun sıksın diyeBenim yerimede o yanakları bir sıkıver gördüğünde
cildime gelmiyor öyle maske peeling filan ne zaman alıp yapsam sivilce çıkar hemençevereme hiç sormuyorum sorarsam hep buraya.çevrem samimi gelmiyorgünlük bakımı için peeling maskeydi tonik falan sürekli kullanırımda işte bu tarz şeylerde iyi bişi olsun istiyorum
teşekkür ederim abla sen de gazlıyorsun sıksın diye
çok utandım çokkk
çok ağır değil aslındaBide nene oldunmu tamamdır bu iş
Hafif tatlılasr lazım bana
wuhuwwww ıslık ıslıkyaa eveett o yanaklar çok tatlı böyle sürekli sıkası geliyo insanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?